TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Met korting naar Fortuna - NAC

Op Paaszondag (21 april) speelt Fortuna Sittard in eigen stadion de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Aftrap: 14.30 uur. Winst in dit duel betekent dat Fortuna Sittard een grote stap doet om ook volgend seizoen in de Eredivisie uit te kunnen komen.

Graag wil Fortuna de Voetbal Puur clubs uitnodigen om deze wedstrijd met duidelijke korting bij te wonen. Jeugd tot 18 jaar betaalt € 5,00 en volwassenen € 10,00. Het betreft kaarten voor de Zuid-tribune.

Kaarten kunnen tot en met maandag 15 april besteld worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of via Ralf op 06-48960543.

 

Jeugdspelers JO17 en JO19 gezocht!

VV Spaubeek is op zoek naar voetballers die vanaf komend seizoen onze JO19 of JO17 willen versterken. Vind je het leuk om te voetballen, ben je sportief ingesteld en maak je graag deel uit van een team? Dan is VV Spaubeek dé vereniging voor jou!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

- Trainen en wedstrijden spelen met als doel om iedereen op zijn eigen niveau te ontwikkelen.

- Getraind en gecoacht worden door enthousiaste trainers en leiders.

- Plezier en prestaties gaan hand in hand en zijn nauw met elkaar verbonden.

- Volop doorgroeimogelijkheden richting de seniorenafdeling.

- Onderdeel uitmaken van een kleine en gezellige dorpsvereniging.

 

Is je interesse gewekt, ken je iemand die hier interesse in zou kunnen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Danny Bastings (06-29327384). Wil je alvast een kijkje komen nemen of een keer meetrainen? Graag! Hopelijk tot binnenkort!

 

Workshop EHBO bij VV Spaubeek

Wekelijks zijn we vele uren op en rondom het voetbalveld actief. Helaas kunnen daarbij ook blessures ontstaan. Mede daarom organiseert VV Spaubeek in samenwerking met de EHBO-vereniging Spaubeek op donderdag 4 april een workshop. Deze workshop wordt door de EHBO op maat gemaakt voor onze vereniging. Hierbij wordt onder andere ingegaan op veel voorkomende voetbalblessures en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte voor eigen vragen.

Een aantal jeugdleiders zal sowieso deelnemen aan deze bijeenkomst, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis, de kosten worden betaald door de vereniging.

Deelname staat vrij voor spelers, leiders, vrijwilligers maar zeker ook voor ouders van spelende jeugdleden. Heb je interesse om deze workshop bij te wonen? Bel of app dan met Ralf van Laar op 06-48960543. 

 

Onze sponsor van de maand Maart: Lemmens- Hover autoschade

“Ja, daar doen we aan mee!’, was de spontane reactie op mijn vraag of er interesse was in een interview en publicatie op de website van onze club. “We zijn op zoek naar wegen om bekend te worden bij jongere klanten en die zitten bij een voetbalclub.  Dat klopt als een bus en dus ging ik op bezoek bij TEAM Lemmens, want zo zegt Jan;  “wij doen het hier echt allemaal samen!”

 

Wanneer is het bedrijf  gestart?
“In 1954 startte mijn vader hier het autoschadebedrijf”. Het bedrijf bestaat dus al 65 jaar. “Ik heb 30 jaar met mijn vader samen gewerkt. We doen hier alles op het gebied van schadeherstel en werken goed samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garages in de omtrek”.

Lees meer...

 

Geslaagde clinic Fortuna-spelers

In het kader van het amateur partnership dat VV Spaubeek met Fortuna Sittard heeft, gaven selectiespelers Jorrit Smeets en Branislav Ninaj samen met keeperstrainer Sieb Dijkstra gisteren een clinic aan de Spaubeekse jeugd. De JO9 en JO10 werden op een boeiende en leuke manier getraind door de drie mannen van Fortuna. Namens de spelers en staf van onze jeugd: bedankt voor de mooie avond!

 

JO10 bereikt kwartfinale beker!

Op woensdag 13 februari jongstleden kwam onze JO10 in actie in de achtste finale van het bekertoernooi. De mannen deden dat zeer succesvol: Langeberg werd met 6-3 verslagen! Hierdoor gaat de JO10 door naar de kwartfinale.

Goed gedaan mannen!

 

Onze sponsor van de maand: Rijschool Coumans

“Door een armbreuk kan ik voorlopig niet autorijden”, zo gaf ik door aan Hetty. Die begreep dat natuurlijk onmiddellijk want veilig rijden is het aller- allerbelangrijkste. “Laten we dan eens proberen de vragen en antwoorden via mail te laten lopen, kunnen we altijd nog zien of wij een keer naar jou toekomen om het helemaal af te maken”. Als je het hebt over klanttevredenheid. Bij Coumans in optima forma aanwezig.

                                               

Wanneer bent u met uw bedrijf gestart?
“Wij zijn gestart in 2003”, zo geeft Hetty aan. Dat is dus al ruim 15 jaar en zijn er inmiddels al heel veel opleidingstrajecten succesvol afgesloten.

Lees meer...

 

Receptie CV De Kwakkerte

Aanstaande zondag, 10 februari, vindt de receptie van CV De Kwakkerte plaats.

Zoals bijna elk jaar, is er ook dit jaar weer een link naar onze vereniging. Prins Guy I is al jarenlang een trouwe supporter en bezoeker van wedstrijden van ons eerste elftal en daarnaast leider van het 35+ team. Jeugdprins Sven is de jongere broer van Roel, die bij de jeugd in de JO13 speelt. Hij wordt deze carnaval vergezeld door jeugdprinses Sarah. Redenen genoeg om zondag met een mooie afvaardiging van onze voetbalvereniging op de receptie aanwezig te zijn.

We verzamelen zondag om 17.30 uur in de foyer van het MFC. Zodra we compleet zijn, gaan we gezamenlijk de prinsen en prinses feliciteren.

 

VV Spaubeek - FC Geleen Zuid 1-2

...................

Deze keer had ik meer bedenktijd nodig.

De korte winterstop is voorbij en de laatste drie wedstrijden werden gewonnen en dat zou toch het nodige vertrouwen moeten geven. Nadat op vrijdagavond de nodige tactische varianten de revue waren gepasseerd , moest het op zondag dan maar gebeuren. 

Lees meer...

 

Roger Wijns ook volgend seizoen trainer Spaubeek 1

Roger Wijns is ook in het seizoen 2019-2020 de hoofdtrainer van VV Spaubeek. Een aantal positieve gesprekken met zowel Roger, de spelersgroep als de staf hebben er toe geleid dat het contract met Roger met één seizoen verlengd is.

We wensen Roger, zijn staf en de spelersgroep heel veel succes toe in de komende periode!

 

Oefenwedstrijden zaterdag as

Zaterdag 12 januari zijn de volgende oefenwedstrijden:

Spaubeek 1 - Baarlo 1   16.30u

Spaubeek 2 - Baarlo 2   14.00u

 

Intentieverklaring BMV getekend!

Gisteravond (dinsdag 18 december) heeft voorzitter Jean Wachelder namens VV Spaubeek de intentieverklaring getekend voor de overgang naar de nieuw te bouwen Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV). Namens de gemeente Beek tekende wethouder Hub Hodzelmans. Tijdens de algemene ledenvergadering van 2 oktober 2018 j.l. gaven de aanwezige leden unaniem hun goedkeuring voor het tekenen van deze overeenkomst. 

Het bestuur is verheugd met deze stap en kijkt uit naar de geplande overgang naar de nieuwe accommodatie. Leden die eventuele vragen hebben over de BMV kunnen terecht bij een van de bestuursleden.

 

VV Sittard - VV Spaubeek 2-3

En niets gestolen

Voor de wedstrijd was het weer het bekende verhaal, vijf blessures en een schorsing. Dat betekende dat Roger en Ray weer mochten puzzelen. Nu werd een 5 – 3 – 2 opstelling uit de hoge hoed getoverd. De grootste verrassing voor mij was in elk geval dat Gilbert een van de twee spitsen was en hij deed het zeker niet onverdienstelijk.

Lees meer...

 

Nieuwjaarswandeling 2019

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Wandeltocht2019.pdf</code>Wandeltocht2019.pdf 281 Kb14-12-18 09:38

Op zondag 6 januari 2019 organiseert VV Spaubeek een Nieuwjaarswandeling voor alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en familieleden. Aansluitend aan de wandeling vindt er in de kantine een gezellig samenzijn plaats waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken naar 2018 en vooruitblikken op het nieuwe jaar.

Voor deelname aan de wandeltocht inclusief het eten wordt per persoon een bijdrage van €2,50 gevraagd. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden. In verband met het eten willen we graag weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken we iedereen die deel wilt nemen zich aan te melden en daarbij door te geven uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen zijn/haar groep(je) bestaat. Aanmelden kan tot en met 3 januari 2019 bij Peter van Mierlo ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-14949875), Ralf van Laar (06-48960543) of in de kantine. Er wordt op 6 januari vanaf 13.00 uur verzameld in de kantine, waarna de groepjes om de tien minuten vertrekken.

In verband met mogelijk slecht weer kan de wandeling alsnog afgelast worden. Dit beslissen we pas op het laatste moment. Hou daarom onze website (www.vvspaubeek.nl) goed in de gaten!

We gaan er samen met jullie weer een leuke dag van maken!

Vul s.v.p. het formulier uit de bijlage in en lever dit in bij een van bovengenoemde personen. Deze gegevens mogen ook per mail of gsm (sms of Whatsapp) verstuurd worden.

 

VV Spaubeek - Brevendia 0-2

Weer niet

Op deze gure, regenachtige middag stond de wedstrijd tegen Brevendia op het programma. Het klinkt afgezaagd, maar: alweer een finale. Zoals gebruikelijk wees Roger de mannen op de sterke en minder sterke punten van de tegenstander en kon, na een flinke portie lawaai (sommigen noemen het muziek) de warming-up gestart worden.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 04 apr 2020 17:00 uur
Sportclub`25 (vet)
Sportclub`25 (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

zo, 05 apr 2020 10:00 uur
GSV`28 4
GSV`28 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Born 3
Born 3
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: Born 4
Born 4

14:30 uur
Sittard 1
Sittard 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 18 apr 2020 08:45 uur
Sittard JO7-3
Sittard JO7-3
: Spaubeek JO7-1
Spaubeek JO7-1

09:30 uur
Roosteren JO11-1G
Roosteren JO11-1G
: Spaubeek JO11-1G
Spaubeek JO11-1G

12:15 uur
Chevremont JO14-1
Chevremont JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKVB JO17-1
RKVB JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

15:00 uur
Heer JO19-1
Heer JO19-1
: Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1

Activiteitenkalender

No current events.