Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek 2 - SHH 4

Een wedstrijd = 2 x 45 min.

Zondag 26 september 2021 was een memorabele dag, want eindelijk:

- 1e wedstrijd waar punten te halen waren;

- Wedstrijdspanning weer voelbaar was;

- De 1e keer met de beoogde basis;

Lees meer...

 

Rabobank ClubSupport weer van start!

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek,   

De Rabobank ClubSupport actie 2021 is vandaag van start gegaan. Alle leden van de Rabobank kunnen van 4 tot en met 25 oktober VV Spaubeek steunen door hun stem op onze vereniging uit te brengen. Dit stemmen kan via de Rabobank-app of online via www.rabobank.nl/clubsupport  Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.

Elke stem levert VV Spaubeek een mooi bedrag op!

Ben je nog geen Rabobank lid, maar wil je dat wel worden? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabobank app of internetsite. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Bruikbare voetbalschoenen gezocht

VV Spaubeek onderhoudt al jaren een goede relatie met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in Sweikhuizen. Vele jongens van het asielzoekerscentrum zijn in de afgelopen jaren met veel plezier actief geweest in onze jeugdteams. 

Het COA is voor de huidige en toekomstige voetballers op zoek naar bruikbare voetbalschoenen. Heb je nog een paar schoenen staan die je niet meer gebruikt, maar waar iemand anders nog plezier van kan hebben: lever ze dan op trainings- of wedstrijddagen in bij onze materiaalruimte. Alvast bedankt!

 

 

Brevendia 1 Spaubeek 1

Weer voor 't echie

Na een wel heel lange rustperiode mogen wij weer aan de slag. Met een nieuwe kapitein, Mike, de vertrouwde stuurman, Bart en een selectie met slechts enkele nieuwe gezichten, te weten: Jeffrey en Rick, en enkele mannen welke doorstromen van de jeugd c.q. lagere elftallen, Rowan, Luuk, Dylan en Bram, mogen wij proberen om een leuk seizoen te spelen. Wij hopen op weinig blessures en veel punten. Tijdens de voorbereiding spatte het enthousiasme er in elk geval vanaf.

Lees meer...

 

Grote Club Actie van start!

De Grote Clubactie gaat weer van start! De jeugdleden van VV Spaubeek gaan op een verantwoorde manier langs de deuren om loten te verkopen. Bij de senioren worden de loten binnen de teams verkocht.

Het is ook mogelijk om online loten kopen. Klik verder https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 en steun onze club!

 

 

Reminder: vrijdag 17 september jaarvergadering

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf 58 Kb13-09-21 14:12

Aanstaande vrijdag (17 september) vindt de jaarvergadering van onze vereniging plaats. Naast de gebruikelijke agendapunten, wordt er gestemd over het bijwerkte huishoudelijk reglement, de aangepaste statuten en over de overdracht van de kantine en kleedlokalen aan de gemeente. Zie de bijlage voor de volledige agenda. 

We hopen vrijdag veel leden te mogen begroeten. Aanmelden voor de jaarvergadering is niet nodig.

 

Bekerwedstrijd Spaubeek 4 verplaatst

De bekerwedstrijd Spaubeek 4 tegen Centrum Boys 2 van zondag 12 september, is verplaatst naar donderdag 16 september as om 20.00u in Sittard.

 

Gezocht: ondersteuning voor onze kantine

Sinds drie jaar wordt onze kantine bemand door een enthousiast groepje vrijwilligers. We zijn uiteraard erg blij met de inzet van deze groep, maar soms lukt het niet om de planning volledig rond te krijgen. We zijn dan ook dringend op zoek naar mensen die willen aansluiten bij onze kantine-groep. Dit mogen leden zijn, maar uiteraard ook partners, familieleden, etc. 

Uiteraard word je niet direct voor de leeuwen gegooid maar word je ingewerkt en werk je de eerste tijd altijd met iemand samen. Het aantal dagen en uren dat je inzetbaar bent, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Ook is het mogelijk om via de vereniging relevante cursussen te volgen. Daarnaast is een vrijwilligersvergoeding voor de gewerkte uren mogelijk.

Heb je interesse om onze vereniging op deze manier een handje te helpen of wil je graag wat meer informatie over de werkzaamheden? Bel of stuur dan een appje naar Pascal Janssen (06-10916278) of Ralf van Laar (06-48960543). 

 

Oefenwedstrijden Spaubeek 2 week 34

Ook ons tweede elftal is fanatiek aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder leiding van het nieuwe technisch duo John Kloth en Franco Knops worden er komende week twee oefenwedstrijden gespeeld. 

Op woensdag 25 augustus gaan de mannen op bezoek bij RKFC Lindenheuvel-Heidebloem. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld op het sportcomplex aan de Rozenlaan 1 in Geleen.

Daarna volgt op zondag 29 augustus een uitwedstrijd bij Woander Forest. Op het veld aan de Clemensweg 7 in Merkelbeek wordt om 11.30 uur afgetrapt.

 

Oefenwedstrijden 1e elftal week 33

Na twee zinvolle wedstrijden tegen UOW '02 (3-2 winst) en FC Hoensbroek (3-2 verlies) staan er ook voor deze week weer twee oefenwedstrijden op het programma voor ons eerste elftal.

Op dinsdag 17 augustus wordt er om 20.00 uur thuis afgetrapt tegen SVME. De kantine is rondom deze wedstrijd uiteraard geopend voor publiek.

Zondag 22 augustus volgt dan de uitwedstrijd bij Hellas. Die wedstrijd begint om 12.00 uur en wordt gespeeld op het sportcomplex van Hellas aan de Schoolstraat 45 in Klimmen.

 

Oefenwedstrijden Spaubeek 1

Ons eerste elftal speelt deze week twee oefenwedstrijden in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Op dinsdag 10 augustus wordt er om 20.00 uur geoefend bij UOW '02 (Park ter Waerden, aan de Sportlaan in Landgraaf). Op vrijdag 13 augustus wordt er weer om 20.00 uur afgetrapt. Dan ontvangt FC Hoensbroek ons op haar complex aan de Frederikstraat 50 in Hoensbroek.

Toeschouwers zijn bij beide wedstrijden toegestaan. Een mooie gelegenheid om de ploeg van nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjes na lange tijd weer eens aan het werk te zien.

 

Extra ledenvergadering VV Spaubeek

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf 58 Kb27-07-21 08:25
Bewaar het bestand <code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf</code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf 43 Kb27-07-21 08:25

Op vrijdag 3 september aanstaande vindt er een extra ledenvergadering plaats. Deze vergadering kent drie agendapunten, te weten:

- stemming huishoudelijke reglement (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming aangepaste statuten (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming overdracht kantine en kleedlokalen aan gemeente

Aangezien er een minimaal aantal aanwezigen is vereist om over bovenstaande onderwerpen te kunnen stemmen, willen we graag vooraf weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Indien het aanwezigheidsquotum niet wordt behaald, worden bovenstaande onderwerpen twee weken later (op vrijdag 17 september) tijdens onze jaarvergadering behandeld. Zie de bijlage voor de agenda's van beide vergaderingen.

 

Jeugdafdeling VV Spaubeek zoekt helpende handjes!

Met circa 75 actieve jeugdleden en komend seizoen minimaal vijf competitieve teams beschikt VV Spaubeek nog steeds over een bloeiende en zelfstandige jeugdafdeling. Daar zijn we uiteraard blij mee en trots op, de jeugd heeft immers de toekomst.

Tegenover die groei van het aantal jeugdleden zien we echter een terugloop in het aantal vrijwilligers dat meehelpt om onze jeugdafdeling draaiende te houden. Zowel voor als achter de schermen moet er veel gebeuren om onze leden wekelijks te kunnen laten genieten van de mooie voetbalsport en daar zijn vele helpende handjes bij nodig.

Bij deze doen we dan ook een oproep aan alle ouders, seniorenleden, vrienden en familieleden: wil je onze jeugdafdeling op welke manier dan ook ondersteunen, laat het ons weten! Daarbij kunnen we op vrijwel alle gebieden hulp gebruiken: het geven van of ondersteunen bij trainingen, als grens- of scheidsrechter actief zijn bij wedstrijden, werkzaamheden in de kantine verrichten bij thuiswedstrijden, zaken rondom een team regelen (zoals was- en rijschema’s maken, etc.), enz. Elke hulp is welkom, of het nu een uurtje per week is of meerdere dagen in de week.

Voor de geïnteresseerden is het ook mogelijk om via de vereniging cursussen te volgen. Denk hierbij aan een jeugtrainerscursus, scheidsrechterscursus of een cursus sociale hygiëne.

Wil jij een steentje bijdragen aan onze jeugdafdeling of wil je graag wat meer informatie over bovenstaand verhaal en functies? Neem dan contact op met Peter van Mierlo (06-14949875, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Ralf van Laar (06-48960543).

 

Blessure preventie programma

Beste voetballer van de senioren van VV Spaubeek, 

Aangezien het voetbalseizoen een aantal maanden stil heeft gelegen en de belastbaarheid van de voetballers flink is afgenomen, hebben VV Spaubeek en Fysio Spaubeek (Robbie Terwint) besloten om een blessure preventie programma te ontwikkelen. Hierin worden in 5 weken de spelers op fysiek, conditioneel en looptechnisch vlak klaargestoomd om zo blessurevrij mogelijk aan het volgend seizoen te kunnen starten. 

Wanneer: dinsdag 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli & vrijdag 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli.

Hoe laat: 19.30 - 21.00 uur

Waar: voetbalvelden VV Spaubeek

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor leden van VV Spaubeek.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van het lokaal akkoord van de gemeente Beek.

Iedereen die deel wilt nemen, kan contact opnemen  met Robbie Terwint (06-23677691) of via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Vergeet je niet aan te melden, anders kun je helaas niet meedoen.

Met vriendelijke groet,

VV Spaubeek & Fysio Spaubeek (Robbie Terwint)

 

Start voorbereiding seizoen 2021-2022

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf</code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf 19 Kb21-06-21 10:38

De voorbereiding van de senioren voor het nieuwe voetbalseizoen start op vrijdag 6 augustus om 20.00u met de eerste training.

Onze nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjens zal dan voor het eerst de training verzorgen.

Bijgaand het oefenprogramma met wedstrijden voor het 1e en 2e elftal. Wedstrijden van lagere elftallen zullen hierin nog worden opgenomen. 

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.