TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Kaartavond 2017

Afgelopen vrijdag vond onze jaarlijkse kaartavond plaats. Terwijl Patrick, Thomas, Herman en Ralf de kaarters in de watten legden, werden er acht zinderende kaartrondes gespeeld. Uiteindelijk eindigden drie koppels op twaalf punten, waardoor het ‘doelsaldo’ bepalend was. Jorn Ouwehand en Laurens Schumacher eindigden als derde, Charlie Caelen en Gilbert Wijnen namen de tweede plaats in beslag. Ruud Heijnen en Remco Cornelissen werden gekroond tot trotse winnaars van het kaarttoernooi 2017.

Alle kaarters bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot volgend jaar!

 

Ook VV Spaubeek 019 kampioen!

Nadat een week eerder de jongste jeugd van VV Spaubeek de titel had binnen gesleept, kon op zaterdag 9 december ook ons oudste jeugdelftal kampioen worden. Ondanks het feit dat alle voorgaande wedstrijden in winst waren omgezet, was het binnenhalen van de titel nog geen zekerheid. Pas wanneer de concurrent punten verspeelde en Spaubeek zelf de moeilijke uitwedstrijd bij De Leeuw zou winnen, was het kampioenschap een feit.

Lees meer...

 

Afgelasting

Zondag 17 december

Sportclub Leeuwen 1 - Spaubeek 1   AFGELAST

SCG 3 - Spaubeek 3   AFGELAST

 

Nieuwjaarswandeling 2018

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Wandeltocht2018.pdf</code>Wandeltocht2018.pdf 247 Kb15-12-17 10:09

Op zondag 7 januari 2018 organiseert de activiteitencommissie van VV Spaubeek een Nieuwjaarswandeling voor alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en familieleden. Aansluitend aan de wandeling vindt er in de kantine een gezellig samenzijn plaats waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken naar 2017 en vooruitblikken op het nieuwe jaar.

Voor deelname aan de wandeltocht inclusief het eten wordt per persoon een bijdrage van €2,50 gevraagd. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden. In verband met het eten willen we graag weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken we iedereen die deel wilt nemen zich aan te melden en daarbij door te geven uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen zijn/haar groep(je) bestaat.

Aanmelden kan tot en met 3 januari 2018 bij Peter van Mierlo ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-14949875), Ralf van Laar ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-48960543) of in de kantine bij Patrick en Claudia. Er wordt vanaf 13.00 uur verzameld in de kantine, waarna de groepjes om de tien minuten vertrekken.

In verband met mogelijk slecht weer kan de wandeling alsnog afgelast worden. Dit beslissen we pas op het laatste moment. Hou daarom onze website (www.vvspaubeek.nl) goed in de gaten!

We gaan er samen met jullie weer een leuke dag van maken! Vul s.v.p. het strookje onderaan het formulier in de bijlage in en lever dit in bij een van bovengenoemde personen. De gevraagde gegevens mogen uiteraard ook per mail of sms/Whatsapp verstuurd worden.

 

Herinnering: kaartavond VV Spaubeek

Op vrijdag 22 december vindt de traditionele kaartavond van VV Spaubeek weer plaats!
Er wordt zoals altijd gekaart in koppels van twee personen. Deelname bedraagt net als vorig jaar 20 per persoon. Dit is inclusief drank en hapjes. Voor de winnende koppels zijn er enkele leuke prijzen beschikbaar.
Deelname staat vrij voor leden, maar natuurlijk ook voor partners, ouders, familieleden, sponsoren en supporters.
Er hebben zich inmiddels al veertien koppels aangemeld, maar er is nog ruimte. Aanmelden kan nog tot en met zondag 17 december in de kantine bij Patrick en Claudia of bij Ralf (06-48960543).
 

Uitslag Grote Club Actie

Gisteravond heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Club Actie 2017. VV Spaubeek heeft ook dit jaar met deze actie meegedaan en ruim 350 loten verkocht. Een geweldige prestatie van onze verkopers, waarvoor dank!

Wil je weten of je prijs hebt? Klink dan op onderstaande link en voer je lotnummer(s) in. Heb je je lot contant betaald, dan vind je je lotnummer uiteraard op het lot dat je hebt gekregen. Heb je via een eenmalige machtiging betaald, dan vind je je lotnummer op je bankafschrift. Via deze link kun je kijken of je prijs hebt: https://lotchecker.clubactie.nl/ 

Heb je geen prijs? Dan niet getreurd! Door deel te nemen heb je niet alleen VV Spaubeek gesteund, je ontvangt ook korting bij een aantal webwinkels en andere zaken. Zo ontvang je onder andere €10 korting op een dagkaart bij Thermae 2000 (code CLUB17 invullen op www.thermae.nl/vouchercodes ), €5 korting bij topbloemen.nl (code clubactie invullen), €5 korting op bloemen via Greetz.nl (kortingscode P17GCB invullen) en 20% korting op bepaalde artikelen in de webshop van Masita (kortingscode Clubactie2017 invullen). 

Namens bestuur en leden hartelijk dank voor jullie deelname! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen!

 

O9 kampioen najaarscompetitie!

Op zaterdag  2 december jongstleden werd het jongste jeugdteam van VV Spaubeek na een spannende wedstrijd tegen SV Hulsberg kampioen. Hiermee werd de kroon gezet op een geweldig seizoen.

Lees meer...

 

Sponsor van de maand december: MB Belastingadviseurs

Onze sponsor van de maand december:   MB Belastingadviseurs

Op een woensdagmorgen ga ik naar Beek voor een interview met een belastingadviseur. Dat klinkt gewichtig, maar een eerdere telefoontje om de afspraak te maken met Mieke Boers gaf een beeld van een joviale onderneemster die bewust tijd neemt voor anderen. En dus zie ik mezelf terug in een mooie spreekkamer en steekt Mieke Boers geestdriftig van wal.

                     

Wanneer bent u met uw bedrijf gestart?
Op 1 juli 1993 ben ik voor mezelf begonnen, helemaal in mijn eentje. Door overnames is MB Belastingadviseurs in de huidige vorm ontstaan en zitten we sinds enige tijd in dit mooie pand in hartje Beek. Na eerdere werkplekken thuis en in Geleen is deze locatie prima. We kunnen onze klanten hier heel goed van dienst zijn en zijn goed bereikbaar. “Als geboren Beeks meisje voelt dit als thuiskomen. We voelen ons hier thuis en werken hier met groot plezier!”

Ik moet beamen dat het kantoorpand er heel mooi uitziet. Of je er nu als klant verblijft of het is je eigen werkplek; in beide gevallen een warme omgeving.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

EXCLUSIEVE SPONSORACTIES
Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender