Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Kantineteam zoekt nieuwe krachten

Sinds afgelopen seizoen wordt onze kantine bemand door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Ook komend seizoen gaan we dit op deze manier invullen.

We willen het kantineteam heel graag met enkele personen uitbreiden. Heb je interesse om op dinsdag- of vrijdagavond, op zaterdag en/of zondag een of meerdere keren per seizoen in onze kantine te helpen? Of wil je graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden en werkzaamheden? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Uiteraard zijn partners, ouders, broers, zussen, etc. ook van harte welkom om te reageren!

 

Voorlopig oefenprogramma

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereiding selectie.pdf</code>Voorlopig oefenprogrammaVoorlopig oefenprogramma414 Kb20-07-19 12:06

Voorlopig oefenprogramma seizoen 2019-2020

 

Update finale nacompetitie

Na overleg met het bestuur van RKVB is afgesproken dat er zondag bij de finale van de nacompetitie entree wordt geheven. De entreeprijzen zijn als volgt: jeugd tot en met 16 jaar gratis, 16+ betaalt €3 en senioren van 65 jaar en ouder betalen €1,50. Deze prijzen gelden voor alle bezoekers, dus ook voor de leden van beide verenigingen.

De finale vindt zondag plaats in Maasbracht en begint om 14.30 uur.

 

Zondag 16 juni: finale nacompetitie!

Na twee thrillers tegen Horn en VV Kessel, waarin de overwinning telkens in de slotfase werd binnen gesleept, wacht zondag 16 juni aanstaande voor ons eerste elftal de finale van de nacompetitie. Op het veld van MBC '13 in Maasbracht ontmoet Spaubeek om 14.30 uur RKVB uit Baexem. De winnaar handhaaft zich in de derde klasse. 

Het sportcomplex in Maasbracht is gelegen aan de Sint Joosterweg 1. Vanuit Spaubeek neem je de A2 richting Eindhoven en verlaat je de snelweg bij afrit 44 (Sint Joost - Linne - Maasbracht). Bovenaan de afrit neem je de 3e afslag op de rotonde in de richting van Maasbracht. Het sportcomplex ligt vervolgens na enkele honderden meters aan de rechterkant. 

Kom zondag massaal naar Maasbracht om onze jongens te steunen in deze belangrijke wedstrijd!

 

 

Film Willie Dullens

Op donderdag 30 mei vond er een boeiende bijeenkomst in de kantine van VV Spaubeek plaats. De Spaubeekse voetballers Bob Nijsten, Bob Vankan en Dennis Dengering en de bekende voetbalnamen Leo Beckers, Wil Boessen, Willie van de Kerkhof en Willie Dullens werden door presentator Rob Schwillens ondervraagd over hun ervaringen in de voetballerij. Dit leidde tot vele interessante en leuke anekdotes.

Ter ere van Willie Dullens wordt volgende week een speciale avond georganiseerd bij VV Sittard. Hier wordt tevens de documentaire met als titel 'Wat als...?' getoond. Deze film heeft op het Limburgs Filmfestival de hoofdprijs gewonnen. De bijeenkomst vindt op woensdag 12 juni om 19.30 uur plaats in de kantine van VV Sittard. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Voor meer informatie, zie deze link: https://www.vvsittard.nl/1/257/film-wat-als-in-kantine-vv-sittard/

 

 
 

Nacompetitie Spaubeek 1

Maandag 10 juni as om 14.30u speelt Spaubeek 1 uit tegen Kessel 1 (periodekampioen in 4D) in de tweede ronde in de nacompetitie voor behoud in de 3e klasse. 

 

Onze sponsor van de maand Mei: Gasterij Terborgh

Ik heb een afspraak met Sjef Wetzels, de man achter Gasterij Terborgh. “Wim, zullen we buiten op het terras zitten, het is zo’n mooi weer?” En zo zitten we in een mooi voorjaarszonnetje te genieten en te praten over de Gasterij Terborgh. Dat mooie voorjaarsweer was voor meerdere mensen een reden om de Gasterij te bezoeken. Het werd er gezellig druk. Een interview met een geboren verteller.

Gasterij Terborgh heeft al diverse exploitanten gehad. Sinds wanneer staat Sjef aan het roer?

“Ik heb de Gasterij overgenomen op 1 maart 2014. In het najaar van 2013 hoorde ik dat de Gasterij te koop stond en heb ik me direct gemeld bij de destijdse eigenaren. Ik zag en zie nog steeds grote mogelijkheden hier. Na een aantal gesprekken zijn we overeengekomen dat ik per maart 2014 de zaak overnam”. In de beginfase was het pionieren hier”, zo zegt Sjef; “we moesten koken met gasflessen en herhaaldelijk viel de stroom wel eens uit. Gelukkig is dat verleden tijd en is ook onze afwaskeuken inmiddels wat meer bij de tijd gebracht.”

Lees meer...

 

25 mei: Darttoernooi Spaubeek

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert DC ’t Raodhoes (Spaubeekse Dartvereniging) het 5e gesloten Darttoernooi.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor inwoners van Spaubeek, maar ook de leden van alle Spaubeekse verenigingen zijn van harte welkom. Vind je het leuk om een pijltje te gooien of vind je het leuk om te komen kijken? Schroom niet! Kom op zaterdag 25 mei naar Café ‘t Raodhoes.

Er is een aparte poule voor recreanten en voor wedstrijddarters, bovendien houden we een tombola met leuke prijzen. We starten om 20.00 uur en vragen € 3,00 inschrijfgeld. Inschrijven kan op zaterdag 25 mei vanaf 19.00 uur in Café ‘t Raodhoes.

Indien er nog vragen zijn kun je contact opnemen met: Frank Cremers (tel. 06-30178701), Ron Terwint (tel. 06-22046902) en/of Rene Wetzels (tel. 06-47556934).

Als Spaubeekse vereniging hopen we op jullie komst, zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

Het Organisatiecomité van DC ’t Raodhoes

 

Pascal Nijsten ontvangt koninklijke onderscheiding!

Vanochtend heeft 'onze' Pascal Nijsten uit handen van burgemeester Christine van Basten - Bodin een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Pascal kreeg dit lintje voor zijn jarenlange inzet voor carnavalsvereniging De Kwakkerte, Stichting MFC en uiteraard onze voetbalvereniging Spaubeek.

Uiteraard willen we Pascal (en Lieke) graag feliciteren met deze mooie en zeer verdiende onderscheiding. Voor degenen die hierbij willen aansluiten: we verzamelen vanavond (vrijdag 26 april) om 20.30 uur voor de ingang van het MFC. Uiteraard is het ook mogelijk om later aan te sluiten en Pascal dan te feliciteren. Onder andere de spelers en trainers die vanavond trainen, zullen later aansluiten. 

Mede vanwege bovenstaande zal de kantine vanavond gesloten blijven.

 

Hulp gezocht: collecte

In de week van 29 april tot en met 4 mei gaan we langs de Spaubeekse deuren voor de jaarlijkse collecte. We zijn nog op zoek naar enkele leden die willen helpen bij deze collecte zodat we in alle straten vertegenwoordigd zijn. Het kost je circa 2 uurtjes werk en je kunt zelf bepalen op welke dag je gaat lopen.

 

Heb je volgende week twee uurtjes tijd? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543.

 

Giel Janssen benoemd tot erelid VV Spaubeek

Op zondag 7 april jongstleden verzamelden ruim 130 leden van VV Spaubeek zich op ons sportcomplex. Voordat de groepsfoto ter ere van de nieuwe trainingspakken en coachjassen werd gemaakt, werd Giel Janssen door voorzitter Jean Wachelder benoemd tot erelid van onze vereniging.

Giel is niet alleen al 45 jaar lid van onze vereniging, maar was in die periode ook in vele functies actief als vrijwilliger en daarnaast een trouwe sponsor. In het kader van het 90-jarig jubileum stak hij de hele vereniging in nieuwe trainingspakken en coachjassen. Een fantastisch gebaar waarvoor we Giel uiteraard zeer dankbaar zijn!

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek naar munten van 0,10 en 0,20 euro. Heb je hier toevallig nog wat van thuis liggen of in je beurs zitten? Wij kunnen ze goed gebruiken! Je kunt je munten inwisselen tijdens openingstijden van de kantine. Alvast bedankt!

 

 

 

Met korting naar Fortuna - NAC

Op Paaszondag (21 april) speelt Fortuna Sittard in eigen stadion de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Aftrap: 14.30 uur. Winst in dit duel betekent dat Fortuna Sittard een grote stap doet om ook volgend seizoen in de Eredivisie uit te kunnen komen.

Graag wil Fortuna de Voetbal Puur clubs uitnodigen om deze wedstrijd met duidelijke korting bij te wonen. Jeugd tot 18 jaar betaalt € 5,00 en volwassenen € 10,00. Het betreft kaarten voor de Zuid-tribune.

Kaarten kunnen tot en met maandag 15 april besteld worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of via Ralf op 06-48960543.

 

Jeugdspelers JO17 en JO19 gezocht!

VV Spaubeek is op zoek naar voetballers die vanaf komend seizoen onze JO19 of JO17 willen versterken. Vind je het leuk om te voetballen, ben je sportief ingesteld en maak je graag deel uit van een team? Dan is VV Spaubeek dé vereniging voor jou!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

- Trainen en wedstrijden spelen met als doel om iedereen op zijn eigen niveau te ontwikkelen.

- Getraind en gecoacht worden door enthousiaste trainers en leiders.

- Plezier en prestaties gaan hand in hand en zijn nauw met elkaar verbonden.

- Volop doorgroeimogelijkheden richting de seniorenafdeling.

- Onderdeel uitmaken van een kleine en gezellige dorpsvereniging.

 

Is je interesse gewekt, ken je iemand die hier interesse in zou kunnen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Danny Bastings (06-29327384). Wil je alvast een kijkje komen nemen of een keer meetrainen? Graag! Hopelijk tot binnenkort!

 

Workshop EHBO bij VV Spaubeek

Wekelijks zijn we vele uren op en rondom het voetbalveld actief. Helaas kunnen daarbij ook blessures ontstaan. Mede daarom organiseert VV Spaubeek in samenwerking met de EHBO-vereniging Spaubeek op donderdag 4 april een workshop. Deze workshop wordt door de EHBO op maat gemaakt voor onze vereniging. Hierbij wordt onder andere ingegaan op veel voorkomende voetbalblessures en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte voor eigen vragen.

Een aantal jeugdleiders zal sowieso deelnemen aan deze bijeenkomst, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis, de kosten worden betaald door de vereniging.

Deelname staat vrij voor spelers, leiders, vrijwilligers maar zeker ook voor ouders van spelende jeugdleden. Heb je interesse om deze workshop bij te wonen? Bel of app dan met Ralf van Laar op 06-48960543. 

 

Meer Nieuws

Programma
za, 11 dec 2021 18:30 uur
Spaubeek 1 Zaal
ZVV Le Soleil 2
ZVV Le Soleil 2
: Spaubeek 1 (fut)
Spaubeek 1 (fut)

zo, 12 dec 2021 10:00 uur
Spaubeek 4
SV Brunssum 4
SV Brunssum 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: Geulsche Boys 2
Geulsche Boys 2

11:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: SVM 2
SVM 2

11:30 uur
Spaubeek 3
I.B.C.`03 2
I.B.C.`03 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Centrum Boys 1
Centrum Boys 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 29 jan 2022 17:00 uur
Spaubeek Veteranen
SVE (vet)
SVE (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

Activiteitenkalender

No current events.