Eremetaal voor JO9-2

·

·

, ,

Met de zomerstop in zicht dient de periode zich aan waarin tal van verenigingen jeugdtoernooien organiseren. Onze JO9-2, die onder leiding van Ben Muylkens, Dennis Faas en Paul Aelmans staat, nam deel aan het jeugdtoernooi dat VV Caesar Pinksterzondag organiseerde en kwam niet met lege handen thuis.

Een toernooi begint altijd met de poulefase en daarin kent onze JO9-2 geen gelijke. Want niet alleen RKSV De Ster (2–1 winst), maar ook RKHSV (3–2 winst) en VV Daalhof (3–1 winst) worden verslagen. Op naar de halve finale!

In de halve finale blijkt RKUVC net iets te sterk (2–4 verlies) waardoor in de kleine finale opnieuw VV Daalhof de tegenstander is.

Winst in de poulefase blijkt geen toevalstreffer, want opnieuw moeten de Maastrichtenaren hun meerdere erkennen in onze JO9-2: 4–2 winst!

Door het behalen van de derde plek mag de selectie van Ben, Dennis en Paul het podium beklimmen om een mooie bokaal in ontvangst te nemen.

3e plaats: confetti en een beker

Met het behalen van een derde plaats leveren deze heren een puike prestatie en dat smaakt ongetwijfeld naar meer.

Armen in de lucht!

In juni gaat het team van Ben, Dennis en Paul opnieuw om de prijzen spelen als ze deelnemen aan een toernooi bij VV Sittard!

Heren, proficiat!