TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek presenteert nieuw trainersduo

Met ingang van het komende seizoen zal Arno Derrez (54) fungeren als hoofdtrainer van V.V. Spaubeek. Arno kent een lange trainerscarrière die hem al langs verschillende clubs in Midden- en Zuid-Limburg voerde.  

In het kielzog van Arno volgt Bart Knols (42) als assistent-trainer. Bart, momenteel hoofdtrainer van Urmondia, werkte in het verleden al succesvol samen met Arno.  

Spaubeek kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking en wenst beide heren veel succes!

 

Winterprogramma 1e en 2e elftal

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf</code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf 329 Kb03-01-20 11:16

Bijgevoegd het trainings- en oefenprogramma van het eerste en tweede elftal voor de lopende winterperiode.

 

Met korting naar Fortuna - Vitesse

Door ons onze samenwerkings met Fortuna Sittard kunnen leden met korting de wedstrijd tegen Vitesse bijwonen. Deze wordt gespeeld op zaterdag 18 januari en begint om 18.30 uur.

Voor slechts €2,50 kunnen jeugdigen tot en met 18 jaar de wedstrijd bezoeken. Volwassenen betalen slechts €7,50. Het betreft kaarten voor vak E op de Oost-tribune (lange zijde).

Wil je gebruik maken van deze regeling, neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Bestellen kan tot en met maandag 12 januari.

 

Gelukkig nieuwjaar!

Namens het bestuur wensen we alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters een sportief, voorspoedig en vooral gezond 2020!

Iedereen is van harte welkom bij de nieuwjaarsborrel die op vrijdag 3 januari in Café 't Raodhoes plaats vindt.

 

Alfa Sport - VV Spaubeek 3 - 1

Een wedstrijd, twee data

Vandaag (22 december) was niet onze dag en de punten bleven verdiend in Oirsbeek.

Lees meer...

 

Uitnodiging: nieuwjaarsborrel VV Spaubeek

Na een aantal jaar de nieuwjaarsborrel te hebben gecombineerd met een frisse wandeling, kiezen we deze keer voor een andere opzet.

In samenwerking met onze trouwe sponsor Café 't Raodhoes organiseren we op vrijdag 3 januari een nieuwjaarsborrel in datzelfde Raodhoes. Alle leden, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom om vanaf 20.00 uur gezamenlijk 2020 op een gezellige manier in te luiden. De eerste twee drankjes worden daarbij aangeboden door de vereniging. 

We hopen jullie allemaal op 3 januari te mogen begroeten, tot dan!

 

 

Kantine vanavond tóch geopend!

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de kantine vanavond, met dank aan Vincent, tóch geopend zijn.

 

Uitslag grote club actie 2019

Op woensdag 11 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Club Actie 2019. VV Spaubeek heeft met deze actie meegedaan en bijna 600 loten verkocht. Een geweldige prestatie van onze verkopers, waarvoor dank!

Wil je weten of je prijs hebt? Klink dan op onderstaande link en voer je lotnummer(s) in. Heb je je lot contant betaald, dan vind je je lotnummer uiteraard op het lot dat je hebt gekregen. Heb je via een eenmalige machtiging betaald, dan vind je je lotnummer op je bankafschrift. Via deze link kun je kijken of je prijs hebt: https://www.clubactie.nl/lotchecker.html

Namens bestuur en leden hartelijk dank voor jullie deelname! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen!

 

VV Spaubeek - Centrum Boys 0 - 3

Een schot in eigen voet

Het was weer eens zo’n zondag. Het begon al tijdens het vroege trainingsrondje; regen en het hele rondje wind tegen. Een zwaar begin dus en dat werd nog erger. De handbaldames verloren hun wedstrijd tijdens het WK en dat nog wel tegen Duitsland. Nederlanders mogen tegen alle nationaliteiten verliezen, naar NIET tegen Duitsers. En toen moest het nog middag worden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek JO17 kampioen!

Door een klinkende 0-8 overwinning op de leeftijdsgenoten van VV Amstenrade verzilverde onze JO17 afgelopen zaterdag het kampioenschap in de 4e klasse. 

Na een moeizame competitiestart, waarin met 0-0 werd gelijkgespeeld tegen Minor/Wijnandia begon de motor steeds beter te draaien. Zo goed zelfs, dat de volgende zeven wedstrijden zonder puntverlies werden afgewerkt! In acht wedstrijden werd maar liefst vierenveertig keer het net gevonden en werden slechts negen tegentreffers geïncasseerd.

Namens bestuur en leden feliciteren we de dames en heren, hun coaches Danny, Davey en Floyd en de assistent-trainers Bart en Tom van harte met deze geweldige prestatie! 

 

VV Spaubeek 2 - VV Born 3 0 - 3

Vervroegde pakjesavond

Met een team aangevuld met ervaring en de topscoorders van drie en vier waren de verwachtingen hoog gespannen. Dit werd ook in de eerste helft waargemaakt tegen het beste team waar we deze competitie tegen gespeeld hebben. Zij waren fel en combineerden goed maar diezelfde ijver en spelinzicht zetten wij hier tegenover.

Lees meer...

 

Gewijzigd tijdstip Spaubeek - Centrum Boys

De competitiewedstrijd VV Spaubeek 1 - Centrum Boys 1 van zondag 8 december begint om 14.30 uur en niet zoals eerder gemeld om 14.00 uur.

Ons derde elftal speelt zondag eveneens thuis. Zij spelen om 11.00 uur tegen Sanderbout 2.

 

De jeugd heeft de toekomst: VV Spaubeek JO7!

De Spaubeekse jeugdafdeling maakte de afgelopen periode een mooie groei door qua aantal leden. Ook onze jongste jeugd zag de selectie flink uitgebreid worden. Vol trots presenteren wij jullie onze JO7 die onder enthousiaste leiding van Michael, Dylan, Patrick en Harold wekelijks fanatiek hun trainingen en wedstrijden afwerken.

Op de foto trotseren de mannen de vroege ochtendkou die afgelopen weekend Spaubeek teisterde.

 

VV Spaubeek - VV Sittard 1 - 1

De stijgende lijn

Vandaag wachtte ons alweer een sterke tegenstander, “De Kraaien” kwamen op bezoek. En hier was werkelijk sprake van een sterke tegenstander. De mannen uit Sittard hebben veel goede voetballers in hun gelederen en een keeper die werkelijk heerst in het strafschopgebied.

Lees meer...

 

Haslou 2 - VV Spaubeek 2 6 - 0

Control, alt, delete...

Soms heb je van die wedstrijden die je liever niet speelt of die je snel wil vergeten. De uitslag zegt al genoeg. 6-0  afgetroefd op vele fronten, maar zoals het in het leven gaat na dieptepunten komen er zeker hoogtepunten. Na een minuut stilte tegen discriminatie startte de wedstrijd.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 04 apr 2020 17:00 uur
Sportclub`25 (vet)
Sportclub`25 (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

zo, 05 apr 2020 10:00 uur
GSV`28 4
GSV`28 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Born 3
Born 3
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: Born 4
Born 4

14:30 uur
Sittard 1
Sittard 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 18 apr 2020 08:45 uur
Sittard JO7-3
Sittard JO7-3
: Spaubeek JO7-1
Spaubeek JO7-1

09:30 uur
Roosteren JO11-1G
Roosteren JO11-1G
: Spaubeek JO11-1G
Spaubeek JO11-1G

12:15 uur
Chevremont JO14-1
Chevremont JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKVB JO17-1
RKVB JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

15:00 uur
Heer JO19-1
Heer JO19-1
: Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1

Activiteitenkalender

No current events.