Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

De jeugd heeft de toekomst: VV Spaubeek JO7!

De Spaubeekse jeugdafdeling maakte de afgelopen periode een mooie groei door qua aantal leden. Ook onze jongste jeugd zag de selectie flink uitgebreid worden. Vol trots presenteren wij jullie onze JO7 die onder enthousiaste leiding van Michael, Dylan, Patrick en Harold wekelijks fanatiek hun trainingen en wedstrijden afwerken.

Op de foto trotseren de mannen de vroege ochtendkou die afgelopen weekend Spaubeek teisterde.

 

VV Spaubeek - VV Sittard 1 - 1

De stijgende lijn

Vandaag wachtte ons alweer een sterke tegenstander, “De Kraaien” kwamen op bezoek. En hier was werkelijk sprake van een sterke tegenstander. De mannen uit Sittard hebben veel goede voetballers in hun gelederen en een keeper die werkelijk heerst in het strafschopgebied.

Lees meer...

 

Haslou 2 - VV Spaubeek 2 6 - 0

Control, alt, delete...

Soms heb je van die wedstrijden die je liever niet speelt of die je snel wil vergeten. De uitslag zegt al genoeg. 6-0  afgetroefd op vele fronten, maar zoals het in het leven gaat na dieptepunten komen er zeker hoogtepunten. Na een minuut stilte tegen discriminatie startte de wedstrijd.

Lees meer...

 

SHH - VV Spaubeek 0 - 2

Echte kerels

Vandaag stond de wedstrijd in Herten tegen SHH op het programma.  Een tegenstander waar in het verleden verrektes weinig, zeg maar geen, punten behaald werden. Zoals gebruikelijk wees Arno in de voorbespreking op de sterke punten van onze tegenstander en gaf hij een aantal spelers concrete opdrachten mee.  Nadat het, na enige organisatie gelukt was om de hele selectie over auto’s te verdelen, werd vertrokken richting Herten.

Lees meer...

 

Woander Forest 2 - Spaubeek 2 3 - 3

Duitse Roots of Prinsuitroeping?

Na het uitroepen van de prins van De Kwakkerte (onze eigen Diego 1, namens Spaubeek 2 een heel fijn en plezierig carnavalsseizoen gewenst!) en het feestgedruis wat zich daarna afspeelde, verschenen zondagmorgen sommigen van ons met een hoofd waar kopballen niet de eerste optie voor was.

Lees meer...

 

Laatste kaarten Sportgala te koop!

Over vier weken is het zover! Dan vindt het eerste VV Spaubeek Sportgala plaats in onze kantine!

Er zijn al bijna 100 kaarten verkocht. Wil jij nog één van de laatste 25 beschikbare kaartjes bemachtigen? Ben er dan snel bij!

De kaartverkoop loopt nog tot 1 december aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kantine en MFC 't Raodhoes en kosten €5 per stuk.

 

Update: Grote Club Actie

We hebben weer een geweldige sprong gemaakt in de verkoop van de Grote Club Actie. De afgelopen dagen zijn er weer een groot aantal verkoopboekjes ingeleverd waardoor we van 460 naar maar liefst 579 verkochte loten zijn gestegen! Een schitterende prestatie van onze leden, waarvoor grote dank! 

Uiteraard willen we nu ook de grens van 600 verkochte loten gaan passeren. Dus heb je nog een boekje thuis liggen, lever het dan snel in bij je leider!

 

ARGO - Spaubeek 2 - 1

Nét niet

Vandaag stond de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper op het programma. In de voorbespreking gaf Arno al aan dat dit wel eens de sterkste ploeg uit onze klasse zou kunnen zijn. Door de afwezigheid van twee spelers was Arno al genoodzaakt om wijzigingen aan te brengen in de succesvolle elf van vorige week. Jorn en Stan kregen basisplekken op het middenveld.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Minor 2 2 - 0

Gone in 30 seconds!

Met de hulp van "ut derde" die ons snelheid, ervaring en inzet brachten startten we met een overrompelingsmethode aan deze moeilijke pot. Na dertig seconden een snel uitgevoerde tegenstoot, door de enige Usain Bolt uit Griekenland, en ja de 1-0 stond op de borden. En binnen 10 minuten stond het zelfs 2-0 na een subliem hakje, dat normaal gesproken bij deze uitvoering minimaal een beenbreuk zou kunnen opleveren. 2-0 voor en nog 80 minuten te gaan. 

Lees meer...

 

Speciale koopdagen Sportshop Kicks!

VV Spaubeek heeft in Sportshop Kicks al jaren een trouwe en goede partner op het gebied van sportkleding en voetbalschoenen. Net als voorgaande jaren organiseert Kicks ook dit jaar speciale koopdagen voor de leden van de verenigingen waar zij een relatie mee hebben.

Dit betekent dat de leden van VV Spaubeek op woensdag 13, 20 en 27 november van 10 tot 20 uur gebruik kunnen maken van deze kortingen:

  • 25% korting op alle Hummel kleding
  • 20% korting op de hele collectie

Sportshop Kicks is gevestigd op de Markt 14 in Beek. Geef bij je bezoek aan dat je lid bent van VV Spaubeek. Kicks krijgt voor deze dag de beschikking over een ledenlijst.

 

Update Grote Club Actie

De verkoop voor de Grote Club Actie is inmiddels alweer een aantal weken in volle gang. De teller staat momenteel op 460 verkochte loten. Een prachtig aantal, maar we gaan natuurlijk voor meer! 

Een aantal jeugdspelers moet zijn of haar boekje nog inleveren. Doe dit s.v.p. zo snel als mogelijk, aangezien we nog enige tijd nodig hebben om alle verkopen online te registreren.

Op naar de 500!

 

SVM 2 - Spaubeek 2 3 - 2

Nét niet

Kwart voor tien verzamelen. Hé wat raar, om te voetballen moet je toch met elf man zijn, nét niet genoeg man. Uit alle windrichtingen hadden wij vandaag onze spelers gescout, maar het bleek toch nog een hele opgaaf te zijn om met elf spelers te beginnen aan de wedstrijd. Nét niet de trein op tijd, nét niet op tijd afgemeld, nét niet duidelijk gevraagd om mee te doen. Het was allemaal nét niet….

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Haslou 5 - 2

Het kan dus toch

Laat ik beginnen met het bedanken van Roger voor zijn inzit voor de VVS in het afgelopen seizoen en tijdens de eerste wedstrijden van dit seizoen. Het getuigt van moed om toe te geven dat je een groep niet meer aan het voetballen krijgt. Tevens wens ik Arno Coenen veel succes nu hij voor ons team in het diepe springt. En zijn start was alles behalve goed. Geheel buiten zijn schuld werd de match tegen Alfa Sport al na 24 minuten beëindigd.

Lees meer...

 

Kantine vrijdag 1 november gesloten

De kantine blijft vanavond gesloten. Na de training zijn de spelers van harte welkom bij het MFC.

 

Spaubeek 2 - Sporting Heerlen 2 3 - 2

ABC'tje 

A. 

Analyse... Wedstrijden win je door effectief te zijn. Vandaag hebben we laten zien dat we niet veel kansen nodig hebben om te scoren. Uitgaan van je eigen kracht kun je het ook noemen. 

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
vr, 30 okt 2020 20:00 uur
Spaubeek 35+
Spaubeek 35+1
Spaubeek 35+1
: GSV`28 35+1
GSV`28 35+1

za, 31 okt 2020 09:30 uur
Spaubeek JO9-1 NAJAAR
SV Hulsberg JO9-1
SV Hulsberg JO9-1
: Spaubeek JO9-1
Spaubeek JO9-1

Spaubeek JO8-1 NAJAAR
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Minor / Wijnandia JO8-1G
Minor / Wijnandia JO8-1G

11:00 uur
Spaubeek JO12-1 NAJAAR
Spaubeek JO12-1
Spaubeek JO12-1
: V.V. Schaesberg JO12-2
V.V. Schaesberg JO12-2

11:30 uur
Spaubeek JO14-1 NAJAAR
Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1
: RKASV JO14-1
RKASV JO14-1

14:45 uur
Spaubeek JO17-1 NAJAAR
De Leeuw JO17-1
De Leeuw JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

16:00 uur
Spaubeek JO19-1 NAJAAR
Haslou JO19-2
Haslou JO19-2
: Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1

17:00 uur
Veteranen 2020-2021

ASV (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

18:30 uur
Spaubeek 1 Zaalvoetbal
In de Bende`92 / Bestrating van Delft 3
In de Bende`92 / Bestrating van Delft 3
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

zo, 01 nov 2020 11:00 uur
Spaubeek 2
RKSV Minor 2
RKSV Minor 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 3
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: SSA West United 7
SSA West United 7

Spaubeek 4
Spaubeek 4
Spaubeek 4
: FC Hoensbroek 3
FC Hoensbroek 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
Spaubeek 1
: VV HEBES 1
VV HEBES 1

Activiteitenkalender

No current events.