Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Update: maatregel corona-virus

Het bestuur van VV Spaubeek volgt de berichtgeving rondom het corona-virus nauwlettend. Hierbij volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Daarbij worden we ook door de KNVB op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Op maandagavond 9 maart heeft het RIVM opgeroepen om voorlopig geen handen meer te schudden om zodoende het corona-virus niet verder te verspreiden. VV Spaubeek volgt dit advies op en roept leiders, trainers en spelers op om vanaf vandaag geen handen meer te schudden voorafgaand en na afloop van wedstrijden, maar ook tijdens en rondom trainingen. 

Voor eventuele vragen mag er altijd contact opgenomen worden met het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Spaubeek - DVO 2 - 1

Geen fruit, wel punten

Voor de eerste keer in vele weken kon Arno beschikken over een nagenoeg complete selectie van het eerste elftal. Enkel Glenn is nog steeds niet topfit maar wel op de goede weg terug. Verder kunnen wij zeggen dat wij al weken vast weer hebben: veel wind en regen. In de voorbespreking werd duidelijk dat Ralph terugkeerde in het elftal en dat Gilbert naar het middenveld schoof.

Lees meer...

 

Sporting Heerlen 2 - Spaubeek 2 5 - 2

He’s Back…

De thuiswedstrijd tegen Sporting Heerlen hadden we met veel passie en tumult tot een goed einde weten te brengen. Toen was al duidelijk dat Sporting Heerlen een goed voetballende ploeg heeft met veel kwaliteiten. Alleen als er tegenslag was, waren ze uit hun doen. Daar hebben wij in de thuiswedstrijd goed gebruik van gemaakt.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Alfa Sport 1 - 5

Respect

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, een verdiende overwinning voor de gasten uit Oirsbeek die misschien ietwat hoog uitviel, maar dat was ook weer deels te danken aan het “amateuristisch” verdedigen van onze mannen. Dat de mannen van Martin maar snel kampioen mogen worden.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Woander Forest 2 0 - 4

Gone with the wind…

Allereerst wil ik namens ons team de speler van Woander Forest beterschap wensen met de verschrikkelijke blessure die hij tijdens een onschuldige botsing heeft opgelopen.

Dan naar de wedstrijd. We voetbalden tegen twee tegenstanders: de wind en Woander Forest.

Lees meer...

 

Langeberg - Spaubeek 1 - 2

Heerlijk, Spaubeek

Nadat er op vrijdagavond tijdens het carnavalsbal de nodige goud-gele rakkers door o.a. de spelers verwerkt waren, stond er op zondag de wedstrijd tegen een van de topploegen uit de derde klasse op het programma. De weersomstandigheden deden denken aan het vorige seizoen waar de dug-outs ons om de oren vlogen. De selectie heeft nog steeds last van blessures en dus werden er andere spelers uit de hoge hoed getoverd. Cas Solberg en Danny Bastings moesten ons uit de brand helpen.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Alfa Sport 2 2 - 0

“Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.”

Tijdens een zomerse winterstop speelden we één oefenwedstrijd, die bovengenoemde uitspraak bevestigde. In deze oefenwedstrijd probeerden we met technische hoogstandjes en moeilijk ingespeelde ballen onze tegenstander te overbluffen. Helaas we overbluften onszelf, werden terecht verslagen door een team dat rustig en eenvoudig combineerde. Maar een oefenwedstrijd is om te oefenen, en vandaag starten wij de tweede ronde van onze missie: onbedreigd handhaven in de derde klasse.

Lees meer...

 

RKVB - Spaubeek 1 - 4

Zo belangrijk

Het was echt waardeloos weer en eigenlijk iedereen van de VVS verwachtte vanuit Baexem een telefoontje dat er niet gespeeld kon worden. Om 10.00 uur kwam echter het bericht dat het veld goedgekeurd was.

Lees meer...

 

Spaubeek - Hebes 2 - 3

Niet goed genoeg

Net als vorige week wees onze trainer erop dat wij de rest van dit seizoen enkel nog finales zouden spelen en dat er een over-mijn-lijk-mentaliteit van onze spelers gevraagd werd. Tijdens het bekend maken van de opstelling deed Arno enigszins geheimzinnig en dat had alles te maken met de blessure van Ralph. Kon hij nu spelen of niet? Binnen de staf waren hier verschillende meningen over. Maar alla, tijdens de warming-up ging alles goed en Ralph zou starten.

Lees meer...

 

Brevendia - Spaubeek 1 - 1

1 puntje erbij

Na de wellicht “langste” winterstop  van jaren, namelijk dertien dagen geen training en een tweetal, weinig belovende, oefenwedstrijden, stond het begin van de tweede competitiehelft op het programma. Wij mochten naar het verre Stramproy.

Lees meer...

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine hebben we continu munten van €0,10, €0,20, €0,50 en €1 nodig. Heb je toevallig nog wat kleingeld thuis liggen, dat kunnen wij goed gebruiken! Je kunt je munten tijdens openingstijden van de kantine inwisselen aan de bar. Alvast bedankt!

 

Maurice Dirven

Afgelopen vrijdag ontvingen wij vol ongeloof en verdriet het bericht dat Maurice Dirven is overleden. Maurice was ruim twintig jaar lang een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging.

We wensen Manuela, zijn trouwe viervoeters Cleo en De Witte en zijn familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. 

Mensen die persoonlijk afscheid van Maurice willen nemen, kunnen dit op dinsdag 14 januari tussen 17.30 en 19.00 uur doen bij Monuta in Hoensbroek (Hoofdstraat 100). Het afscheid van Maurice zal in besloten kring plaats vinden.

Correspondentieadres: 

M. Dirven, Hoeve 21, 6176 BG Spaubeek

 

 

VV Spaubeek presenteert nieuw trainersduo

Met ingang van het komende seizoen zal Arno Derrez (54) fungeren als hoofdtrainer van V.V. Spaubeek. Arno kent een lange trainerscarrière die hem al langs verschillende clubs in Midden- en Zuid-Limburg voerde.  

In het kielzog van Arno volgt Bart Knols (42) als assistent-trainer. Bart, momenteel hoofdtrainer van Urmondia, werkte in het verleden al succesvol samen met Arno.  

Spaubeek kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking en wenst beide heren veel succes!

 

Winterprogramma 1e en 2e elftal

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf</code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf 329 Kb03-01-20 11:16

Bijgevoegd het trainings- en oefenprogramma van het eerste en tweede elftal voor de lopende winterperiode.

 

Met korting naar Fortuna - Vitesse

Door ons onze samenwerkings met Fortuna Sittard kunnen leden met korting de wedstrijd tegen Vitesse bijwonen. Deze wordt gespeeld op zaterdag 18 januari en begint om 18.30 uur.

Voor slechts €2,50 kunnen jeugdigen tot en met 18 jaar de wedstrijd bezoeken. Volwassenen betalen slechts €7,50. Het betreft kaarten voor vak E op de Oost-tribune (lange zijde).

Wil je gebruik maken van deze regeling, neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Bestellen kan tot en met maandag 12 januari.

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.