TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Inhaalwedstrijd J011 en bekerwedstrijd J019

Deze week staan er twee jeugdwedstrijden gepland. Beide wedstrijden worden op ons eigen sportcomplex gespeeld.

Vanavond (dinsdag 27 maart) speelt onze J011 om 18.15 uur de inhaalwedstrijd tegen de J011-6 van Kerkrade West.

Op woensdag 28 maart speelt onze JO19 in de achtste finale van de districtsbeker tegen Slekker Boys. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Beide teams kunnen de steun van het publiek goed gebruiken!

 

Kantine vrijdag 30 maart gesloten

Aanstaande vrijdag (30 maart) zal de kantine gesloten blijven. Zaterdagavond speelt het eerste elftal om 19.30 uur thuis tegen Geleen Zuid. Voor, tijdens en na deze wedstrijd is de kantine uiteraard geopend.

 

Lindenheuvel / Heidebloem - VV Spaubeek 3-1

Kansloos

Het verhaal wordt eentonig. Alweer moet er gepuzzeld worden en Martin is intussen zo goed in puzzelen, dat ik zo brutaal ben geweest en hem voor het Nederlands kampioenschap puzzelen heb opgegeven. Hij is zeker ’n kanshebber.

Lees meer...

 

Sponsor van de maand maart Bouwservice Menno Janssen

Onze sponsor van de maand maart:   BOUWSERVICE MENNO JANSSEN

“Ik zal nog even thuis overleggen, maar hou even 27 januari aan.  Mvg Menno”.  Met dit mailbericht als uitnodiging schuif ik die middag aan tafel bij Menno en Stephanie om eens nader kennis te maken met de man achter dit bedrijf.  Zoon Job doet zijn middagdutje en  mijn eerste indruk is dat ik met een vakman spreek als ik hoor en zie wat ze allemaal aan hun huidige woning hebben gerenoveerd. Je ziet de bouwservice bij wijze van spreken om je heen.

Wanneer ben je je bedrijf  gestart?
 “In mei 2008 ben ik samen met een vriend gestart als zelfstandige. Daarvoor deden we al klussen na de reguliere werktijd. Uiteindelijk hebben we besloten om uit elkaar te gaan en ben ik in 2011 alleen doorgegaan”.   

Lees meer...

 

VV Spaubeek - MMC Weert 1 - 1

'n Halve beloning

Terugkijkend naar de heenwedstrijd was dat de match waar alles op z’n plaats viel. Een super sterke teamprestatie werd toen beloond met drie punten. Nu zijn wij echter een halve competitie verder en wij spelen wisselvallig en, zoals Martin zegt, vergeten wij onszelf te belonen. Ik wil niet zeggen dat het nu al 5 voor 12 is, maar punten zijn nu meer dan welkom.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - De Leeuw 0 - 2

Ook een tamme leeuw bijt

Na het collectief falen in de heenwedstrijd wisten onze mannen dat zij vandaag iets hadden goed te maken. Terugkijkend naar de afgelopen wedstrijden, waarin wij het echte Spaubeek weer zagen, waren de verwachtingen hoog gespannen. Want: wat werd er tegen De Ster goed gevoetbald.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Heksenberg 2-1

Trots!

Vandaag staat de wedstrijd tegen Heksenberg op het programma, een ploeg die het, gezien de stand op de ranglijst, super goed doet. Dit is de ploeg waar de roots liggen van onze lei(ij)der, Erwin. Vroeger was hij de Beckenbauer, Breitner of Muller (ik weet niet op welke positie hij speelde) van onze bezoekers. (of doe ik hem nu teveel eer aan?). Het is ook een ploeg die aangaf ervan uit te gaan in Spaubeek een gemakkelijke middag te krijgen. Aan ons de taak om te laten zien dat dit niet zo zal zijn. 

Lees meer...

 

Prins Roy voetbalprins VV Spaubeek!

Op vrijdag 2 februari werd Roy Terwint in een goed gevulde kantine uitgeroepen tot voetbalprins van 2018. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn broer Ron, die enkele jaren geleden dezelfde eer kende. Roy is zondag uiteraard te bewonderen in de Spaubeekse optocht. 

Namens bestuur en leden wensen we Roy alvast een spetterende carnaval toe! Op de foto hieronder staan de prins met zijn broer en trotse vader Harry.

 

Onze sponsor van de maand februari: BPG MURIS Bouwmaterialen

Op een vrijdagmorgen ben ik om 09.00 uur in het bedrijf waar dan al anderhalf uur lang diverse ZZP-ers en ook particulieren binnen zijn gekomen om hun benodigde materiaal op te halen en met hun klussen aan de gang zijn.  Ook de bezorgvrachtwagen is dan al lang op pad.  Tijd om eens te ervaren hoe dat zo komt en loopt en dat vraag ik aan de heer Jos Baggen, directeur van BPG Muris Bouwmaterialen.

Wanneer is BPG Muris gestart?
In 1949 begint de heer Muris zijn groothandel in bouwmaterialen op de Rijksweg Noord in Geleen. Zo vlak na de oorlog was de behoefte aan bouwmaterialen groot en gingen de zaken goed. Helaas stierf de heer Muris plotseling in 1953 en nam de boekhouder, Baggen senior, de zaak waar.  In 1999 neemt zoon Jos Baggen de zaak over. Om kwaliteit en de professionaliteit te waarborgen, wordt de samenwerking gezocht en gevonden met een inkoopcombinatie en een aantal jaren later wordt door middel van een samenwerking de steeds dynamischer wordende markt korter gevolgd. En zo is Muris tot op de dag van vandaag gevestigd op de eerste locatie naar volle tevredenheid van Jos Baggen.   

Lees meer...

 

Samenwerking VV Spaubeek en Fysiovision

Wist U dat?! Dat VV Spaubeek en Fysiovision een samenwerking hebben waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken?
 
Elke dinsdagavond voorafgaand aan de training van de selectie is Daan Wauben, Fysiotherapeut bij Fysiovision, aanwezig om u te helpen. Samen met Joep Leunissen, de verzorger van VV Spaubeek, kan er dan naar uw klacht gekeken worden. Op de club zal een eerste screening/onderzoek worden verricht en zal er een duidelijk vervolgadvies gegeven worden om u zo goed mogelijk te helpen.
 
Heeft u een blessure opgelopen in het weekend, of loopt u al langere tijd met klachten maar weet u niet wat u hiermee moet doen? Daan is als sportfysiotherapeut (i.o.) gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uw sport gerelateerde blessures.
 
Een afspraak maken kan via de volgende link:
 
 
 

DESM - VV Spaubeek 0-2

Nu MOET het gebeuren

Wij mochten deze competitie openen tegen DESM en dat werd een 3 – 1 overwinning. Gemakkelijk ging dat echter niet en hoewel onze tegenstander op de laatste plaats bivakkeert, is dit allerminst een zekerheid dat wij drie punten kunnen meenemen. Ook vandaag wordt van iedereen 105% inzet en vooral beleving gevraagd.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV HEBES 3-4

Een schot in eigen voet...

Wat moet ik over deze wedstrijd schrijven. Ik had een andere voorstelling van mijn “verjaardagswedstrijd”.

Lees meer...

 

Hulp gezocht: entree zondag 28 januari!

In verband met diverse omstandigheden zijn de vaste mensen van de entree en loterij aanstaande zondag verhinderd. We zijn dan ook op zoek naar een of twee mensen die dit voor deze keer over zouden willen nemen. Het 'werk' duurt van circa 13.45 uur tot 14.45 uur.

Heb je zin en tijd om ons hiermee te helpen? Neem dan contact op met Ralf: 06-48960543.

 

Oefenwedstrijden 2e elftal

Ons tweede elftal speelt komend weekend twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op de tweede competitiehelft. Vrijdag 26 januari speelt men om 20.00 uur thuis tegen Hulsberg 2. Op zondag 28 januari komt Geleen Zuid 2 om 11.30 uur in Spaubeek op bezoek. 
 
 
 

Zaterdag 20 januari: Wintercup O19

Morgenmiddag (20 januari) wordt er op ons sportcomplex gestreden om de Wintercup. De O19-teams van EVV, UOW '02, Slekker Boys,  SVH '39 en ons eigen VV Spaubeek gaan de sportieve strijd met elkaar aan in wedstrijden van dertig minuten.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 12.00 uur en 17.45 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom en de kantine is uiteraard geopend voor een lekker hapje of drankje.

 

Meer Nieuws

EXCLUSIEVE SPONSORACTIES
Programma
zo, 19 aug 2018 11:00 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
:  Berg`28 1
Berg`28 1

di, 21 aug 2018 20:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: GSV`28 2
GSV`28 2

Activiteitenkalender

No current events.