Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Born - VV Spaubeek 0 - 1

Eerste doelstelling bereikt

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen de mannen uit Born op het programma. Het was een uitdaging om deze plaats binnen te komen, dit i.v.m. de Paasmarkt. De thuisclub had echter alles perfect geregeld. Zo had men de parkeerplaats zolang mogelijk op slot gelaten en was er dus voor iedereen voldoende plek om te parkeren. Op het complex van de vv Born lijkt de tijd al zo’n twintig jaar stil te staan. Zo zijn er nog steeds dezelfde roestige doelpalen van tig jaar geleden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - SVC 2000 2 - 0

Eine vorentscheidung

Soms ben je in de Nederlandse taal op zoek naar een woord om het belang van een wedstrijd te duiden en af en toe vind je dit woord in een andere taal. Dit Duitse woord is exact het woord om het belang van deze wedstrijd aan te geven. Onze tegenstander staat momenteel aan de verkeerde kant van de streep. Maar wij zijn gewaarschuwd, een kat in het nauw maakt vreemde sprongen of misschien nog beter, wanneer het water tot je lippen staat is je overlevingsdrang enorm.

Lees meer...

 

Kantine 15 en 19 april gesloten

In verband met het Paasprogramma, een teamuitje en het aangepaste trainingsrooster van onze selectie zal de kantine op vrijdag 15 en dinsdag 19 april gesloten blijven. Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom bij onze vrienden van café Spech!

 

SV Langeberg - VV Spaubeek 1 - 3

GENIETEN!!!

Voor de sportfan is dit een super zondag. Voor iedereen is er wel iets. Begonnen werd vanochtend met de F1, daarna de marathon van Rotterdam, de Amstel Gold Race en als toetje de wedstrijd van ons eerste elftal. En wát voor een wedstrijd. Meten met een van de betere, zoniet de beste, ploeg uit onze klasse. In de thuiswedstrijd kwamen wij best goed voor de dag, het minpunt was dat het die middag bij ons blessures regende met als triest dieptepunt dat zelfs de ambulance voor onze keeper ter plekke moest komen. 

Lees meer...

 

Inhaalwedstrijd Spaubeek 1

Donderdag 14 april a.s wordt de inhaalwedstrijd Spaubeek 1 tegen SVC 2000 1 gespeeld om 20u.

 

Afgelasting zondag 10 april

Zondag 10 april zijn de thuiswedstrijden van Spaubeek 3 en 4 afgelast ivm afmelding door tegenstanders.

 

Update: verkoop shirts voor Kika

Vorige week startte de verkoop van de nostalgische Vixia-shirts (Historische shirts te koop: opbrengst voor Stichting KIKA (vvspaubeek.nl)). De animo was meteen groot: ruim de helft van de beschikbare shirts is inmiddels al verkocht, waarbij één shirt zelfs onderweg is naar Bali!

Voor de geïnteresseerden, de volgende rugnummers zijn nog beschikbaar:

- Wit: 2, 4, 7, 8, 9 en 10

- Paars: 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10 en 14

Heb je interesse in één of meerdere shirts, stuur dan een mailtje met de gewenste kleur(en) en rugnummer(s) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar Stichting KiKa.

 

 

Voor slechts €5 naar Fortuna - Heracles

Als partnerclub van Fortuna Sittard mogen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijd tegen Heracles (zondag 3 april 14.30 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit. 

Kidsplein

Voorafgaand aan de wedstrijd worden er diverse activiteiten georganiseerd op het grasveld achter de ticketunit, de plek waar de kaarten voor deze wedstrijd kunnen worden opgehaald. Op dit kidsplein staan voor de jeugd meerdere speelattributen, zoals een pannakooi, een opblaasbaar voetbalveld, een snelheidsmeter en een mega dartsbord. Daarnaast zijn er enkele catering faciliteiten en zitgelegenheden op het kidsplein. Het plein opent om 12.30u en sluit om 14.30u bij de aftrap van de wedstrijd.

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/BaUWcpaG3B

Kaarten kunnen tot vrijdag 1 april 12.00 uur besteld worden. 

 

VV Sittard - VV Spaubeek 1 - 0

Zomertijd

Slechts enkele weken gelden speelden wij de thuiswedstrijd tegen de mannen uit Zitterd. Die wedstrijd moesten Mike en Bart een aantal spelers vervangen, vervangers die het overigens uitstekend deden. Toen moesten wij in de laatste minuut de gelijkmaker toestaan en moesten wij tevreden zijn met één punt. Ook vandaag missen wij enkele spelers, Robbie en Dennis zijn er niet bij. Daar tegenover staat de terugkeer van onze Brommer.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Haslou 1 - 0

Burenstrijd

Op deze donderdagavond zijn de mannen uit onze buurgemeente Aelse te gast op het vernieuwde complex van de VVS. Haslou is deze competitie uitstekend bezig. Men beschikt over een jonge, enthousiaste, goed voetballende groep. Wil de VVS hier een resultaat tegen boeken dan zal met het, figuurlijke, mes tussen de tanden gespeeld moeten worden. Vanavond is het verzamelen, omkleden, wedstrijdbespreking en de wei op. De trainers hebben een plan van aanpak gemaakt en de uitvoering hiervan ligt bij de mannen in het veld. Helaas, het is een repeterend verhaal, moeten wij ook vandaag enkele spelers missen. Wel komt Dennis speciaal van vakantie terug om mee te kunnen doen, chapeau.

Lees meer...

 

Historische shirts te koop: opbrengst voor Stichting KIKA

Tijdens de verhuizing naar onze nieuwe accommodatie kwamen we de bekende Vixia-tenues tegen. Wie heeft er in de afgelopen decennia niet in deze iconische witte en/of paarse shirts gespeeld?!

Vanwege de aanschaf van nieuwe reservetenues nemen we nu afscheid van deze shirts. Omdat we hier te maken hebben met ware Spaubeekse voetbalhistorie, bieden we deze shirts te koop aan tegen het symbolische bedrag van €5,00. 

Dus ben je op zoek naar een leuk trainings-shirt? Wil je je persoonlijke voetbalmuseum aanvullen met dit ware collectors item? Of wil je je carnavals-outfit voor volgend jaar al scoren? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Geef je naam, telefoonnummer en de gewenste kleur shirt en het gewenste rugnummer door. Dan nemen wij contact met je op voor de betaling en levering.

Alle shirts hebben lange mouwen, zijn in maat XXL (vallen wat kleiner uit) en verkeren in prima staat. In beide kleuren zijn de rugnummers 2 tot en met 15 beschikbaar. Ook hier geldt: op = op!

De volledige opbrengst gaat naar Stichting KiKa. Dus met je aankoop steun je ook nog het goede doel.

 

VV Spaubeek - SV ARGO 2 - 2

Goede reeks blijft

Vandaag staat het 2e duel tegen Argo op het programma. In de heenwedstrijd werd ongelukkig verloren. Er had volgens mij minimaal één punt ingezeten. Twee momenten van onoplettendheid leverden ook twee doelpunten op. Maar na deze verloren wedstrijd is ook positief nieuws te vermelden. En ja, ik weet dat het de goden verzoeken is, maar sinds deze wedstrijd zijn wij ongeslagen. Wat zou het goed zijn als wij deze lijn kunnen doortrekken. Het is echter afwachten in hoeverre de wedstrijd van afgelopen donderdag en het Gala van afgelopen vrijdag nog in de benen zit. Erik (Brommer) is er niet bij, zijn blessure kost meer tijd, maar voor de rest kunnen Mike en Bart over de volledige selectie beschikken. Met focus en hard werken moet er een goed resultaat behaald kunnen worden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Centrum Boys 3 - 2

The day after

Laat ik nu maar eens beginnen om onze leden Rob en Max te feliciteren met het fantastische resultaat gisteren. Wat lekker Rob, ’n concurrent uit eigen gelederen.

Op deze donderdagavond staat thuis de uitwedstrijd tegen de Boys uit Sittard op het programma. Een team dat, in de historie gekeken, altijd over een aantal uitstekende voetballers beschikt. Hun resultaten zijn echter heel wisselvallig. Ook wij moeten weer enige aanpassingen doen in de opstelling, niet iedereen is op een donderdagavond beschikbaar en door een blessure is Brommer ook niet inzetbaar.

Lees meer...

 

Gezocht: trainer voor tweede elftal

Voor het komende seizoen 2022/ 2023 is VV Spaubeek op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Het gaat hierbij om de trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en de wedstrijd op zondag. Ons tweede elftal is actief in de Reserve Derde Klasse en dient als springplank naar ons eerste elftal dat uitkomt in de Derde Klasse.

Wat wij vragen:

·         Een trainer die beschikbaar is op de trainingsavonden en wedstrijddagen. Eventuele combinaties hierin zijn ook bespreekbaar.

·         Een trainer die oog heeft voor de verenigingscultuur en de identiteit van V.V. Spaubeek.

·         Een trainer die ervaring heeft met het ontwikkelen van jonge spelers.

Wat wij bieden:

·         Een ambitieuze groep, bestaande uit voornamelijk jonge spelers, die wekelijks twee keer traint.

·         Een dorpsvereniging met een eigen identiteit die beschikt over een splinternieuwe accommodatie.

·         Een vergoeding in onderling overleg.

Interesse of vragen?

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij onze Technische Commissie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / 06-29327384 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / 06-16166662.

 

VV Spaubeek JO15 blij met sweaters

Ons jeugdteam JO-15 is blij met de door Glenn Bloemsierkunst geschonken sweaters. Op de wedstrijddagen komen die heel mooi van pas om naast een goede teamgeest ook zelf lekker warm en snel inzetbaar te zijn. En voor de duidelijkheid: op de rugzijde is het bedrijfslogo van Glenn Bloemsierkunst in kleur zichtbaar.Als vereniging danken we Glenn heel hartelijk voor deze geweldige geste. Het team ziet er fantastisch uit. Op naar een verdere succesvolle samenwerking!

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.