TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Brevendia - VV Spaubeek 4 - 2

Voor de wedstrijd had iedereen de overtuiging dat er in Stramproy iets te halen viel. Nadat iedereen aanwezig was, werd er meteen vertrokken. Helemaal via België kwam ik op de plaats van bestemming. Daar Charlie weer bij 2 aantrad, moest Stan weer terug naar de verdediging en begon Glenn op rechts.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 2 - Sporting Sittard '13 2

Ons tweede elftal gooit dit seizoen hoge ogen in de derde klasse. Met nog vier speelronden te gaan ligt de titelstrijd nog volledig open. De mannen van coach Marco komen op Hemelvaartsdag om 11.30 uur in actie tegen Sporting Sittard ’13. Deze wedstrijd zou eigenlijk in Sittard gespeeld worden, maar is vanwege andere activiteiten in de Sittardse kantine omgedraaid. Spaubeek speelt morgen (Hemelvaartsdag) dus thuis op ons eigen sportcomplex. Daarbij kunnen ze de steun van het publiek uiteraard goed gebruiken!

 

Rabobank clubkas campagne 2018

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek,

De Rabobank Clubkas Campagne 2018 is van start gegaan. Alle leden (van de Rabobank) hebben via de post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Van 8 tot en met 23 mei kunnen Rabobank-leden VV Spaubeek steunen door hun stem(men) op onze vereniging uit te brengen. Elke stem levert VV Spaubeek circa €4,50 op!

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

RKVB - VV Spaubeek 0 - 2

Laat ik deze keer maar alles wat normaliter voor de wedstrijd gebeurt buiten beschouwing laten. Wijzigingen in de opstelling: Charlie voor de geschorste Isaak en Stan in de aanval.

Lees meer...

 

Jubileum: VV Spaubeek 90 jaar!

VV Spaubeek viert dit jaar haar negentigste verjaardag en dat laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan!

In tegenstelling tot vorige jubileumfeesten, waarbij er altijd gedurende een heel weekend werd gefeest in een tent, pakken we het deze keer iets anders aan. De activiteiten worden verspreid over het hele jaar. Op de flyer zie je de geplande activiteiten en data al staan. Elke activiteit wordt uiteraard tijdig vantevoren nog eens extra aangekondigd. Houd hiervoor onze website en Facebook-pagina goed in de gaten.

We gaan er met z'n allen een mooi en gedenkwaardig jubileumjaar van maken!

 

Haelen - VV Spaubeek 2 - 2

Op karakter

Na het:  Nao veure Fortuna, Fortuna laot gaon en het geweldige succes van de mannen in het geel/groen is het vandaag aan de kerels in het geel/zwart. Er is echter een groot vraagteken; hoe zwaar was de promotie-wedstrijd van onze grote buur. Nagenoeg onze voltallige selectie was bij deze wedstrijd en alleen de spelers weten hoe zwaar de derde helft is geweest.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Alfa Sport 1 - 2

Geen bonus

Voor deze wedstrijd was het duidelijk merkbaar dat de match van donderdagavond veel van onze mannen gevergd had. De halve selectie had behoefte aan extra aandacht van de verzorger. Maar gelukkig waren alle spelers om 14.30 uur paraat. Jelle had door zijn goede invalbeurt een basisplaats verdiend, welke, zoals later bleek, slechts van korte duur zou zijn.

Lees meer...

 

Hulp gezocht: collecte 2018

Volgende week (23 tot en met 28 april) vindt de jaarlijkse collecte voor onze voetbalvereniging weer plaats. Deze collecte vormt jaarlijks een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. We kunnen nog enkele handjes hulp goed gebruiken. De dag waarop je gaat collecteren, mag je zelf bepalen. Dus heb je volgende week een of enkele uurtjes tijd, neem dan contact op met Ralf (06-48960543).

 

Hulp gezocht: jubileumactiviteit jeugdafdeling

VV Spaubeek viert dit jaar haar negentigste verjaardag en dat laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan! De data van de geplande activiteiten worden binnenkort bekend gemaakt.

Uiteraard willen we dit jubileum ook met onze jeugdafdeling vieren. Daarvoor zijn we op zoek naar enkele ouders of leiders die mee willen denken en mee willen helpen dit te organiseren. Er zijn al enkele ideeën geopperd, maar de invulling van de jeugdactiviteit staat nog volledig open.

Heb je een leuk idee en/of wil je meehelpen deze activiteit te organiseren: neem dan contact op met Ralf van Laar (06-48960543).  

 

Sportclub Leeuwen - VV Spaubeek 1-4

Spitsen treffen

Na een heenreis met de nodige obstakels, heel Zuid Limburg leek wel in de file te staan, arriveerden de spelers bij het sportcomplex van Leeuwen. De laatsten waren er pas rond 18.30 en dat leek niet de ideale voorbereiding op zo’n belangrijke wedstrijd. Gelukkig zagen de mannen wel het belang en begonnen zij al zelfstandig met hun warming-up. Bij de scheidsrechter werd een uitstel van vijftien minuten bedongen. Door al deze omstandigheden duurde de wedstrijdbespreking van Martin zo’n dertig seconden.

Lees meer...

 

Kantine vrijdag 20 april gesloten

Door diverse omstandigheden (griep Patrick, aantal mensen die naar Fortuna gaan kijken en eerste elftal dat gisteren een wedstrijd speelde) zal de kantine vandaag gesloten blijven.

We rekenen op jullie begrip.

 

HEBES - VV Spaubeek 4 - 0

Pijn!!!

Voor deze wedstrijd was, volgens mij, alles duidelijk en een wedstrijdvoorbespreking overbodig. Martin gaf nogmaals aan dat het nu niet meer vijf voor maar kwart over 12 was en dat er geen excuses meer golden. Met een selectie van 15 spelers werd naar Beegden vertrokken.

Lees meer...

 

Jeugdtoernooi V.V. Spaubeek

Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseert VV Spaubeek haar eigen jeugdtoernooi. En ook dit jaar zijn we weer op zoek naar particulieren en bedrijven die het hart op de goede plaats hebben zitten en bereid zijn om als vriend van het jeugdvoetbaltoernooi een gulle bijdrage te leveren.

Sponsor jij mee? Dan krijg je er ook iets voor terug!

  • Naamsbekendheid via Facebook en website van VV Spaubeek
  • Vermelding op toernooiposter met naam (en bedrijfslogo)
  • Doorlopende vermelding van naam (en bedrijfslogo) tijdens toernooi middels beamerpresentatie
  • Consumptiebonnen*

Wat het kost?

  • 10 euro sponsor voor particulieren, je ontvangt hierbij 2 consumptiebonnen*
  • 25 euro sponsor voor particulieren/bedrijven, je ontvangt hierbij 5 consumptiebonnen*
  • 50 euro sponsor voor bedrijven, je ontvangt hierbij 10 consumptiebonnen* + vermelding bedrijfslogo

De bordjes waarmee je als sponsor op de foto gaat, liggen klaar. Regelmatig zullen we de komende tijd even rondlopen tijdens wedstrijden en/of trainingen om je als vriend van het toernooi op de foto te zetten. Kijk op onze Facebook pagina voor de resultaten.

Iedereen kan vriend van het toernooi worden. Elke sponsor is meer dan welkom!

 

 

Je aanmelden als sponsor kan bij Jacques Scheffer (06-29277177), Charlie Caelen (06-16166662) of Peter van Mierlo (06-14949875). Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Alvast Bedankt!!

*De consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens de toernooidagen

 

Onze sponsor van de maand:AUTO GELISSEN

“Kom maar om 09.00 uur. Dan is de verkoop aanwezig, is de werkplaats vol op stoom en kunnen we het eens over ons bedrijf hebben.”  Met die woorden stap ik binnen in de mooie grote showroom van Auto Gelissen in Sittard. Ralph ziet mij al van ver komen en loopt me hartelijk groetend tegemoet. “Koffie?”

Wanneer is het bedrijf  gestart?
“In 1967 is mijn vader gestart met een garage. Mijn opa had op die plek vroeger een veetransportbedrijf. Gestart werd met het merk NSU, daarna Datsun en vanaf 1976 is Mitsubishi als hoofdleverancier betrokken.”

Lees meer...

 

Woensdag 11 april: bekerwedstrijd O19!

Op woensdag 11 april aanstaande speelt onze O19 de bekerwedstrijd tegen Slekker Boys O19. Deze wedstrijd werd enkele weken geleden afgelast. Het betreft de achtste finale van de districtsbeker. 

De wedstrijd begint om 19.30 uur. De kantine is geopend en de spelers rekenen op de steun van het publiek!

 

Meer Nieuws

EXCLUSIEVE SPONSORACTIES
Programma
zo, 19 aug 2018 11:00 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
:  Berg`28 1
Berg`28 1

di, 21 aug 2018 20:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: GSV`28 2
GSV`28 2

za, 01 sep 2018 09:30 uur
Spaubeek JO9-1
Spaubeek JO9-1
: De Ster JO9-2
De Ster JO9-2

10:45 uur
Spaubeek JO11-1G
Spaubeek JO11-1G
: Weltania / Bekkerveld JO11-7
Weltania / Bekkerveld JO11-7

Spaubeek JO10-1
Spaubeek JO10-1
: De Ster JO10-2G
De Ster JO10-2G

12:30 uur
Spaubeek JO15-1
Spaubeek JO15-1
: Geleen Zuid JO15-2
Geleen Zuid JO15-2

15:00 uur
Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1
: Bunde JO17-1
Bunde JO17-1

zo, 02 sep 2018 11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: GSV`28 3
GSV`28 3

Activiteitenkalender

No current events.