VV Spaubeek 1 – FC Geleen Zuid 1 | 2 – 0

| Dus niet de laatste!

Vanmiddag staat de wedstrijd tegen onze naaste buur, FC Geleen Zuid, op het programma. Hoewel het lijkt alsof er voor deze wedstrijd niets meer op het spel staat, merk je duidelijk bij onze mannen dat deze match bij de spelers leeft. Elke speler wil vandaag op het wedstrijdformulier terechtkomen.

Deze spelers moeten het gaan doen vandaag!

Je zag de teleurstelling bij Bram toen hij vorige week tegen zijn vijfde gele kaart aanliep. Je merkt dat bij deze wedstrijd bepaalde sentimenten boven komen drijven. Het is tevens de wedstrijd waar Gilbert een beenbreuk opliep die voor hem einde seizoen betekende.

Het talrijk opgedaagde publiek ziet een spannend duel

Michel schrijft in zijn voorbeschouwing dat er niets meer op het spel staat. Is dit wel zo? Ons trainersduo gelooft nog steeds dat nacompetitie mogelijk is. En ja, dat kan! Er gebeuren in het voetbal wel vaker onvoorspelbare dingen.

Vanmiddag, rond 16.15 uur weten wij of dit écht de laatste wedstrijd van dit seizoen is geweest. Oh ja, onze Brommer moet er nog eentje om de 20 te halen, dus nog éénmaal: vol aan de bak.

Erik Meijers jaagt op zijn 20e

Hier maar weer eens het bewijs. Voetbal kan een rare sport zijn. Wij spelen gewoon een slechte wedstrijd. Mike roept zelfs dat het lijkt op veteranenvoetbal. FC Geleen Zuid speelt zeker niet als een degradant. Het eerste half uur zijn zij zeker de betere ploeg. Maar bij de eerste goede aanval van de VVS laat Cas J. het netje rammelen en komt de eerste treffer op het scorebord. In de rust blijkt dat onze concurrent voor de 3e periode, Sportclub Irene, al met 3–0 achter staat.

Cas Jansen rondt een sublieme actie van Erik Meijers perfect af

In de rust hamert Mike erop dat in de tweede helft wel wat meer energie in de wedstrijd gestopt mag worden. Eerlijk is eerlijk: in de tweede helft komen wij beter voor de dag, maar het is nog steeds niet goed.

Daan Wauben heeft alles over voor een goed resultaat

Een ongelukkige handsbal levert ons een strafschop op en dat is een kolfje naar de hand van Sean en de 2–0 komt op het scorebord.

Tegen het einde van de wedstrijd loste Mike nog een belofte in en mag Daan J. nog zijn opwachting maken.

Yves Swilden kent geen genade voor zijn oud-vereniging

Enkele minuten na onze wedstrijd horen wij dat Sportclub Irene een 7–1 nederlaag heeft geleden en daardoor wordt de 3e periode een prooi voor de VVS en dus weer een reden voor een extra feestje.

Harald Schoonwater onderhoudt een live verbinding met Sportpark Budel

Als ik goed opgelet hebben spelen wij as donderdag tegen VV Scharn, een ploeg die wij van vorig seizoen nog kennen. Nu zoeken naar een potje extra energie.