Nieuws van de Sponsorcommissie

·

·

Ondanks dat het seizoen 23/24 op haar einde loopt, zit onze sponsorcommissie niet stil. Verre van zelfs.

Tijdens de jaarlijkse sponsoravond werd in samenwerking met Restaurant Jack’s een bord met daarop de namen van alle leden van de Club van 50 onthuld. Een mooie traditie is hiermee hersteld!

Tijdens de avond wordt door voorzitter van de Sponsorcommissie VV Spaubeek Jeroen Gerits de ambitie uitgesproken om het sponsorbord voor het einde van het seizoen vol te krijgen. Een mooi streven.

Jeroen Gerits spreekt de aanwezigen toe

16 dagen laten melden we via onze Facebook-pagina dat het bord inmiddels vol is, al geeft de foto bij het artikel anders aan.

Michiel Sluijsmans meldt zich als 100e lid van de Club van 50, maar helaas, hij schuift door naar het nieuwe bord. Want daar richt onze sponsorcommissie zich nu op. Er wordt actie ondernomen om uit te breiden naar 125 leden. Inmiddels is de grens van 100 ruimschoots gepasseerd en doorgroeien naar 125, dat moet toch óók lukken?

Het bord is vol – aan uitbreiding wordt gewerkt!

Daarnaast is het de sponsorcommissie gelukt om een nieuwe accommodatiesponsor vast te leggen. Het Geleense bedrijf Bovitec heeft zich voor de komende periode aan VV Spaubeek verbonden waardoor een sponsordoek vanaf heden aan de omheining van ons hoofdveld prijkt.

Bovitec is een familiebedrijf dat haar oorsprong kent in 1973. In het verleden lag haar focus op de industriële markt gaat nu dezelfde kwaliteitsproducten aanbieden voor particuliere klanten onder de naam Studio Bovitec. Op de website van Studio Bovitec lees je hierover meer.