Seizoensafsluiting 23/24

·

·

Op vrijdagavond 14 juni, was het dan zover: de traditionele seizoensafsluiting van ons eerste elftal waarbij deze avond ook de staf en spelers van ons tweede elftal aansloten. Kortom een grote groep om een gezellige avond mee door te brengen.

Als iedereen is voorzien van een drankje start het afscheid nemen van de scheidende spelers. Isak stopt noodgedwongen door de flinke blessure, Stan gaat in het 2e ballen, Ralph gaat bij VV Spaubeek 3 aan de slag en tenslotte Dylan, welke zijn kunsten in ons vierde elftal gaat etaleren. Allen worden door Sean in het zonnetje gezet en bedankt voor bewezen diensten.

Daarna is het de beurt aan Mike. Hij blikt allereerst kort terug op het afgelopen seizoen, een seizoen dat hij zelf beoordeelt met een 7,5. Daarna volgt de bekendmaking van de ‘Speler van het Seizoen’.

Op de derde plaats eindigt onze Capo. De verrassende tweede plek is voor onze keeper, Manuel.

Sean Cobben eindigt als derde tijdens verkiezing tot de ‘Speler van het Seizoen’

De hoogste eer is weggelegd voor de meest constante speler van het afgelopen seizoen, Bram. Hij krijgt een mooie beker en tevens krijgt de top drie een cadeau. Daarna is het woord aan de trainer van ons tweede elftal.

Hij memoreert dat hij in het afgelopen seizoen maar liefs 52 spelers gebruikt en dankt staf en spelers van ons eerste elftal voor de goede samenwerking.

Nummer één Manuel de Bruijn eindigt twee in de verkiezing tot de ‘Speler van het Seizoen’

Daarna volgt een goed verzorgde BBQ, waarvoor onze hartelijke dank. Na het eten, voorzien van de nodige vochtigheid, kruipt iedereen voor de buis om de openingswedstrijd van het EK te kijken en te ‘genieten’ van een goed spelend Duitsland.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_6658-1020x1024.jpg
Bram Sluijsmans geeft altijd 100%!

Komende zondag wordt het Funtoernooi georganiseerd en daarna is het vakantie tot begin augustus. Dan start de voorbereiding op het seizoen 24/25 met, naar ik begrepen heb, vijf nieuwe spelers!

Tot dan!