DVO 1 – VV Spaubeek 1 | 0 – 2

| Zonder druk

Laat ik beginnen met het bedanken van Michel H. voor de perfecte manier waarmee hij de voorbeschouwingen op de wedstrijden van ons 1e samenstelt. Blijf dat vooral doen.

In de selectie van het team van Mike en Marco zijn deze keer meerdere 2e elftalspelers opgenomen. Het is voor VV Spaubeek pure winst als deze jongens hun kans grijpen, dus vooral succes voor Jorn, Colin, Alae en Ravi.

Jorn Scheepens en Colin Bos beginnen al snel aan hun warming-up

Het zal echter in Sittard niet gemakkelijk worden, want het is daar nóóit gemakkelijk en ik ga ervan uit dat er bij DVO toch sprake zal zijn van enige revanchegevoelens.

Een pré is dat beide teams vrijuit kunnen spelen en het zou dus voor de neutrale toeschouwers een lekkere middag kunnen worden. Enig nadeel: wij moeten het vandaag doen zonder Harald.

De DVO Ultras geven vanmiddag niet thuis

Na zo’n 3.000 dagen lukte het eindelijk weer om in Overhoven, bij DVO, drie punten weg te halen. Eerlijk is eerlijk: het was niet eens onverdiend.

Cas Jansen strijdt voor elke bal

In de voorbespreking gaf Mike nog aan dat hij een debacle als tegen MMC Weert en SVH ‘39 niet zou accepteren.

Met Jeffrey weer als vanouds rechtsback en Sean, jawel onze Capo, als linksback wordt de wedstrijd gestart. Het was een gelijk-op-gaande strijd met de betere kansen voor de VVS. De ruststand is 0–0.

Sean Cobben redt zich wel als linksback

In de rust wordt geconcludeerd dat er hier iets te halen valt. Een sterke actie van Brommer en van zijn voet een ongelofelijke voorzet op zijn maat Dennis H. en deze beschikt over een uitschuifbeen. Met het puntje van zijn dikke teen raakt hij de bal en tekende voor de eerste treffer.

Daarna ontstaat er enige druk van de thuisploeg, maar dat leidt niet tot grote kansen. Het is de wedstrijd van de ongelofelijke voorzetten. Nu was het de beurt aan Cas J.

DVO is vooral vanuit de tweede lijn gevaarlijk

Een atletische actie gevolgd door een circusachtige voorzet en daar is onze Brommer weer. Hij zorgt voor de 2e treffer, zijn 19e van dit seizoen.

Daarna komen Jorn Scheepens, Colin Bos en Alae Bouchiba nog in het veld en wordt de wedstrijd vakkundig ‘doodgemaakt’.

Jorn Scheepens laat zich niet ringeloren!

Nog één wedstrijd tegen onze buren uit Geleen te gaan en dan vakantie.

Tot zondag!