TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Onze sponsor van de maand Mei: Gasterij Terborgh

Ik heb een afspraak met Sjef Wetzels, de man achter Gasterij Terborgh. “Wim, zullen we buiten op het terras zitten, het is zo’n mooi weer?” En zo zitten we in een mooi voorjaarszonnetje te genieten en te praten over de Gasterij Terborgh. Dat mooie voorjaarsweer was voor meerdere mensen een reden om de Gasterij te bezoeken. Het werd er gezellig druk. Een interview met een geboren verteller.

Gasterij Terborgh heeft al diverse exploitanten gehad. Sinds wanneer staat Sjef aan het roer?

“Ik heb de Gasterij overgenomen op 1 maart 2014. In het najaar van 2013 hoorde ik dat de Gasterij te koop stond en heb ik me direct gemeld bij de destijdse eigenaren. Ik zag en zie nog steeds grote mogelijkheden hier. Na een aantal gesprekken zijn we overeengekomen dat ik per maart 2014 de zaak overnam”. In de beginfase was het pionieren hier”, zo zegt Sjef; “we moesten koken met gasflessen en herhaaldelijk viel de stroom wel eens uit. Gelukkig is dat verleden tijd en is ook onze afwaskeuken inmiddels wat meer bij de tijd gebracht.”

Lees meer...

 

25 mei: Darttoernooi Spaubeek

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert DC ’t Raodhoes (Spaubeekse Dartvereniging) het 5e gesloten Darttoernooi.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor inwoners van Spaubeek, maar ook de leden van alle Spaubeekse verenigingen zijn van harte welkom. Vind je het leuk om een pijltje te gooien of vind je het leuk om te komen kijken? Schroom niet! Kom op zaterdag 25 mei naar Café ‘t Raodhoes.

Er is een aparte poule voor recreanten en voor wedstrijddarters, bovendien houden we een tombola met leuke prijzen. We starten om 20.00 uur en vragen € 3,00 inschrijfgeld. Inschrijven kan op zaterdag 25 mei vanaf 19.00 uur in Café ‘t Raodhoes.

Indien er nog vragen zijn kun je contact opnemen met: Frank Cremers (tel. 06-30178701), Ron Terwint (tel. 06-22046902) en/of Rene Wetzels (tel. 06-47556934).

Als Spaubeekse vereniging hopen we op jullie komst, zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

Het Organisatiecomité van DC ’t Raodhoes

 

Pascal Nijsten ontvangt koninklijke onderscheiding!

Vanochtend heeft 'onze' Pascal Nijsten uit handen van burgemeester Christine van Basten - Bodin een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Pascal kreeg dit lintje voor zijn jarenlange inzet voor carnavalsvereniging De Kwakkerte, Stichting MFC en uiteraard onze voetbalvereniging Spaubeek.

Uiteraard willen we Pascal (en Lieke) graag feliciteren met deze mooie en zeer verdiende onderscheiding. Voor degenen die hierbij willen aansluiten: we verzamelen vanavond (vrijdag 26 april) om 20.30 uur voor de ingang van het MFC. Uiteraard is het ook mogelijk om later aan te sluiten en Pascal dan te feliciteren. Onder andere de spelers en trainers die vanavond trainen, zullen later aansluiten. 

Mede vanwege bovenstaande zal de kantine vanavond gesloten blijven.

 

Hulp gezocht: collecte

In de week van 29 april tot en met 4 mei gaan we langs de Spaubeekse deuren voor de jaarlijkse collecte. We zijn nog op zoek naar enkele leden die willen helpen bij deze collecte zodat we in alle straten vertegenwoordigd zijn. Het kost je circa 2 uurtjes werk en je kunt zelf bepalen op welke dag je gaat lopen.

 

Heb je volgende week twee uurtjes tijd? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543.

 

Giel Janssen benoemd tot erelid VV Spaubeek

Op zondag 7 april jongstleden verzamelden ruim 130 leden van VV Spaubeek zich op ons sportcomplex. Voordat de groepsfoto ter ere van de nieuwe trainingspakken en coachjassen werd gemaakt, werd Giel Janssen door voorzitter Jean Wachelder benoemd tot erelid van onze vereniging.

Giel is niet alleen al 45 jaar lid van onze vereniging, maar was in die periode ook in vele functies actief als vrijwilliger en daarnaast een trouwe sponsor. In het kader van het 90-jarig jubileum stak hij de hele vereniging in nieuwe trainingspakken en coachjassen. Een fantastisch gebaar waarvoor we Giel uiteraard zeer dankbaar zijn!

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek naar munten van 0,10 en 0,20 euro. Heb je hier toevallig nog wat van thuis liggen of in je beurs zitten? Wij kunnen ze goed gebruiken! Je kunt je munten inwisselen tijdens openingstijden van de kantine. Alvast bedankt!

 

 

 

Met korting naar Fortuna - NAC

Op Paaszondag (21 april) speelt Fortuna Sittard in eigen stadion de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Aftrap: 14.30 uur. Winst in dit duel betekent dat Fortuna Sittard een grote stap doet om ook volgend seizoen in de Eredivisie uit te kunnen komen.

Graag wil Fortuna de Voetbal Puur clubs uitnodigen om deze wedstrijd met duidelijke korting bij te wonen. Jeugd tot 18 jaar betaalt € 5,00 en volwassenen € 10,00. Het betreft kaarten voor de Zuid-tribune.

Kaarten kunnen tot en met maandag 15 april besteld worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of via Ralf op 06-48960543.

 

Jeugdspelers JO17 en JO19 gezocht!

VV Spaubeek is op zoek naar voetballers die vanaf komend seizoen onze JO19 of JO17 willen versterken. Vind je het leuk om te voetballen, ben je sportief ingesteld en maak je graag deel uit van een team? Dan is VV Spaubeek dé vereniging voor jou!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

- Trainen en wedstrijden spelen met als doel om iedereen op zijn eigen niveau te ontwikkelen.

- Getraind en gecoacht worden door enthousiaste trainers en leiders.

- Plezier en prestaties gaan hand in hand en zijn nauw met elkaar verbonden.

- Volop doorgroeimogelijkheden richting de seniorenafdeling.

- Onderdeel uitmaken van een kleine en gezellige dorpsvereniging.

 

Is je interesse gewekt, ken je iemand die hier interesse in zou kunnen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Danny Bastings (06-29327384). Wil je alvast een kijkje komen nemen of een keer meetrainen? Graag! Hopelijk tot binnenkort!

 

Workshop EHBO bij VV Spaubeek

Wekelijks zijn we vele uren op en rondom het voetbalveld actief. Helaas kunnen daarbij ook blessures ontstaan. Mede daarom organiseert VV Spaubeek in samenwerking met de EHBO-vereniging Spaubeek op donderdag 4 april een workshop. Deze workshop wordt door de EHBO op maat gemaakt voor onze vereniging. Hierbij wordt onder andere ingegaan op veel voorkomende voetbalblessures en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte voor eigen vragen.

Een aantal jeugdleiders zal sowieso deelnemen aan deze bijeenkomst, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis, de kosten worden betaald door de vereniging.

Deelname staat vrij voor spelers, leiders, vrijwilligers maar zeker ook voor ouders van spelende jeugdleden. Heb je interesse om deze workshop bij te wonen? Bel of app dan met Ralf van Laar op 06-48960543. 

 

Onze sponsor van de maand Maart: Lemmens- Hover autoschade

“Ja, daar doen we aan mee!’, was de spontane reactie op mijn vraag of er interesse was in een interview en publicatie op de website van onze club. “We zijn op zoek naar wegen om bekend te worden bij jongere klanten en die zitten bij een voetbalclub.  Dat klopt als een bus en dus ging ik op bezoek bij TEAM Lemmens, want zo zegt Jan;  “wij doen het hier echt allemaal samen!”

 

Wanneer is het bedrijf  gestart?
“In 1954 startte mijn vader hier het autoschadebedrijf”. Het bedrijf bestaat dus al 65 jaar. “Ik heb 30 jaar met mijn vader samen gewerkt. We doen hier alles op het gebied van schadeherstel en werken goed samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garages in de omtrek”.

Lees meer...

 

Geslaagde clinic Fortuna-spelers

In het kader van het amateur partnership dat VV Spaubeek met Fortuna Sittard heeft, gaven selectiespelers Jorrit Smeets en Branislav Ninaj samen met keeperstrainer Sieb Dijkstra gisteren een clinic aan de Spaubeekse jeugd. De JO9 en JO10 werden op een boeiende en leuke manier getraind door de drie mannen van Fortuna. Namens de spelers en staf van onze jeugd: bedankt voor de mooie avond!

 

JO10 bereikt kwartfinale beker!

Op woensdag 13 februari jongstleden kwam onze JO10 in actie in de achtste finale van het bekertoernooi. De mannen deden dat zeer succesvol: Langeberg werd met 6-3 verslagen! Hierdoor gaat de JO10 door naar de kwartfinale.

Goed gedaan mannen!

 

Onze sponsor van de maand: Rijschool Coumans

“Door een armbreuk kan ik voorlopig niet autorijden”, zo gaf ik door aan Hetty. Die begreep dat natuurlijk onmiddellijk want veilig rijden is het aller- allerbelangrijkste. “Laten we dan eens proberen de vragen en antwoorden via mail te laten lopen, kunnen we altijd nog zien of wij een keer naar jou toekomen om het helemaal af te maken”. Als je het hebt over klanttevredenheid. Bij Coumans in optima forma aanwezig.

                                               

Wanneer bent u met uw bedrijf gestart?
“Wij zijn gestart in 2003”, zo geeft Hetty aan. Dat is dus al ruim 15 jaar en zijn er inmiddels al heel veel opleidingstrajecten succesvol afgesloten.

Lees meer...

 

Receptie CV De Kwakkerte

Aanstaande zondag, 10 februari, vindt de receptie van CV De Kwakkerte plaats.

Zoals bijna elk jaar, is er ook dit jaar weer een link naar onze vereniging. Prins Guy I is al jarenlang een trouwe supporter en bezoeker van wedstrijden van ons eerste elftal en daarnaast leider van het 35+ team. Jeugdprins Sven is de jongere broer van Roel, die bij de jeugd in de JO13 speelt. Hij wordt deze carnaval vergezeld door jeugdprinses Sarah. Redenen genoeg om zondag met een mooie afvaardiging van onze voetbalvereniging op de receptie aanwezig te zijn.

We verzamelen zondag om 17.30 uur in de foyer van het MFC. Zodra we compleet zijn, gaan we gezamenlijk de prinsen en prinses feliciteren.

 

VV Spaubeek - FC Geleen Zuid 1-2

...................

Deze keer had ik meer bedenktijd nodig.

De korte winterstop is voorbij en de laatste drie wedstrijden werden gewonnen en dat zou toch het nodige vertrouwen moeten geven. Nadat op vrijdagavond de nodige tactische varianten de revue waren gepasseerd , moest het op zondag dan maar gebeuren. 

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.