TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Kantine vrijdag 20 april gesloten

Door diverse omstandigheden (griep Patrick, aantal mensen die naar Fortuna gaan kijken en eerste elftal dat gisteren een wedstrijd speelde) zal de kantine vandaag gesloten blijven.

We rekenen op jullie begrip.

 

HEBES - VV Spaubeek 4 - 0

Pijn!!!

Voor deze wedstrijd was, volgens mij, alles duidelijk en een wedstrijdvoorbespreking overbodig. Martin gaf nogmaals aan dat het nu niet meer vijf voor maar kwart over 12 was en dat er geen excuses meer golden. Met een selectie van 15 spelers werd naar Beegden vertrokken.

Lees meer...

 

Jeugdtoernooi V.V. Spaubeek

Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseert VV Spaubeek haar eigen jeugdtoernooi. En ook dit jaar zijn we weer op zoek naar particulieren en bedrijven die het hart op de goede plaats hebben zitten en bereid zijn om als vriend van het jeugdvoetbaltoernooi een gulle bijdrage te leveren.

Sponsor jij mee? Dan krijg je er ook iets voor terug!

  • Naamsbekendheid via Facebook en website van VV Spaubeek
  • Vermelding op toernooiposter met naam (en bedrijfslogo)
  • Doorlopende vermelding van naam (en bedrijfslogo) tijdens toernooi middels beamerpresentatie
  • Consumptiebonnen*

Wat het kost?

  • 10 euro sponsor voor particulieren, je ontvangt hierbij 2 consumptiebonnen*
  • 25 euro sponsor voor particulieren/bedrijven, je ontvangt hierbij 5 consumptiebonnen*
  • 50 euro sponsor voor bedrijven, je ontvangt hierbij 10 consumptiebonnen* + vermelding bedrijfslogo

De bordjes waarmee je als sponsor op de foto gaat, liggen klaar. Regelmatig zullen we de komende tijd even rondlopen tijdens wedstrijden en/of trainingen om je als vriend van het toernooi op de foto te zetten. Kijk op onze Facebook pagina voor de resultaten.

Iedereen kan vriend van het toernooi worden. Elke sponsor is meer dan welkom!

 

 

Je aanmelden als sponsor kan bij Jacques Scheffer (06-29277177), Charlie Caelen (06-16166662) of Peter van Mierlo (06-14949875). Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Alvast Bedankt!!

*De consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens de toernooidagen

 

Onze sponsor van de maand:AUTO GELISSEN

“Kom maar om 09.00 uur. Dan is de verkoop aanwezig, is de werkplaats vol op stoom en kunnen we het eens over ons bedrijf hebben.”  Met die woorden stap ik binnen in de mooie grote showroom van Auto Gelissen in Sittard. Ralph ziet mij al van ver komen en loopt me hartelijk groetend tegemoet. “Koffie?”

Wanneer is het bedrijf  gestart?
“In 1967 is mijn vader gestart met een garage. Mijn opa had op die plek vroeger een veetransportbedrijf. Gestart werd met het merk NSU, daarna Datsun en vanaf 1976 is Mitsubishi als hoofdleverancier betrokken.”

Lees meer...

 

Woensdag 11 april: bekerwedstrijd O19!

Op woensdag 11 april aanstaande speelt onze O19 de bekerwedstrijd tegen Slekker Boys O19. Deze wedstrijd werd enkele weken geleden afgelast. Het betreft de achtste finale van de districtsbeker. 

De wedstrijd begint om 19.30 uur. De kantine is geopend en de spelers rekenen op de steun van het publiek!

 

VV Spaubeek - DVO 0 - 5

Collectief falen

En voor de wedstrijd leek alles zo duidelijk. Martin gaf aan dat wij bij de heenwedstrijd onverdiend verloren hadden en dat wij nu dan maar de, toen gemiste, punten moesten pakken. Met Jorn voor de geschorste Gilbert moest het dan maar gebeuren. Voor de wedstrijd, in de kleedkamer, kreeg ik al zo’n gevoel. Leefde de wedstrijd wel bij de VVS, ik weet het niet.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - FC Geleen Zuid 0 - 3

Afgetroefd

Met betrekking tot de opstelling waren er deze keer geen vraagtekens. Verrassend was het misschien dat Cas deze keer de voorkeur kreeg boven Dylan. Na een korte wedstrijdbespreking leek het alsof het voor eenieder duidelijk was wat de belangen van deze wedstrijd waren. Punten zijn het enige dat telt.

Lees meer...

 

Spaubeek 1 - Geleen Zuid 1 as zaterdag

De wedstrijd Spaubeek 1 tegen Geleen Zuid 1 wordt gespeeld op paaszaterdag 31 maart om 19.30u

 

Inhaalwedstrijd J011 en bekerwedstrijd J019

Deze week staan er twee jeugdwedstrijden gepland. Beide wedstrijden worden op ons eigen sportcomplex gespeeld.

Vanavond (dinsdag 27 maart) speelt onze J011 om 18.15 uur de inhaalwedstrijd tegen de J011-6 van Kerkrade West.

Op woensdag 28 maart speelt onze JO19 in de achtste finale van de districtsbeker tegen Slekker Boys. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Beide teams kunnen de steun van het publiek goed gebruiken!

 

Kantine vrijdag 30 maart gesloten

Aanstaande vrijdag (30 maart) zal de kantine gesloten blijven. Zaterdagavond speelt het eerste elftal om 19.30 uur thuis tegen Geleen Zuid. Voor, tijdens en na deze wedstrijd is de kantine uiteraard geopend.

 

Lindenheuvel / Heidebloem - VV Spaubeek 3-1

Kansloos

Het verhaal wordt eentonig. Alweer moet er gepuzzeld worden en Martin is intussen zo goed in puzzelen, dat ik zo brutaal ben geweest en hem voor het Nederlands kampioenschap puzzelen heb opgegeven. Hij is zeker ’n kanshebber.

Lees meer...

 

Sponsor van de maand maart Bouwservice Menno Janssen

Onze sponsor van de maand maart:   BOUWSERVICE MENNO JANSSEN

“Ik zal nog even thuis overleggen, maar hou even 27 januari aan.  Mvg Menno”.  Met dit mailbericht als uitnodiging schuif ik die middag aan tafel bij Menno en Stephanie om eens nader kennis te maken met de man achter dit bedrijf.  Zoon Job doet zijn middagdutje en  mijn eerste indruk is dat ik met een vakman spreek als ik hoor en zie wat ze allemaal aan hun huidige woning hebben gerenoveerd. Je ziet de bouwservice bij wijze van spreken om je heen.

Wanneer ben je je bedrijf  gestart?
 “In mei 2008 ben ik samen met een vriend gestart als zelfstandige. Daarvoor deden we al klussen na de reguliere werktijd. Uiteindelijk hebben we besloten om uit elkaar te gaan en ben ik in 2011 alleen doorgegaan”.   

Lees meer...

 

VV Spaubeek - MMC Weert 1 - 1

'n Halve beloning

Terugkijkend naar de heenwedstrijd was dat de match waar alles op z’n plaats viel. Een super sterke teamprestatie werd toen beloond met drie punten. Nu zijn wij echter een halve competitie verder en wij spelen wisselvallig en, zoals Martin zegt, vergeten wij onszelf te belonen. Ik wil niet zeggen dat het nu al 5 voor 12 is, maar punten zijn nu meer dan welkom.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - De Leeuw 0 - 2

Ook een tamme leeuw bijt

Na het collectief falen in de heenwedstrijd wisten onze mannen dat zij vandaag iets hadden goed te maken. Terugkijkend naar de afgelopen wedstrijden, waarin wij het echte Spaubeek weer zagen, waren de verwachtingen hoog gespannen. Want: wat werd er tegen De Ster goed gevoetbald.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Heksenberg 2-1

Trots!

Vandaag staat de wedstrijd tegen Heksenberg op het programma, een ploeg die het, gezien de stand op de ranglijst, super goed doet. Dit is de ploeg waar de roots liggen van onze lei(ij)der, Erwin. Vroeger was hij de Beckenbauer, Breitner of Muller (ik weet niet op welke positie hij speelde) van onze bezoekers. (of doe ik hem nu teveel eer aan?). Het is ook een ploeg die aangaf ervan uit te gaan in Spaubeek een gemakkelijke middag te krijgen. Aan ons de taak om te laten zien dat dit niet zo zal zijn. 

Lees meer...

 

Meer Nieuws

EXCLUSIEVE SPONSORACTIES
Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender