Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek goed naar kleingeld. Momenteel hebben we vooral behoefte aan munten van €0,50 en €1, maar ook munten van 10 en 20 cent en 2 euro zijn welkom. Heb je toevallig nog wat kleingeld thuis liggen, dat kunnen wij dus goed gebruiken! Je kunt je munten tijdens openingstijden van de kantine inwisselen aan de bar. Alvast bedankt!

 

Locatie oefenwedstrijd Geuldal-Spaubeek

Ons eerste elftal speelt vanavond (dinsdag 1 september) om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen SV Geuldal.

Voor de geïnteresseerden: de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Geuldal aan de Mauritiussingel in Schin op Geul.

 

Programma voorbereiding selectie

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereiding VV Spaubeek 2020.pdf</code>Voorbereiding VV Spaubeek 2020.pdf 134 Kb03-08-20 14:02

De selectie van het eerste en tweede elftal is gisteren begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bijgevoegd het programma tot aan de start van de competitie.

Op dit moment is het bekerprogramma van het derde en vierde elftal nog niet bekend.

 

Protocol heropening kantine

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Protocol kantine.pdf</code>Protocol kantine.pdf 334 Kb29-07-20 15:06

Aanstaande zondag wordt de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgetrapt met de eerste training. Vanaf zondag zal ook de kantine weer open gaan. Hiervoor is bijgevoegd protocol opgesteld. Een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen die ons complex in de komende periode bezoekt om dit protocol goed door te nemen en te handelen naar de aangeven richtlijnen.

Onze kantinevrijwilligers hebben uiteraard geen behoefte om zich als handhavers te moeten gaan gedragen. We rekenen dan ook op eenieders gezond verstand en medewerking om ons complex op een gezonde en verantwoorde open te kunnen houden!

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen en berichtgeving rondom Covid-19 (corona) op de voet volgen en zullen zonodig hiernaar handelen.

 

VV Spaubeek ontvangt donatie ING Nederland Fonds!

VV Spaubeek heeft een prachtige donatie van €1.000,- mogen ontvangen vanuit het 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'. Deze donatie werd aangevraagd door ons trouwe en zeer betrokken lid Wil van Mierlo. Namens bestuur en leden van VV Spaubeek willen we het ING Nederland fonds en Wil van harte bedanken voor de gulle gift en de gedane moeite!

 

VETERANEN ZOEKEN SPELERS

Beste (oud) spelers, supporters en belangstellende, de veteranen zijn op zoek naar enthousiaste
mannen die zaterdags graag een wedstrijdje zouden voetballen. Wij veteranen spelen alleen
vriendschappelijke wedstrijden op zaterdagmiddag om 16.00 of 17.00 uur. Momenteel bestaan we
uit een groep van 15 spelers en willen dit graag aanvullen met enkele nieuwe spelers. Heb je
interesse kun je bellen met: Frans Welzen 06-23625163
 
 
 

Gezocht: enthousiaste jeugdleiders

Ondanks de lange voetballoze periode waarin door de coronamaatregelen geen wedstrijden mogen worden gespeeld, maakt onze jeugdafdeling een mooie groei door. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we de competitie in september met zeven Spaubeekse jeugdteams gaan hervatten!

Natuurlijk kan dat niet zonder de hulp en inzet van enthousiaste leiders en trainers. Met name voor de onderbouw zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe krachten. Ook als je parttime (één of twee avonden en/of alleen de zaterdag) beschikbaar bent, komen we graag met je in contact. En ook studenten aan een sportopleiding die een stageplek zoeken zijn van harte welkom te reageren. Het volgen van trainerscursussen van de KNVB via onze vereniging is altijd bespreekbaar.

Dus heb je affiniteit met jeugd en voetbal en wil je een steentje bijdragen aan onze bloeiende vereniging, neem dan voor meer informatie contact op met Ralf van Laar (06-48960543). 

 

 

Ook senioren mogen training hervatten

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers senioren.pdf</code>Protocol voor spelers senioren.pdf 389 Kb15-05-20 08:02

Nadat de jeugd vorige week de trainingen al voorzichtig hervatte, mogen nu ook de senioren weer 'de wei in'. Dit uiteraard ook met inachtneming van de geldende voorschriften vanuit de overheid. Zie hiervoor de bijlage bij dit bericht.

Bram Pijpers zal vanaf dinsdag 19 mei aanstaande een aantal oefeningen voor jullie voorbereiden. Om te weten op hoeveel mensen hij kan rekenen, is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via 06-20555064

Indien er mensen zijn die vanavond (vrijdag 15 mei) al willen trainen, neem dan contact op met Danny Bastings op 06-29327384. Trainen buiten de aangegeven tijden moet sowieso altijd in overleg met het bestuur, omdat we tijdens de trainingstijden geen vermenging willen tussen de jeugd en senioren.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de trainingen. Ook aan hun het verzoek zich vantevoren aan te melden.

Om de hervatting van de trainingen mogelijk te maken, hebben we duidelijke afspraken gemaakt met de gemeente. Dit houdt onder andere in dat de richtlijnen door iedereen strikt opgevolgd worden. We doen dan ook een beroep op iedereen om zich hier goed aan te houden!

 

Aanmelden jeugdtrainingen VV Spaubeek

VV Spaubeek hervat vanaf deze week de jeugdtrainingen. Conform afspraak met de gemeente zijn deze ook toegankelijk voor niet-leden uit de gemeente Beek.

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je mee doen aan de trainingen? Meld je dan aan via Ralf van Laar op telefoonnummer 06-48960543. Vrijwel alle leeftijdcategorieën trainen voorlopig één keer per week. 

 

VV Spaubeek hervat jeugdtrainingen

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Algemene hygienemaatregelen.pdf</code>Algemene hygienemaatregelen.pdf 324 Kb30-04-20 14:35
Bewaar het bestand <code>Protocol voor ouders.pdf</code>Protocol voor ouders.pdf 422 Kb30-04-20 14:34
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers.pdf</code>Protocol voor spelers.pdf 327 Kb30-04-20 14:34

Beste jeugdspelers, ouders en jeugdtrainers van VV Spaubeek,

Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid op 21 april heeft VV Spaubeek bij de gemeente Beek een plan van aanpak ingediend om het jeugdvoetbal in ons dorp weer voorzichtig te hervatten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften die er vanuit de overheid en sportbond gelden. Hiervoor hebben we vandaag goedkeuring gekregen van de gemeente. 

Vanuit de KNVB en sportbond NOC*NSF zijn er protocollen opgesteld voor trainers, ouders en spelers. Deze vinden jullie in de bijlage bij dit bericht. Aan eenieder het dringende verzoek deze protocollen goed door te nemen, deze eventueel met je zoon/dochter te bespreken en hier naar te handelen voor, tijdens en na de activiteiten van onze vereniging.

We zijn blij dat de jeugd weer het veld op mag, maar dit moet uiteraard wel op een verantwoorde en veilige manier gebeuren. We gaan er dan ook vanuit dat alle spelers, ouders en trainers hier hun verantwoordelijkheid in nemen. De gezondheid van onze leden en hun familieleden blijft natuurlijk voorop staan!

Spelers en ouders worden via de leiders op de hoogte gebracht van de trainingsdata en tijdstippen van hun eigen team. 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Met sportieve groet,  Bestuur VV Spaubeek

 

Nieuwsbrief VV Spaubeek

Afgelopen zondag is de tweede nieuwsbrief in deze coronaperiode verzonden naar alle leden en sponsoren. Hierin informeert het bestuur over de ontwikkelingen rondom onze vereniging.

Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd mailadres van jou of jouw bedrijf. Mail dan s.v.p. je juiste mailadres en je naam (of de naam van je bedrijf) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. zodat we je de nieuwsbrief alsnog kunnen toesturen.

 

Update coronavirus: sportcomplexen verboden terrein

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf</code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf 186 Kb18-03-20 15:37

Sinds dinsdag 17 maart 2020 is er een noodverordening van kracht. Deze houdt onder andere in dat sportaccommodaties- en velden gesloten moeten blijven. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk in te dammen.

In de gemeente Beek zorgt Stichting De Haamen dat er overal op het sportlandgoed wordt aangegeven dat het sportlandgoed en de sportvelden niet betreden mogen worden. Dit geldt uiteraard ook voor het sportcomplex van VV Spaubeek! We rekenen hierbij op medewerking van al onze leden en wijzen jullie er op dat betreden van het complex momenteel strafbaar is!

In de bijlage vind je de betreffende noodverordening.

 

Update coronavirus: alle activiteiten afgelast

Het bestuur heeft gisteravond na een extra ingelast overleg besloten om per vrijdag 13 maart alle activiteiten tot nader order te annuleren. Dit betekent dat er voorlopig geen trainingen, (oefen)wedstrijden of clinics meer plaats zullen vinden. Hiermee volgen we het landelijke advies van het RIVM, de KNVB en ook de gemeente Beek. Dit houdt logischerwijs ook in dat de kantine gedurende deze periode gesloten blijft.

We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar rekenen op jullie begrip. Zodra er nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, vernemen jullie dat via onze website.

Voor vragen mag er altijd contact opgenomen worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Zwerfvuilactie gemeente Beek

Gemeente Beek en CNME De Rollen organiseren van 23 t/m 29 maart de actieweek Beek Schoon. Tijdens Beek Schoon wordt extra aandacht gevraagd voor het opruimen en verminderen van zwerfafval. Ook u kunt meedoen!

Tijdens de actieweek worden er op diverse basisscholen lessen gegeven over afval. Ook gaan leerlingen, leerkrachten en bestuurders van de gemeente de wijk in met een knijper en vuilniszak. Dit is elk jaar een groot succes. Op zaterdag 28 maart gaan groepen inwoners aan de slag om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. Doet u mee?

Wanneer?

Zaterdag 28 maart van 10:00 tot 12:00 uur. Om 12:15 uur is er een gezellige lunch.

Waar?

Muziekschool Beek:                     Dr. Stassenstraat 88

Verenigingsgebouw Beek:             Stegen 35

Voetbalvereniging Genhout:          Op Den Hoogen Boom 61

Gemeenschapshuis Neerbeek:     Callistusplein 9

Scouting De Windroos Spaubeek: Schoolstraat 3

Aanmelden?
Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 06-51851397 of ga naar de activiteitenkalender op www.derollen.nl

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.