Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Vrijdag 18 oktober: 35+, training en DJ Stevie M!

Aanstaande vrijdag speelt ons 35+ team thuis tegen de generatiegenoten van Sportclub Susteren, FC Ria en VV Sittard. De eerste wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom. Daarnaast werken onze seniorenteams hun reguliere vrijdagtraining af.

Aansluitend vindt er een ouderwets gezellige avond in onze kantine plaats! Deze wordt muzikaal opgeluisterd door DJ Stevie M. Reden genoeg om hierbij aanwezig te zijn! We hopen dan ook op een goed gevulde kantine!

 

Kantine dinsdag 15 oktober gesloten

In verband met de herfstvakantie en de Oktoberfeesten blijft de kantine vanavond gesloten. 

 

VV Born - VV Spaubeek 2 - 2

Gezocht: scoorder

Vandaag stond de wedstrijd tegen de promovendus vv Born op het programma. Vanuit het grijze verleden weet ik nog dat dit een zeer taaie tegenstander is met een echter “Prince” tussen de palen. Tevens betekende een aantal jaren geleden deze wedstrijd het einde van de voetbalcarrière van onze Guyon. Het leek trouwens alsof de tijd een aantal jaren had stilgestaan, daar in Born. Alles was nog als een aantal jaren geleden. Het veld, de kleedlokalen, het hele complex.

Lees meer...

 

De Leeuw 2 - Spaubeek 2 : 0-1

Hoe bestrijdt je een leeuw............

Langzaam beginnen we te geloven dat als de hemelsluizen opengaan onze beste prestaties leveren na een klinkende overwinning vorige week met goed voetbal, deden we het nu iets anders. Winst maar dan met een grote portie inzet, passie en doorzettingsvermogen.

Na een rommelig begin op een ouderwetse soppige grasmat werden we op de been geholpen door een goede ingreep van onze keeper en een oplettende assistent scheidsrechter die kordaat en terecht de vlag omhoog stak, en zo een tegengoal voorkwam. Dit was het startsein om te het heft in handen te nemen dit lukte waarbij we niet alert genoeg waren bij de afronding. Maar door steeds de strijd aan te gaan en voor iedere bal te vechten kwam er toch de bevrijdende 0-1. Startsein om lekker de eerste helft uit te spelen, de tegenstander dacht hier anders over en begon steeds feller te voetballen. We hielden goed stand totdat de van Fortuna geleende verdediger een flinke trap op zijn voet kreeg en niet meer verder kon.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 1 - VV Langenberg 1: 1 – 6

Geflatteerd.

Waarschijnlijk heeft iedereen nog de wedstrijd van vorig seizoen in Langenberg op zijn netvlies staan. Toen vlogen niet alleen bladeren en takken om onze oren, maar zelfs ook een dug-out. Vandaag was het al niet veel beter, hoewel het waaide niet en het regende alleen.

Voor de wedstrijd was alles duidelijk. Met Jorn in de basis wilden wij meteen goed beginnen en dat lukte ook. Totdat er, volgens velen vanuit buitenspelpositie, door de gasten de 1e treffer werd gescoord. Onze mannen op en naast het veld gingen zich vanaf dat moment steeds meer storen aan het fluiten van de scheidrechter. En ja; misschien had de man niet zijn beste dag, maar wij moeten meer met ons zelf bezig zijn dan met de man in het zwart. In het verder verloop van de 1e helft kregen wij ook een aantal kansen, maar het manco van vorig seizoen, scoren, openbaarde zich nu ook weer. Wanner je zelf niet scoort gebeurd het vaak aan de overkant en dat was ook nu het geval. Met een 2 tegen 0 ruststand, in het voordeel van Langenberg, werden de kleedkamers opgezocht en kon men zich een beetje opwarmen. Hoewel opwarmen, al jaren werkt op zondag de verwarming niet in het kleedlokaal van de VVS.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 2 - Vaesrade 2 5 - 0

De vijf van twee

Onder het genot van pittige herfstbuien lieten we vandaag zien dat we de aandachtspunten van de afgelopen weken opgepakt hadden. Iedereen was fel, de bal bleef goed in de ploeg, we voerden onze opgedragen taken uit. 

Lees meer...

 

DVO - VV Spaubeek 3 - 1

Weer niet

Het is de afgelopen jaren 'verrektes' weinig gelukt om van DVO punten af te snoepen. In de voorbespreking noemde Roger deze ploeg zelfs onze “angstgegner.” Nu denk ik dat dit wel meevalt, want onze mannen zijn eigenlijk voor niemand bang.

Lees meer...

 

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek, 

De Rabobank Clubkas Campagne 2019 is vandaag van start gegaan. Alle leden (van de Rabobank) hebben via de post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Van 27 september tot en met 11 oktober kunnen Rabobank-leden VV Spaubeek steunen door hun stem(men) op onze vereniging uit te brengen. Elke stem levert VV Spaubeek circa €4,50 op! Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Alfa Sport 2 - VV Spaubeek 2 4 - 1

Verdiend of geflatteerd? Ik denk dat de tweede optie van toepassing is.

Na een voorbereiding met drie oefenwedstrijden en drie bekerwedstrijden die vele lichtpuntjes en ook wat overdenkingen brachten, gingen wij zondag de echte strijd om de punten aan tegen Alfa Sport. Met een gezonde mix van Ervaring/Semi-ervaring en Jeugdigheid. 

Lees meer...

 

VV Spaubeek - RKVB 2 - 2

Een nieuw seizoen

Ik heb begrepen dat er toch mensen zijn die mijn “verslag” lezen en derhalve heb ik besloten om wederom de pen ter hand te nemen. Binnen de selectie is t.o.v. vorig seizoen nagenoeg niets veranderd.

Bij de competitiesamenstelling had de KNVB een gelukkige hand, de afsluitende, finalewedstrijd van de nacompetitie was meteen de start van het seizoen 2019-2020. Zoals jullie weten werd deze finale in ons voordeel  beslist, maar dat is natuurlijk geen garantie voor deze pot.  Met een smalle selectie voor 1 en 2 moeten wij het dit seizoen klaren en de doelstelling is dan ook handhaven, zodat wij hopelijk op een gedeeltelijk nieuw complex ook in de 3e klasse kunnen voetballen.

Lees meer...

 

Uitnodiging: jaarvergadering 2019

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agendajaarvergaderingVVSpaubeek2019.pdf</code>agendajaarvergaderingVVSpaubeek2019.pdf 83 Kb08-09-19 11:09

Op vrijdag 20 september vindt onze jaarvergadering plaats. De vergadering begint om 21.30 en duurt maximaal tot 22.30 uur.

In verband met de jaarvergadering starten de trainingen van de senioren eenmalig om 19.30 uur.

Alle leden zijn van harte welkom en uitgenodigd voor de jaarvergadering. We hopen op een grote opkomst! De agenda voor de vergadering vind je in de bijlage bij dit bericht.

 

In memoriam: Michel Goessens

Afgelopen week bereikte ons het trieste nieuws dat Michel Goessens na een korte en hevige ziekteperiode is overleden. 

Michel was de afgelopen jaren bij VV Spaubeek actief als scheidsrechter en kwam in deze functie onder andere in actie tijdens onze jeugdtoernooien, jeugdwedstrijden, seniorenwedstrijden en diverse Pinkstertoernooien. We hebben Michel in deze periode leren kennen als een betrouwbare en vriendelijke man. We gaan hem dan ook erg missen. Michel mocht slechts 51 jaar oud worden.

VV Spaubeek wenst de familie van Michel heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Clinic Soccer Talentino's van start

Gistermiddag is de clinic voor jeugdspelers van 6 tot en met 14 jaar van start gegaan. (Ex-)profs Jordie Briels en Youssef Koubali brachten de vijfentwintig kids tussen 16 en 18 uur de eerste kneepjes van het profvoetbal bij. De jonge talenten genoten zichtbaar van deze training en zullen dat de komende weken zeker blijven doen! In de komende zeven weken wordt de clinic vervolgd. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Voor de trainers en spelers: heel veel plezier in de komende weken!

 

Aangepast schema voorbereiding

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf</code>Voorbereidingsschema Zomervakantie.pdf 102 Kb15-08-19 06:58

Het schema van de voorbereiding van onze seniorenelftallen is op enkele plekken aangepast en bijgewerkt. Je vindt dit in de bijlage.

 

Toernooi senioren 16 augustus

Op vrijdag 16 augustus aanstaande wordt er door de senioren een onderling toernooi gespeeld. Verzoek aan alle spelers die deelnemen om om 19.30 uur op het sportcomplex aanwezig te zijn zodat de teams ingedeeld kunnen worden.

Uiteraard is ook publiek van harte welkom. We gaan er een gezellige avond van maken!

 

Meer Nieuws

Programma
za, 11 dec 2021 18:30 uur
Spaubeek 1 Zaal
ZVV Le Soleil 2
ZVV Le Soleil 2
: Spaubeek 1 (fut)
Spaubeek 1 (fut)

zo, 12 dec 2021 10:00 uur
Spaubeek 4
SV Brunssum 4
SV Brunssum 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: Geulsche Boys 2
Geulsche Boys 2

11:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: SVM 2
SVM 2

11:30 uur
Spaubeek 3
I.B.C.`03 2
I.B.C.`03 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Centrum Boys 1
Centrum Boys 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 29 jan 2022 17:00 uur
Spaubeek Veteranen
SVE (vet)
SVE (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

Activiteitenkalender

No current events.