Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

V.V. Spaubeek presenteert nieuwe assistent-trainer

Met ingang van het komende seizoen zal de positie van assistent-trainer bij ons eerste elftal worden ingevuld door Ben Labyed. De ervaren oefenmeester uit Heerlen is momenteel actief als hoofdtrainer van vierdeklasser Kakertse Boys. Ben volgt Bart Knols op die na dit seizoen zal stoppen in zijn huidige rol.

Uiteraard wensen we Ben veel plezier en succes in zijn samenwerking met trainer Mike Zwartjes!

 

HEBES - VV Spaubeek 1 - 1

Vandaag wel

Deze zondag staat de wedstrijd tegen de mannen van Hebes op het programma. In het verleden waren dit steeds vrij gelijk opgaande wedstrijden, waarbij mij het meeste zijn bijgebleven de heerlijke duels die werden uitgevochten tussen Joey en zijn, naar mijn mening, favoriete tegenstander, Sonneville, die er niet meer bij is.

Lees meer...

 

Kantine vrijdag 4 maart gesloten

De kantine is vanavond (4 maart) gesloten. Voor de potentiële bezoekers: bij café Spech ben je voor, tijdens en na de training van harte welkom!

 

Voor slechts €5 naar Fortuna - Zwolle of Willem II

Als partnerclub van Fortuna Sittard kunnen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijden tegen PEC Zwolle (zondag 6 maart 20.00 uur) en/of Willem II (zondag 13 maart 12.15 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit.

Heb je interesse om een of beide wedstrijden bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/nzais1MAf0

Kaarten voor de wedstrijd tegen Zwolle kunnen tot vrijdag 4 maart  12.00 uur besteld worden.

Kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II kunnen tot vrijdag 11 maart 12.00 uur besteld worden.

 

In memoriam: Henry Janssen

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat onze vrijwilliger en supporter Henry Janssen plotseling is overleden. 

Henry was actief in onze sponsorcommissie en daarna bij ons klusteam (het 'A-team'). Daarnaast was Henry een trouw supporter van ons eerste elftal. Met zijn overlijden verliest VV Spaubeek een zeer gewaardeerd en graag gezien persoon. 

Namens bestuur en leden wensen wij Carla, Pascal, Bianca en Femke heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Carnavalsavond vrijdag 25 februari a.s.

 

SVC 2000 - VV Spaubeek 1 - 4

Belangrijke punten

Veel weet ik niet van de tegenstander van vandaag. Wel kan iedereen zien dat zij niet zo goed gestart zijn in dit seizoen, maar dat kan je ook over de VVS zeggen. Ik ben even in mijn eigen archieven gedoken en heb gezien dat wij op 20 sept 2020 kansloos verloren van dit team. Dus wij zijn gewaarschuwd.  Het covid-spook waart nog steeds rond binnen onze selectie en tegenover twee herstelden staan ook weer twee besmette spelers. Verder moeten wij het vandaag doen zonder onze capo, die kampt met een blessure.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV Sittard 2-2

De derde poging

Dit is vandaag de derde keer dat de wedstrijd tegen “de Kraaien” op het programma staat. De twee vorige keren gooide het bekende virus roet in het eten. Ook vandaag waart het spook van dit virus nog rond en binnen onze selectie zitten een aantal spelers in quarantaine. Toch wilden Mike en Bart voetballen en ik kan mij zo voorstellen dat de 22 acteurs ook blij zijn om weer aan de bak te kunnen. Hoewel, het weer wil vandaag absoluut niet meespelen. Tevens is het de eerste wedstrijd op ons nieuwe complex, laten wij er dan ook maar een feestje van maken.

Lees meer...

 

Het einde van een tijdperk...

Bij een verhuizing hoort ook afscheid nemen van je oude locatie. Zo nemen ook wij bij onze verhuizing naar de nieuwe BMV afscheid van onze oude kantine en kleedlokalen. Die werden de afgelopen periode volledig leeggeruimd en sinds deze week is de sloper begonnen met de afbraak van de gebouwen. 

We krijgen er een mooi, fris en modern complex voor terug, maar bij het zien van deze foto denken we toch even met weemoed terug aan alle feestjes, gevierde kampioenschappen, gezellige middagen en avonden maar ook aan een aantal emotionele momenten die we hier samen beleefd hebben. En nu op naar de BMV, op naar het creëren van nieuwe herinneringen!

 

Wijziging adres sportcomplex

Voor alle leden, bezoekers en tegenstanders: VV Spaubeek is recent officieel verhuisd naar haar nieuwe accommodatie. Het nieuwe bezoekadres is Musschenberg 26, 6176 BD in Spaubeek.

De nieuwe parkeerplaats is nog in aanleg. Vriendelijk verzoek om voorlopig gebruik te maken van de parkeervakken langs de weg of de parkeerplaats achter het oude Multi Functioneel Centrum (adres Musschenberg 101).

 

Dank aan alle bezorgers van de gemeentegidsen!

Dank aan alle bezorgers van de gemeentegidsen!

 

Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan de succesvolle bezorging van de gemeentegidsen in de gehele gemeente Beek.
Hartverwarmend om te zien hoe goed de bezorging dit jaar door zoveel  mensen is uitgevoerd. Wij zijn trots op jullie medewerking.
 
De club kan door deze actie het hele mooie bedrag van € 1.500,00 bij laten schrijven en dat is een zeer welkome aanvulling.
 
Nogmaals hartelijk dank aan alle bezorgers binnen alle elftallen en zelfs daarbuiten!
 
Sponsorcommissie VV Spaubeek
 
 

Herinnering: betaling contributie 2021-2022

Op 1 december 2021 verliep de eerste betaaltermijn voor de contributie van het seizoen 2021-2022. Helaas hebben een aantal leden hun contributie nog niet voldaan. 

Alle leden hebben in de periode oktober-november een persoonlijke brief ontvangen met daarin de hoogte van de contributie, het rekeningnummer van de vereniging en wanneer er betaald moet worden. Heb je deze brief niet ontvangen of heb je vragen over je contributie, neem dan s.v.p. contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

We verzoeken eenieder die nog niet betaald heeft, dit alsnog z.s.m. te doen. We vertrouwen op jullie medewerking.

 

In memoriam: Raymond Day

Gisteravond bereikt ons het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van onze oud-speler Raymond Day.

Raymond kwam in het midden van de jaren negentig van Maurits naar VV Spaubeek en dat bleek een gouden combinatie. Naast veel plezier buiten het veld, bleven ook successen op het veld niet lang uit. Met zijn enorme werklust maar zeker ook zijn voetballende en scorend vermogen was Raymond van grote waarde voor ons eerste elftal. Na eveneens succesvolle periodes bij SNA en VV Obbicht keert Raymond aan het begin van dit millennium terug in Spaubeek om hier zijn actieve carrière af te sluiten.

Ook in de ruim vijftien jaar na zijn vertrek uit Spaubeek bleef de band met onze vereniging warm. Regelmatig liep hij met name in Geleen of bij Fortuna oud team- en clubgenoten tegen het lijf, met wie dan altijd een enthousiast praatje werd gemaakt en mooie herinneringen uit zijn tijd in Spaubeek werden opgehaald. Die gesprekken gaan we zeker missen, maar die warme herinneringen zullen we nooit vergeten.

We zullen Raymond herinneren vanwege zijn fanatisme in het veld. Zijn felle duels met verdedigers en keepers van de tegenpartij. Zijn voetballende kwaliteiten en scorend vermogen. We denken ook met een glimlach terug aan zijn haat-liefde verhouding met zo ongeveer elke scheidsrechter die zijn pad kruiste. Maar we zullen ook zijn sociale en vriendelijke karakter niet vergeten. En natuurlijk zijn grote gevoel voor humor. Een mooi voorbeeld van ruwe bolster, blanke pit. Een kleurrijk persoon met het hart op de juiste plaats.

Namens bestuur en leden van VV Spaubeek wensen we alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Raymond, bedankt voor alle mooie herinneringen. Ook in Spaubeek gaan we je erg missen, rust zacht.

 

Uitslag Grote Club Actie 2021

Op woensdag 8 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Club Actie 2021. VV Spaubeek heeft met deze actie meegedaan en meer dan 450 loten verkocht. Een geweldige prestatie van onze verkopers, waarvoor dank! 

Wil je weten of je prijs hebt? Klink dan op onderstaande link en voer je lotnummer(s) in. Heb je je lot contant betaald, dan vind je je lotnummer uiteraard op het lot dat je hebt gekregen. Heb je via een eenmalige machtiging betaald, dan vind je je lotnummer op je bankafschrift. Via deze link kun je kijken of je prijs hebt: https://lotchecker.clubactie.nl/ 

Namens bestuur en leden hartelijk dank voor jullie deelname! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen!

 

 

Mike Zwartjes ook volgend seizoen hoofdtrainer VV Spaubeek

VV Spaubeek en hoofdtrainer Mike Zwartjes hebben de lopende verbintenis na goed overleg met één seizoen verlengd. Dat betekent dat Mike ook in het seizoen 2022-2023 actief zal zijn als trainer van ons eerste elftal.

We wensen Mike, de staf en selectie heel veel succes in de komende en volgende periode!

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.