Jubileumseizoen ten einde

·

·

Gedurende het seizoen 23/24 vierde VV Spaubeek haar 95-jarig bestaan. En om bij dat heuglijke feit stil te staan zijn er in 2023 tal van activiteiten georganiseerd. Het meest in het oog springend is hoogstwaarschijnlijk de receptie waarbij alle jubilarissen in het zonnetje werden gezet.

Tijdens de feestavond worden per vijf jaargangen alle jubilarissen naar voren geroepen en toegesproken door bestuursleden. Elke jubilaris kan zich het moment nog wel voor de geest halen wanneer hij bij VV Spaubeek betrokken is geraakt en realiseert zich waarschijnlijk dat hij de club nooit meer heeft verlaten. Het grote aantal jubilarissen toont aan hoe zeer onze leden verknocht zijn aan ‘hun’ VV Spaubeek!

Alleen onze tribune is toereikend om álle jubilarissen op de foto te krijgen!

In samenwerking met Restaurant Jack’s ontvangt iedere jubilaris een tegoedbon ter waarde van één couvert te besteden vóór 1 juli van dit jaar. En dat betekent dat álle jubilarissen hebben kunnen genieten van een avond grillen bij de shirtsponsor van ons eerste elftal.

We hopen dat jullie met veel plezier terugdenken aan een ‘avondje Jack’s’ en zien jullie graag terug in 2028. Dan hopen we ook vele nieuwe jubilarissen te mogen ontvangen, die dan een eerste keer worden gefêteerd.

Tot in 2028, als we samen met jullie vieren dat onze vereniging een eeuw bestaat!