Bob Nijsten keert terug naar VV Spaubeek

·

·

Omdat de competitie 23/24 op haar laatste benen loopt en het gros van de verenigingen weet in welke klasse ze komend seizoen uitkomen, is hun blik al op het volgende seizoen gericht. Zo ook bij Vierdedivisionist EVV uit Echt.

Op hun website maken de Midden-Limburgers de mutaties in hun voorlopige selectie voor het seizoen 24/25 wereldkundig en een uitgaande transfer bij de één betekent een inkomende transfer voor de ander.

Want ondertussen hebben onze eigen Technische Commissie en technische staf ook niet stilgezeten en zijn erin geslaagd aanvaller Bob Nijsten los te weken op Sportpark ‘In de Bandert’. Daarmee keert een oude bekende en echte Spaubekenaar terug naar de vereniging waar het voor hem allemaal begon.

Seizoen 11/12: Bob Nijsten in actie tegen RKSV Groene Ster

Bob start op jonge leeftijd in onze jeugdafdeling en al snel blijkt dat hij over bovengemiddelde kwaliteiten beschikt. Tijdens zijn jeugdjaren boeken hij en zijn teamgenoten de nodige successen en het is wachten op zijn doorbraak richting senioren.

Seizoen 14/15: een jeugdige Bob Nijsten steekt het middenveld over

Tijdens het seizoen 18/19 speelt Bob bij onze JO19 en seniorenelftallen, maar lang kunnen de Spaubeekse supporters niet genieten van Bob. Want na het seizoen stapt hij over naar de MVV Academy. Tijdens zijn eerste seizoen komt hij tot één selectie voor MVV’s eerste elftal, maar tot een tweede selectie komt het, mede vanwege de heersende COVID-19-pandemie, pas tijdens het seizoen 21/22.

Invallen doet Bob tijdens zijn Maastrichtse periode één keer: op 27 september 2021 komt Bob 10 minuten voor tijd op Sportpark ‘De Toekomst’ in het veld als wissel voor Roland Alberg, tijdens een competitieduel tegen Jong Ajax.

MVV kijkt op dat moment tegen een 3-0 achterstand aan en weet tijdens Bobs invalbeurt nog te milderen tot 3-1.

Na het seizoen 21/22 verlaat Bob MVV Maastricht en verkast naar EVV. Maar na twee seizoenen in Echt wisselt Bob opnieuw van vereniging en kiest voor VV Spaubeek, waardoor hij vanaf komend seizoen weer in het geel en zwart valt te bewonderen.

Met zijn terugkeer komt Bob een flink aantal van zijn teamgenoten van weleer weer tegen. We wensen Bob een mooi seizoenseinde bij EVV en alvast veel succes tijdens het seizoen 24/25.

Bron: EVV Echt