Kassier m/v

14 april           Thuiswedstrijd SV Budel
28 april           Thuiswedstrijd VV Hebes

Wie ben je?
Je bent een vrolijk en enthousiast persoon die graag onder de mensen is en enige affiniteit met cijfers heeft. Maar méér dan dat ben je het visitekaartje van VV Spaubeek, want je bent immers de eerste persoon waarmee supporters te maken krijgen als ze ons sportcomplex betreden. Als gastvrouw of gastheer heet je tevens supporters welkom en wijst hen de weg naar het speelveld of onze kantine.

Maar je staat ook sterk in je schoenen en raakt niet in de war als zich een rij aan de kassa vormt.

Wat ga je doen?
In eerste instantie zorg je ervoor dat je bij elke bezoeker entreegelden int. Bij VV Spaubeek zijn we best wel vooruitstrevend, want je int entreegelden contant, laat supporters pinnen of ze kunnen betalen via een QR-code. En dat leid jij allemaal in goede banen!

En zijn supporters lid van VV Spaubeek? Nou, dan verkoop je lootjes, zodat de penningmeester ook content is. Minimaal één supporter gaat met een goed humeur naar huis: de winnaar van de loterij!

Direct reageren? Klik dan op de volgende link: secretariaat@vvspaubeek.nl. Je mag natuurlijk ook één van onze bestuursleden aanspreken!