TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Hulp gezocht: entree zondag 28 januari!

In verband met diverse omstandigheden zijn de vaste mensen van de entree en loterij aanstaande zondag verhinderd. We zijn dan ook op zoek naar een of twee mensen die dit voor deze keer over zouden willen nemen. Het 'werk' duurt van circa 13.45 uur tot 14.45 uur.

Heb je zin en tijd om ons hiermee te helpen? Neem dan contact op met Ralf: 06-48960543.

 

Oefenwedstrijden 2e elftal

Ons tweede elftal speelt komend weekend twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op de tweede competitiehelft. Vrijdag 26 januari speelt men om 20.00 uur thuis tegen Hulsberg 2. Op zondag 28 januari komt Geleen Zuid 2 om 11.30 uur in Spaubeek op bezoek. 
 
 
 

Zaterdag 20 januari: Wintercup O19

Morgenmiddag (20 januari) wordt er op ons sportcomplex gestreden om de Wintercup. De O19-teams van EVV, UOW '02, Slekker Boys,  SVH '39 en ons eigen VV Spaubeek gaan de sportieve strijd met elkaar aan in wedstrijden van dertig minuten.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 12.00 uur en 17.45 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom en de kantine is uiteraard geopend voor een lekker hapje of drankje.

 

Jeugd en tweede elftal VV Spaubeek oefenen

Vanavond staan er twee oefenwedstrijden op het programma. Om 18.00 uur komt een combinatieteam van onze O13 en O15 in actie tegen de O12 van Fortuna Sittard. Om 20.00 uur komt het tweede elftal in actie tegen Urmondia. Beide wedstrijden worden op ons eigen sportcomplex gespeeld.

De kantine is uiteraard geopend.

 

Roger Wijns nieuwe hoofdtrainer VV Spaubeek

De ervaren trainer uit Elsloo, momenteel werkzaam als trainer van de U17 bij MVV, wordt na dit seizoen de opvolger van Martin Vrösch. Eerder was Roger als trainer werkzaam bij Heer, Bunde, Rapid, Caesar, Leonidas Wolder en SVME.

Het bestuur van VV Spaubeek wenst Roger alvast veel succes toe voor volgend seizoen en ziet uit naar een sportieve en succesvolle samenwerking.

 

Wandelaars: bedankt!

Namens de organisatie bedanken we alle deelnemers aan de nieuwjaarswandeling! Honderd deelnemers trotseerden de kou en zorgden voor een gezellige middag in onze kantine.

Ook namens Senne bedankt voor de gulle gaven. De verkoop en vrije giften leverden maar liefst €250 op voor haar reis naar Mongolië.

We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien bij deze activiteit!

 

Martin Vrösch vertrekt na dit seizoen bij VV Spaubeek

Na lang wikken en wegen heeft onze hoofdtrainer Martin Vrösch besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging voor het volgende seizoen. Martin gaat er met de spelersgroep en staf uiteraard keihard aan werken om dit seizoen op een mooie en waardige manier bij VV Spaubeek af te sluiten.

De technische commissie is inmiddels aan de slag gegaan om een opvolger voor Martin te zoeken. De eerste gesprekken hiervoor lopen inmiddels. 

 

Steun Senne tijdens onze nieuwjaarswandeling!

Aanstaande zondag (7 januari) vindt onze nieuwjaarswandeling plaats. De stopplaats heeft dit jaar een extra betekenis. Senne Nijsten (speelster van onze O17) verkoopt hier wafels, warme chocolademelk en glühwein voor het goede doel. Komende zomer gaat ze naar Mongolië om daar de plaatselijke bevolking te steunen en kennis te maken met de lokale cultuur. Senne legt hieronder zelf uit wat ze precies gaat doen.

Hallo allemaal,

Ik ben Senne Nijsten, speelster van de JO17 en komende zomer ga ik op wereldburgerstage naar Mongolië met stichting Global Exploration. Tijdens deze reis leer ik de cultuur, omgeving en leefgewoonten kennen van de mensen in Mongolië. (World citizen/Global Awareness)

In Mongolië gaan we samen bouwen aan beter onderwijs en leefomstandigheden. Een van de doelen is het steunen van scholen voor scholen: o.a. het opzetten van een huiswerkinstituut en het helpen met Engelse les; helpen realiseren van een kinderdagverblijf voor jonge moeders. (Schools for schools). Daarnaast gaan we helpen bij een summercamp voor kinderen die op de vuilnisbelten werken en leven in Ulaanchuluut. (Let’s work)

Om deze stage en doelstellingen mogelijk te maken is geld nodig. Elke deelnemer moet naast zijn eigen bijdrage voor de reis- en verblijfskosten een bepaald bedrag aan sponsorgeld meenemen. Ik hoop op uw steun!! Tijdens de Nieuwjaarswandeling zal ik wafels, warme chocomelk en glühwein verkopen. Ook is er de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage.

De opbrengst van de verkoop zal volledig gebruikt worden voor deze wereldstage.

De prijzen:

Wafels €1

Warme chocomelk €1

Glühwein €1

Tot zondag!

 

 
 

Laatste reminder: nieuwjaarswandeling!

Op zondag 7 januari 2018 organiseert de activiteitencommissie van VV Spaubeek een Nieuwjaarswandeling voor alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en familieleden. Een ideaal moment om na de feestdagen op een gezonde en gezellige manier het nieuwe jaar in te luiden!

Aansluitend aan de wandeling vindt er in de kantine een gezellig samenzijn plaats waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken naar 2017 en vooruitblikken op het nieuwe jaar.

Voor deelname aan de wandeltocht inclusief het eten wordt per persoon een bijdrage van €2,50 gevraagd. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden. In verband met het eten willen we graag weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken we iedereen die deel wilt nemen zich aan te melden en daarbij door te geven uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen zijn/haar groep(je) bestaat. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 3 januari 2018 20.00 uur bij Peter van Mierlo ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-14949875), Ralf van Laar ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-48960543) of bij Patrick Zehlisen (06-46811862). Er wordt vanaf 13.00 uur verzameld in de kantine, waarna de groepjes om de tien minuten vertrekken.

In verband met mogelijk slecht weer kan de wandeling alsnog afgelast worden. Dit beslissen we pas op het laatste moment. Hou daarom onze website (www.vvspaubeek.nl) goed in de gaten!

We gaan er samen met jullie weer een leuke dag van maken!

Activiteitencommissie VV Spaubeek

 

Fijne feestdagen!

 

Kaartavond 2017

Afgelopen vrijdag vond onze jaarlijkse kaartavond plaats. Terwijl Patrick, Thomas, Herman en Ralf de kaarters in de watten legden, werden er acht zinderende kaartrondes gespeeld. Uiteindelijk eindigden drie koppels op twaalf punten, waardoor het ‘doelsaldo’ bepalend was. Jorn Ouwehand en Laurens Schumacher eindigden als derde, Charlie Caelen en Gilbert Wijnen namen de tweede plaats in beslag. Ruud Heijnen en Remco Cornelissen werden gekroond tot trotse winnaars van het kaarttoernooi 2017.

Alle kaarters bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot volgend jaar!

 

Ook VV Spaubeek 019 kampioen!

Nadat een week eerder de jongste jeugd van VV Spaubeek de titel had binnen gesleept, kon op zaterdag 9 december ook ons oudste jeugdelftal kampioen worden. Ondanks het feit dat alle voorgaande wedstrijden in winst waren omgezet, was het binnenhalen van de titel nog geen zekerheid. Pas wanneer de concurrent punten verspeelde en Spaubeek zelf de moeilijke uitwedstrijd bij De Leeuw zou winnen, was het kampioenschap een feit.

Lees meer...

 

Afgelasting

Zondag 17 december

Sportclub Leeuwen 1 - Spaubeek 1   AFGELAST

SCG 3 - Spaubeek 3   AFGELAST

 

Nieuwjaarswandeling 2018

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Wandeltocht2018.pdf</code>Wandeltocht2018.pdf 247 Kb15-12-17 10:09

Op zondag 7 januari 2018 organiseert de activiteitencommissie van VV Spaubeek een Nieuwjaarswandeling voor alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en familieleden. Aansluitend aan de wandeling vindt er in de kantine een gezellig samenzijn plaats waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken naar 2017 en vooruitblikken op het nieuwe jaar.

Voor deelname aan de wandeltocht inclusief het eten wordt per persoon een bijdrage van €2,50 gevraagd. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden. In verband met het eten willen we graag weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken we iedereen die deel wilt nemen zich aan te melden en daarbij door te geven uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen zijn/haar groep(je) bestaat.

Aanmelden kan tot en met 3 januari 2018 bij Peter van Mierlo ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-14949875), Ralf van Laar ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-48960543) of in de kantine bij Patrick en Claudia. Er wordt vanaf 13.00 uur verzameld in de kantine, waarna de groepjes om de tien minuten vertrekken.

In verband met mogelijk slecht weer kan de wandeling alsnog afgelast worden. Dit beslissen we pas op het laatste moment. Hou daarom onze website (www.vvspaubeek.nl) goed in de gaten!

We gaan er samen met jullie weer een leuke dag van maken! Vul s.v.p. het strookje onderaan het formulier in de bijlage in en lever dit in bij een van bovengenoemde personen. De gevraagde gegevens mogen uiteraard ook per mail of sms/Whatsapp verstuurd worden.

 

Herinnering: kaartavond VV Spaubeek

Op vrijdag 22 december vindt de traditionele kaartavond van VV Spaubeek weer plaats!
Er wordt zoals altijd gekaart in koppels van twee personen. Deelname bedraagt net als vorig jaar 20 per persoon. Dit is inclusief drank en hapjes. Voor de winnende koppels zijn er enkele leuke prijzen beschikbaar.
Deelname staat vrij voor leden, maar natuurlijk ook voor partners, ouders, familieleden, sponsoren en supporters.
Er hebben zich inmiddels al veertien koppels aangemeld, maar er is nog ruimte. Aanmelden kan nog tot en met zondag 17 december in de kantine bij Patrick en Claudia of bij Ralf (06-48960543).
 

Meer Nieuws

EXCLUSIEVE SPONSORACTIES
Programma
zo, 19 aug 2018 11:00 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
:  Berg`28 1
Berg`28 1

di, 21 aug 2018 20:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: GSV`28 2
GSV`28 2

za, 01 sep 2018 09:30 uur
Spaubeek JO9-1
Spaubeek JO9-1
: De Ster JO9-2
De Ster JO9-2

10:45 uur
Spaubeek JO11-1G
Spaubeek JO11-1G
: Weltania / Bekkerveld JO11-7
Weltania / Bekkerveld JO11-7

Spaubeek JO10-1
Spaubeek JO10-1
: De Ster JO10-2G
De Ster JO10-2G

12:30 uur
Spaubeek JO15-1
Spaubeek JO15-1
: Geleen Zuid JO15-2
Geleen Zuid JO15-2

15:00 uur
Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1
: Bunde JO17-1
Bunde JO17-1

zo, 02 sep 2018 11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: GSV`28 3
GSV`28 3

Activiteitenkalender

No current events.