TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Clinic Soccer Talentino's van start

Gistermiddag is de clinic voor jeugdspelers van 6 tot en met 14 jaar van start gegaan. (Ex-)profs Jordie Briels en Youssef Koubali brachten de vijfentwintig kids tussen 16 en 18 uur de eerste kneepjes van het profvoetbal bij. De jonge talenten genoten zichtbaar van deze training en zullen dat de komende weken zeker blijven doen! In de komende zeven weken wordt de clinic vervolgd. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Voor de trainers en spelers: heel veel plezier in de komende weken!

 

Aangepast schema voorbereiding

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf</code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf 102 Kb15-08-19 06:58

Het schema van de voorbereiding van onze seniorenelftallen is op enkele plekken aangepast en bijgewerkt. Je vindt dit in de bijlage.

 

Toernooi senioren 16 augustus

Op vrijdag 16 augustus aanstaande wordt er door de senioren een onderling toernooi gespeeld. Verzoek aan alle spelers die deelnemen om om 19.30 uur op het sportcomplex aanwezig te zijn zodat de teams ingedeeld kunnen worden.

Uiteraard is ook publiek van harte welkom. We gaan er een gezellige avond van maken!

 

Kantineteam zoekt nieuwe krachten

Sinds afgelopen seizoen wordt onze kantine bemand door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Ook komend seizoen gaan we dit op deze manier invullen.

We willen het kantineteam heel graag met enkele personen uitbreiden. Heb je interesse om op dinsdag- of vrijdagavond, op zaterdag en/of zondag een of meerdere keren per seizoen in onze kantine te helpen? Of wil je graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden en werkzaamheden? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Uiteraard zijn partners, ouders, broers, zussen, etc. ook van harte welkom om te reageren!

 

Voorlopig oefenprogramma

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereiding selectie.pdf</code>Voorlopig oefenprogrammaVoorlopig oefenprogramma414 Kb20-07-19 12:06

Voorlopig oefenprogramma seizoen 2019-2020

 

Update finale nacompetitie

Na overleg met het bestuur van RKVB is afgesproken dat er zondag bij de finale van de nacompetitie entree wordt geheven. De entreeprijzen zijn als volgt: jeugd tot en met 16 jaar gratis, 16+ betaalt €3 en senioren van 65 jaar en ouder betalen €1,50. Deze prijzen gelden voor alle bezoekers, dus ook voor de leden van beide verenigingen.

De finale vindt zondag plaats in Maasbracht en begint om 14.30 uur.

 

Zondag 16 juni: finale nacompetitie!

Na twee thrillers tegen Horn en VV Kessel, waarin de overwinning telkens in de slotfase werd binnen gesleept, wacht zondag 16 juni aanstaande voor ons eerste elftal de finale van de nacompetitie. Op het veld van MBC '13 in Maasbracht ontmoet Spaubeek om 14.30 uur RKVB uit Baexem. De winnaar handhaaft zich in de derde klasse. 

Het sportcomplex in Maasbracht is gelegen aan de Sint Joosterweg 1. Vanuit Spaubeek neem je de A2 richting Eindhoven en verlaat je de snelweg bij afrit 44 (Sint Joost - Linne - Maasbracht). Bovenaan de afrit neem je de 3e afslag op de rotonde in de richting van Maasbracht. Het sportcomplex ligt vervolgens na enkele honderden meters aan de rechterkant. 

Kom zondag massaal naar Maasbracht om onze jongens te steunen in deze belangrijke wedstrijd!

 

 

Film Willie Dullens

Op donderdag 30 mei vond er een boeiende bijeenkomst in de kantine van VV Spaubeek plaats. De Spaubeekse voetballers Bob Nijsten, Bob Vankan en Dennis Dengering en de bekende voetbalnamen Leo Beckers, Wil Boessen, Willie van de Kerkhof en Willie Dullens werden door presentator Rob Schwillens ondervraagd over hun ervaringen in de voetballerij. Dit leidde tot vele interessante en leuke anekdotes.

Ter ere van Willie Dullens wordt volgende week een speciale avond georganiseerd bij VV Sittard. Hier wordt tevens de documentaire met als titel 'Wat als...?' getoond. Deze film heeft op het Limburgs Filmfestival de hoofdprijs gewonnen. De bijeenkomst vindt op woensdag 12 juni om 19.30 uur plaats in de kantine van VV Sittard. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Voor meer informatie, zie deze link: https://www.vvsittard.nl/1/257/film-wat-als-in-kantine-vv-sittard/

 

 
 

Nacompetitie Spaubeek 1

Maandag 10 juni as om 14.30u speelt Spaubeek 1 uit tegen Kessel 1 (periodekampioen in 4D) in de tweede ronde in de nacompetitie voor behoud in de 3e klasse. 

 

Onze sponsor van de maand Mei: Gasterij Terborgh

Ik heb een afspraak met Sjef Wetzels, de man achter Gasterij Terborgh. “Wim, zullen we buiten op het terras zitten, het is zo’n mooi weer?” En zo zitten we in een mooi voorjaarszonnetje te genieten en te praten over de Gasterij Terborgh. Dat mooie voorjaarsweer was voor meerdere mensen een reden om de Gasterij te bezoeken. Het werd er gezellig druk. Een interview met een geboren verteller.

Gasterij Terborgh heeft al diverse exploitanten gehad. Sinds wanneer staat Sjef aan het roer?

“Ik heb de Gasterij overgenomen op 1 maart 2014. In het najaar van 2013 hoorde ik dat de Gasterij te koop stond en heb ik me direct gemeld bij de destijdse eigenaren. Ik zag en zie nog steeds grote mogelijkheden hier. Na een aantal gesprekken zijn we overeengekomen dat ik per maart 2014 de zaak overnam”. In de beginfase was het pionieren hier”, zo zegt Sjef; “we moesten koken met gasflessen en herhaaldelijk viel de stroom wel eens uit. Gelukkig is dat verleden tijd en is ook onze afwaskeuken inmiddels wat meer bij de tijd gebracht.”

Lees meer...

 

25 mei: Darttoernooi Spaubeek

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert DC ’t Raodhoes (Spaubeekse Dartvereniging) het 5e gesloten Darttoernooi.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor inwoners van Spaubeek, maar ook de leden van alle Spaubeekse verenigingen zijn van harte welkom. Vind je het leuk om een pijltje te gooien of vind je het leuk om te komen kijken? Schroom niet! Kom op zaterdag 25 mei naar Café ‘t Raodhoes.

Er is een aparte poule voor recreanten en voor wedstrijddarters, bovendien houden we een tombola met leuke prijzen. We starten om 20.00 uur en vragen € 3,00 inschrijfgeld. Inschrijven kan op zaterdag 25 mei vanaf 19.00 uur in Café ‘t Raodhoes.

Indien er nog vragen zijn kun je contact opnemen met: Frank Cremers (tel. 06-30178701), Ron Terwint (tel. 06-22046902) en/of Rene Wetzels (tel. 06-47556934).

Als Spaubeekse vereniging hopen we op jullie komst, zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

Het Organisatiecomité van DC ’t Raodhoes

 

Pascal Nijsten ontvangt koninklijke onderscheiding!

Vanochtend heeft 'onze' Pascal Nijsten uit handen van burgemeester Christine van Basten - Bodin een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Pascal kreeg dit lintje voor zijn jarenlange inzet voor carnavalsvereniging De Kwakkerte, Stichting MFC en uiteraard onze voetbalvereniging Spaubeek.

Uiteraard willen we Pascal (en Lieke) graag feliciteren met deze mooie en zeer verdiende onderscheiding. Voor degenen die hierbij willen aansluiten: we verzamelen vanavond (vrijdag 26 april) om 20.30 uur voor de ingang van het MFC. Uiteraard is het ook mogelijk om later aan te sluiten en Pascal dan te feliciteren. Onder andere de spelers en trainers die vanavond trainen, zullen later aansluiten. 

Mede vanwege bovenstaande zal de kantine vanavond gesloten blijven.

 

Hulp gezocht: collecte

In de week van 29 april tot en met 4 mei gaan we langs de Spaubeekse deuren voor de jaarlijkse collecte. We zijn nog op zoek naar enkele leden die willen helpen bij deze collecte zodat we in alle straten vertegenwoordigd zijn. Het kost je circa 2 uurtjes werk en je kunt zelf bepalen op welke dag je gaat lopen.

 

Heb je volgende week twee uurtjes tijd? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543.

 

Giel Janssen benoemd tot erelid VV Spaubeek

Op zondag 7 april jongstleden verzamelden ruim 130 leden van VV Spaubeek zich op ons sportcomplex. Voordat de groepsfoto ter ere van de nieuwe trainingspakken en coachjassen werd gemaakt, werd Giel Janssen door voorzitter Jean Wachelder benoemd tot erelid van onze vereniging.

Giel is niet alleen al 45 jaar lid van onze vereniging, maar was in die periode ook in vele functies actief als vrijwilliger en daarnaast een trouwe sponsor. In het kader van het 90-jarig jubileum stak hij de hele vereniging in nieuwe trainingspakken en coachjassen. Een fantastisch gebaar waarvoor we Giel uiteraard zeer dankbaar zijn!

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek naar munten van 0,10 en 0,20 euro. Heb je hier toevallig nog wat van thuis liggen of in je beurs zitten? Wij kunnen ze goed gebruiken! Je kunt je munten inwisselen tijdens openingstijden van de kantine. Alvast bedankt!

 

 

 

Meer Nieuws

Programma
za, 04 apr 2020 17:00 uur
Sportclub`25 (vet)
Sportclub`25 (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

zo, 05 apr 2020 10:00 uur
GSV`28 4
GSV`28 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Born 3
Born 3
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: Born 4
Born 4

14:30 uur
Sittard 1
Sittard 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 18 apr 2020 08:45 uur
Sittard JO7-3
Sittard JO7-3
: Spaubeek JO7-1
Spaubeek JO7-1

09:30 uur
Roosteren JO11-1G
Roosteren JO11-1G
: Spaubeek JO11-1G
Spaubeek JO11-1G

12:15 uur
Chevremont JO14-1
Chevremont JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKVB JO17-1
RKVB JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

15:00 uur
Heer JO19-1
Heer JO19-1
: Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1

Activiteitenkalender

No current events.