SVH ’39 – VV Spaubeek 1 | 7 – 1

·

·

, ,

| Een echte sof!!

Vandaag mogen wij naar Herkenbosch en dat wordt geen makkie. SVH ’39 heeft dit jaar geen eenvoudig seizoen en is vol in gevecht om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Ik ben benieuwd of één van de ‘sterke’ punten van de VVS vandaag weer de kop opsteekt.

Hiermee bedoel ik dat wij ons probleemloos aan het niveau van de tegenstander kunnen aanpassen en dat geldt zowel voor sterke als ook minder sterke teams. Daarmee wil ik niet zeggen dat wij vandaag tegen een minder team spelen en ik heb het vaker geschreven: een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Afgelopen week is lekker en ontspannen getraind, maar niet iedereen is topfit. Verder is het de vraag of het feest van Marco en Wendy niet in de benen is gaan zitten. Willen wij nog voor een prijs meedoen dan MOETEN wij wel.

We zijn van harte welkom bij SVH ’39

En de dag begon zo goed, een soepele overwinning voor Max, de namiddag was ook wel oké, ‘Pogi’ won L-B-L en onze Mathieu werd 3e, maar de middag was kommer en kwel.

Ook Medi Soetelmans kan de nederlaag niet verhinderen

Het lukte de VVS wederom om een negatieve traditie in stand te houden, namelijk verliezen van de ploeg die laatste staat. En geloof het of niet, de wedstrijd begon best aardig. De eerste dikke mogelijkheid was voor ons, maar het slappe rollertje zorgde niet voor problemen bij de doelman van de thuisploeg.

Rob Terwint komt een teenlengte tekort om de bal in doel te tikken

In de derde minuut mocht een speler van SVH’39 vrij door onze ploeg soleren en hij scoorde beheerst. Daarna waren wij overal te laat, verloren nagenoeg elk duel, kortom wij hadden een complete offday.

Dennis Dengering probeert zijn tegenstander te passeren

In de 27ste, 40ste, 51ste en 62ste minuut scoorde de thuisploeg, waarna ons spitsenduo zich in de 65ste minuut wist te vinden, pass van Brommer en doelpunt van Dennis H. Even was er hoop dat de VVS nog iets kon doen om het resultaat dragelijk te laten uitzien.

‘Dit apparaat is nog nooit zo vaak gebruikt als vandaag’

Echter de gifbeker moest helemaal leeggedronken worden. In de 72ste en 83ste minuut scoorde de thuisploeg nog twee keer. De grootste nederlaag in jaren was een feit.

Veel felle duels, die SVH ’39 bijna allemaal wint

Laten wij deze wedstrijd maar snel vergeten. Komende week weer lekker trainen en volgende zondag deze nederlaag van ons afspelen. Wij zijn goedwillende amateurs en zelfs bij de profs zitten zulke wedstrijden er tussen.

Kop op en door.