Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek 2 RKVB 0

Waarschijnlijk de laatste

Na afgelopen donderdag mogen wij vandaag weer aan de bak. Het is afwachten hoe onze jongens de inspanningen van die wedstrijd verteerd hebben. Tegen de tegenstander van vandaag hebben wij enkele seizoenen geleden wel een héél belangrijke wedstrijd gespeeld. Wat gaat vandaag ons brengen?

Lees meer...

 

VV Spaubeek 1 - Alfa Sport 1

Het was weer zover!!

“Voetbal is oorlog”, een bekende uitdrukking van een van Nederlands beste trainers, Rinus Michels, van zo’n vijfitg jaar geleden. Deze uitdrukking wordt de laatste jaren door beide ploegen tijdens hun onderlinge duels wel erg letterlijk genomen. Om een , voor mij, onbekende reden, ontstaat er soms een ergerlijke vorm van agressie en om het minste of geringste slaat de vlam in de pan. Maar geen nood, de vereniging heeft kosten nog moeite gespaard en een aantal blusdekens aangeschaft, zodat een beginnend brandje in de kiem gesmoord kan worden.

Lees meer...

 

Ryan van Reeken beste verkoper Grote Club Actie 2021!

VV Spaubeek heeft ook dit jaar weer meegedaan aan de Grote Club Actie. Daarbij worden loten verkocht en gaat 80% van de opbrengst naar de deelnemende vereniging.

Één jeugdspeler sprong er dit jaar ver bovenuit. Ryan van Reeken van onze JO13 wist in zijn eentje maar liefst 60 loten te verkopen! Afgelopen woensdag bezochten wij hem om hem persoonlijk te bedanken voor deze geweldige prestatie en namens de vereniging een kleine attentie aan te bieden.

In totaal zijn er dit jaar 450 loten verkocht voor onze vereniging. Namens het bestuur willen we alle kopers en verkopers hartelijk bedanken voor dit prachtige aantal!

 

Afgelasting zondag 21 november

Ivm corona zijn de volgende wedstrijden afgelast:

SVC 2000 1 - Spaubeek 1

Sporting Heerlen 2 - Spaubeek 2

 

Interview sponsor van de maand: Deze maand Niek Salden van Spar Salden

Op een zonnige woensdagmiddag parkeer ik mijn auto op het marktplein van Spaubeek voor een interview met Niek Salden. Toen Spar besloot om 5 jaar geleden te starten in Spaubeek is Niek als ondernemer ingestapt. Naast een aantal jaren als hoofdsponsor van de vereniging gefungeerd te hebben, is Spar Salden nu exclusief sponsor van de gehele jeugdafdeling en zijn afgelopen zomer alle jeugdteams in het nieuw gestoken. Wat buiten meteen opvalt zijn de twee Spaubeekse jongeren die op een muurtje een broodje eten en de doorlopende toeloop van mensen uit het dorp. Een duidelijk middelpunt in het dorp en wij zijn dan ook benieuwd wat de ervaringen van Niek zijn de afgelopen 5 jaar. Eenmaal aan de koffie komt het gesprek op gang en dat valt zeker niet stil door het enthousiasme van de ondernemer.

Lees meer...

 

Nieuwe coronamaatregelen van kracht

Op 13 november 2021 zijn om 18.00 uur de ‘nieuwe’ coronamatregelen ingegaan. Dit houdt in hoofdlijnen in dat:

- er geen publiek is toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden

- je bij corona gerelateerde klachten (zoals verkoudheid, griep, loopneus) nog steeds thuis blijft

- je buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houdt

- de kantine bij wedstrijden tussen 6.00 en 20.00 uur alleen geopend is voor spelers en staf

Hiermee volgen we de richtlijnen van de NOC*NSF, de overkoepelende sportbond waar ook de KNVB onder valt. Zodra er nieuwe richtlijnen bekend worden, zullen we jullie hier uiteraard over informeren.

We rekenen op eenieders begrip en medewerking.

 

Speciale koopdagen Sportshop Kicks

Aanstaande woensdag tot en met zaterdag organiseert Sportshop Kicks wederom speciale koopdagen voor leden van de partnerverenigingen. Ook leden van VV Spaubeek kunnen daardoor gebruik maken van de mooie kortingen. Sportshop Kicks is gelegen aan de Markt 14 te Beek.

 

SV Argo 3 VV Spaubeek 2

Engelse weken

Ja ja, ook in het amateurvoetbal bestaan ze, de zogenaamde Engelse weken en dat met dank aan onze ongenode gast: Corona.

Vandaag, als onze “vriend” geen roet in het eten gooit de eerste van vijf wedstrijden in de komende twee weken. Inhalen bij Argo, een club met veel jonge spelers, die net als wij geen super start in dit voetbalseizoen meemaakt. Dit is wel een ploeg die de afgelopen seizoenen steeds in de top van onze klasse meedraaide. Gelukkig heeft het er alle schijn van dat onze blessuregolf naar het einde loopt. Alhoewel, onze geopereerde “Wiene” zullen wij nog enkele weken moeten missen.

Lees meer...

 

Verplaatsing sportgala VV Spaubeek

Wegens het oplopend aantal Covid-besmettingen zijn we helaas genoodzaakt om het sportgala dat zou plaatsvinden op 26 november te verschuiven naar een later moment. Zodra de situatie het weer toelaat, plannen we een nieuwe datum. Kaarten blijven gewoon geldig. Wil je liever het geld van je kaartje retour ontvangen, dan is dat uiteraard mogelijk in de kantine.

We rekenen op jullie begrip.

 

Inhaalprogramma Spaubeek 1

Als gevolg van recentelijke afgelastingen voor Spaubeek 1, ziet het inhaalprogramma er als volgt uit:

zondag 14 november         ARGO 1 - Spaubeek 1   14.30u

donderdag 18 november   Spaubeek 1 - Sittard 1   20.00u 

donderdag 25 november   Spaubeek 1 - Alfa Sport 1   20.00u

 

Voor €5 naar Fortuna-FC Groningen

Leden van VV Spaubeek kunnen de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Groningen voor het sterk gereduceerde tarief van €5,00 bijwonen. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 27 november en begint om 18.45 uur. Het betreft kaarten voor de Zuid-tribune. Houd hierbij rekening met het feit dat bij de ingang de Coronacheck-app gecontroleerd wordt.

 Wil je gebruik maken van dit aanbod? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 Bestellen is mogelijk tot en met maandag 22 november 20.00 uur.

 

Tussenstand Grote Club Actie

De Grote Clubactie is inmiddels anderhalve maand aan de gang. Er zijn al ruim 270 loten verkocht. Een mooi resultaat, maar we gaan uiteraard voor een betere score! Jeugdleden die hun verkoopboekje nog niet hebben ingeleverd, worden verzocht dit uiterlijk op 13 november te doen. Inleveren kan bij je leider.

Het is ook nog steeds mogelijk om online loten kopen. Klik verder https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 en steun onze club!

 

Spaubeek 1 tegen Alfa Sport 1 afgelast

Wegens een Covid-besmetting bij een van de spelers van de tegenstander gaat de competitiewedstrijd van zondag 31 oktober tegen Alfa Sport niet door. De wedstrijd wordt op een later moment ingehaald.

 

VV Spaubeek 0 Langeberg 2

Dancing Brommer

Ik moet dit verslag beginnen met het maken van een diepe buiging voor de prestatie van onze Brommer, die samen met Bo, maar liefst 50 uur!!!! op de dansvloer heeft gestaan. Over doorzettingsvermogen gesproken. Gelet op de vele berichten in onze app-groep heeft de hele selectie Brommer actief gevolgd. Zijn prestatie heeft ook een klein nadeel: hij kan nu nooit meer aangeven dat hij in een wedstrijd na 75 minuten kapot zit, daar trappen wij niet meer in.

Lees meer...

 

DVO 2 VV Spaubeek 0

Net geen Oktoberfest

Laat ik beginnen met een rectificatie. In mijn vorig verslag gaf ik aan dat er afgelopen donderdag gebekerd werd tegen EHC, dit moet echter komende donderdag zijn. Verder was te zien dat onze tribune afgelopen zondag al clandestien in gebruik werd genomen.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.