Sponsoravond seizoen 2023 – 2024

·

·

, ,

Afgelopen zaterdagavond vond traditiegetrouw onze jaarlijkse sponsoravond plaats. De aftrap werd verzorgd door het veteranenelftal, dat voor het eerst dit jaar in zomerse temperaturen mochten aantreden. Onder het toeziend oog van diverse sponsoren boekten de veteranen een dikverdiende overwinning – alweer de vierde overwinning op rij. Hopelijk dat deze lijn tot het einde van het seizoen wordt doorgezet.

Onder het genot van een kop koffie en Limburgse vlaai van onze sponsor Bakkerij Van den Bongard werd de sponsoravond voortgezet. Nadat alle sponsoren aanwezig waren, een vijftigtal sponsoren hadden de weg naar onze kantine gevonden, werden de aanwezigen welkom geheten door de Sponsorcommissie. Jeroen Gerits maakte van de gelegenheid gebruik om de sponsoren te bedanken voor hun in de meeste gevallen al jarenlange sponsoring.

Voorzitter van de Sponsorcommissie, Jeroen Gerits, neemt het woord

Ook werd een oude traditie in ere hersteld. In de oude kantine hing een bord met alle leden van de Club van 50. Dit bord is er nu, mede dankzij onze sponsor Jack’s, in de nieuwe kantine ook weer.

Kom op, zorg ervoor dat het bord volraakt voor het einde van het seizoen!

Op het bord kunnen 100 leden worden opgenomen dus het doel van de sponsorcommissie is om het bord helemaal gevuld te krijgen. Dat is nog een hele uitdaging maar het gaat vast en zeker lukken. Mocht je nog geen lid zijn van de Club van 50 maar wel interesse hebben dan meld je dan bij één van de leden van de Sponsorcommissie!

Na het welkomstwoord was het tijd voor het tweegesprek met de hoofdgast van de avond, Benjamin van Leer. Rob Schwillens ging in gesprek met Benjamin en zodoende kwamen wij meer over Benjamin en zijn carrière en zijn warme band met Roda JC te weten.

Rob Schwillens stelt de vragen…

Benjamin gaf een mooi inzicht in de harde voetbalwereld en deelde enkele mooie anekdotes. Tijdens het gesprek kwam ook nog Dennis Dengering, speler van ons eerste elftal, aan bod over zijn speciale band met Benjamin. Trainer Mike Zwartjes nodigde Benjamin overigens van harte uit om bij VV Spaubeek het plezier in het voetbal terug te vinden.

… en Benjamin van Leer geeft de antwoorden

Na het tweegesprek werd de avond verder voortgezet onder het genot van een hapje en drankje en was het nog lange tijd gezellig in de kantine.