TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek, 

De Rabobank Clubkas Campagne 2019 is vandaag van start gegaan. Alle leden (van de Rabobank) hebben via de post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Van 27 september tot en met 11 oktober kunnen Rabobank-leden VV Spaubeek steunen door hun stem(men) op onze vereniging uit te brengen. Elke stem levert VV Spaubeek circa €4,50 op! Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Alfa Sport 2 - VV Spaubeek 2 4 - 1

Verdiend of geflatteerd? Ik denk dat de tweede optie van toepassing is.

Na een voorbereiding met drie oefenwedstrijden en drie bekerwedstrijden die vele lichtpuntjes en ook wat overdenkingen brachten, gingen wij zondag de echte strijd om de punten aan tegen Alfa Sport. Met een gezonde mix van Ervaring/Semi-ervaring en Jeugdigheid. 

Lees meer...

 

VV Spaubeek - RKVB 2 - 2

Een nieuw seizoen

Ik heb begrepen dat er toch mensen zijn die mijn “verslag” lezen en derhalve heb ik besloten om wederom de pen ter hand te nemen. Binnen de selectie is t.o.v. vorig seizoen nagenoeg niets veranderd.

Bij de competitiesamenstelling had de KNVB een gelukkige hand, de afsluitende, finalewedstrijd van de nacompetitie was meteen de start van het seizoen 2019-2020. Zoals jullie weten werd deze finale in ons voordeel  beslist, maar dat is natuurlijk geen garantie voor deze pot.  Met een smalle selectie voor 1 en 2 moeten wij het dit seizoen klaren en de doelstelling is dan ook handhaven, zodat wij hopelijk op een gedeeltelijk nieuw complex ook in de 3e klasse kunnen voetballen.

Lees meer...

 

Uitnodiging: jaarvergadering 2019

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agendajaarvergaderingVVSpaubeek2019.pdf</code>agendajaarvergaderingVVSpaubeek2019.pdf 83 Kb08-09-19 11:09

Op vrijdag 20 september vindt onze jaarvergadering plaats. De vergadering begint om 21.30 en duurt maximaal tot 22.30 uur.

In verband met de jaarvergadering starten de trainingen van de senioren eenmalig om 19.30 uur.

Alle leden zijn van harte welkom en uitgenodigd voor de jaarvergadering. We hopen op een grote opkomst! De agenda voor de vergadering vind je in de bijlage bij dit bericht.

 

In memoriam: Michel Goessens

Afgelopen week bereikte ons het trieste nieuws dat Michel Goessens na een korte en hevige ziekteperiode is overleden. 

Michel was de afgelopen jaren bij VV Spaubeek actief als scheidsrechter en kwam in deze functie onder andere in actie tijdens onze jeugdtoernooien, jeugdwedstrijden, seniorenwedstrijden en diverse Pinkstertoernooien. We hebben Michel in deze periode leren kennen als een betrouwbare en vriendelijke man. We gaan hem dan ook erg missen. Michel mocht slechts 51 jaar oud worden.

VV Spaubeek wenst de familie van Michel heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Clinic Soccer Talentino's van start

Gistermiddag is de clinic voor jeugdspelers van 6 tot en met 14 jaar van start gegaan. (Ex-)profs Jordie Briels en Youssef Koubali brachten de vijfentwintig kids tussen 16 en 18 uur de eerste kneepjes van het profvoetbal bij. De jonge talenten genoten zichtbaar van deze training en zullen dat de komende weken zeker blijven doen! In de komende zeven weken wordt de clinic vervolgd. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Voor de trainers en spelers: heel veel plezier in de komende weken!

 

Aangepast schema voorbereiding

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf</code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf 102 Kb15-08-19 06:58

Het schema van de voorbereiding van onze seniorenelftallen is op enkele plekken aangepast en bijgewerkt. Je vindt dit in de bijlage.

 

Toernooi senioren 16 augustus

Op vrijdag 16 augustus aanstaande wordt er door de senioren een onderling toernooi gespeeld. Verzoek aan alle spelers die deelnemen om om 19.30 uur op het sportcomplex aanwezig te zijn zodat de teams ingedeeld kunnen worden.

Uiteraard is ook publiek van harte welkom. We gaan er een gezellige avond van maken!

 

Kantineteam zoekt nieuwe krachten

Sinds afgelopen seizoen wordt onze kantine bemand door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Ook komend seizoen gaan we dit op deze manier invullen.

We willen het kantineteam heel graag met enkele personen uitbreiden. Heb je interesse om op dinsdag- of vrijdagavond, op zaterdag en/of zondag een of meerdere keren per seizoen in onze kantine te helpen? Of wil je graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden en werkzaamheden? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Uiteraard zijn partners, ouders, broers, zussen, etc. ook van harte welkom om te reageren!

 

Voorlopig oefenprogramma

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereiding selectie.pdf</code>Voorlopig oefenprogrammaVoorlopig oefenprogramma414 Kb20-07-19 12:06

Voorlopig oefenprogramma seizoen 2019-2020

 

Update finale nacompetitie

Na overleg met het bestuur van RKVB is afgesproken dat er zondag bij de finale van de nacompetitie entree wordt geheven. De entreeprijzen zijn als volgt: jeugd tot en met 16 jaar gratis, 16+ betaalt €3 en senioren van 65 jaar en ouder betalen €1,50. Deze prijzen gelden voor alle bezoekers, dus ook voor de leden van beide verenigingen.

De finale vindt zondag plaats in Maasbracht en begint om 14.30 uur.

 

Zondag 16 juni: finale nacompetitie!

Na twee thrillers tegen Horn en VV Kessel, waarin de overwinning telkens in de slotfase werd binnen gesleept, wacht zondag 16 juni aanstaande voor ons eerste elftal de finale van de nacompetitie. Op het veld van MBC '13 in Maasbracht ontmoet Spaubeek om 14.30 uur RKVB uit Baexem. De winnaar handhaaft zich in de derde klasse. 

Het sportcomplex in Maasbracht is gelegen aan de Sint Joosterweg 1. Vanuit Spaubeek neem je de A2 richting Eindhoven en verlaat je de snelweg bij afrit 44 (Sint Joost - Linne - Maasbracht). Bovenaan de afrit neem je de 3e afslag op de rotonde in de richting van Maasbracht. Het sportcomplex ligt vervolgens na enkele honderden meters aan de rechterkant. 

Kom zondag massaal naar Maasbracht om onze jongens te steunen in deze belangrijke wedstrijd!

 

 

Film Willie Dullens

Op donderdag 30 mei vond er een boeiende bijeenkomst in de kantine van VV Spaubeek plaats. De Spaubeekse voetballers Bob Nijsten, Bob Vankan en Dennis Dengering en de bekende voetbalnamen Leo Beckers, Wil Boessen, Willie van de Kerkhof en Willie Dullens werden door presentator Rob Schwillens ondervraagd over hun ervaringen in de voetballerij. Dit leidde tot vele interessante en leuke anekdotes.

Ter ere van Willie Dullens wordt volgende week een speciale avond georganiseerd bij VV Sittard. Hier wordt tevens de documentaire met als titel 'Wat als...?' getoond. Deze film heeft op het Limburgs Filmfestival de hoofdprijs gewonnen. De bijeenkomst vindt op woensdag 12 juni om 19.30 uur plaats in de kantine van VV Sittard. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Voor meer informatie, zie deze link: https://www.vvsittard.nl/1/257/film-wat-als-in-kantine-vv-sittard/

 

 
 

Nacompetitie Spaubeek 1

Maandag 10 juni as om 14.30u speelt Spaubeek 1 uit tegen Kessel 1 (periodekampioen in 4D) in de tweede ronde in de nacompetitie voor behoud in de 3e klasse. 

 

Onze sponsor van de maand Mei: Gasterij Terborgh

Ik heb een afspraak met Sjef Wetzels, de man achter Gasterij Terborgh. “Wim, zullen we buiten op het terras zitten, het is zo’n mooi weer?” En zo zitten we in een mooi voorjaarszonnetje te genieten en te praten over de Gasterij Terborgh. Dat mooie voorjaarsweer was voor meerdere mensen een reden om de Gasterij te bezoeken. Het werd er gezellig druk. Een interview met een geboren verteller.

Gasterij Terborgh heeft al diverse exploitanten gehad. Sinds wanneer staat Sjef aan het roer?

“Ik heb de Gasterij overgenomen op 1 maart 2014. In het najaar van 2013 hoorde ik dat de Gasterij te koop stond en heb ik me direct gemeld bij de destijdse eigenaren. Ik zag en zie nog steeds grote mogelijkheden hier. Na een aantal gesprekken zijn we overeengekomen dat ik per maart 2014 de zaak overnam”. In de beginfase was het pionieren hier”, zo zegt Sjef; “we moesten koken met gasflessen en herhaaldelijk viel de stroom wel eens uit. Gelukkig is dat verleden tijd en is ook onze afwaskeuken inmiddels wat meer bij de tijd gebracht.”

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.