VV Spaubeek 3 in het nieuw gestoken

·

·

Met ingang van het seizoen 19/20 vormt zich een nieuw elftal binnen onze vereniging. Diverse spelers zwaaien het eerste en tweede elftal uit en besluiten op een lager niveau te gaan voetballen. Samen met enkele herintreders vormen zij VV Spaubeek 4.

Vanaf het eerste moment loopt het als een trein. De ene na de andere overwinning wordt behaald en snel is duidelijk dat de 6e Klasse Onderafdeling een veel te laag niveau is voor deze groep spelers.

Maar wat niemand kan vermoeden gebeurt: twee competities op rij worden vroegtijdig afgebroken vanwege de COVID-19-pandemie die de wereld in haar greep heeft.

Charlie Caelen is de grote animator achter VV Spaubeek 4 (en later 3)

Daardoor is het wachten tot het seizoen 21/22 dat het vierde elftal eindelijk kan gaan oogsten: het pakt na een spannende pas à deux met SV Brunssum de titel.

Kampioenen, Deel I

Na de promotie wisselt het elftal met ons derde elftal van plek en neemt hun plek over in de 5e Klasse. Maar ook die klasse blijkt een maatje te klein voor de selectie van Ben Muijlkens, Patrick Zelihsen en Stefan Meijers. Want ze promoveren nóg een keer!

Kampioenen, Deel II

Ondertussen zijn staf en spelers alweer meer dan vier seizoenen onderweg en is de tijd aangebroken om van shirtsponsor te wisselen. De afgelopen seizoenen speelde het elftal met JL Stucadoors op de borst, het Spaubeekse stukadoorsbedrijf dat is gespecialiseerd in standaard stucwerk, glad pleisterwerk, cementwerk en sierpleister ‘spachtelputz’. We kunnen er niet omheen: JL Stucadoors is één van de meest succesvolle shirtsponsoren van de afgelopen seizoenen!

Maar op het strand van Mallorca onderhandelt de leiding van ons derde elftal met twee sponsoren en weet PN Services en Tegelzettersbedrijf Jos Ophelders hiervoor te strikken. Pascal Nijsten (PN Services) neemt de voorzijde van het shirt voor zijn rekening en Jos Ophelders doet datzelfde met de achterzijde.

Op beide heren kunnen we als vereniging al jarenlang rekenen, maar voor Pascal is het de eerste keer dat hij zich shirtsponsor mag noemen.

Ook (Tegelzettersbedrijf) Jos Ophelders vierde al successen als shirtsponsor!

Voorafgaande aan het thuisduel tegen VV Amstenrade 2 zetten voorzitter Henk Jansen, de voorzitter van onze Sponsorcommissie Jeroen Gerits en teammanager van ons derde elftal Ben Muijlkens beide shirtsponsors in het zonnetje en overhandigen beide heren een kleine attentie

Henk Jansen en Jeroen Gerits spreken beide shirtsponsoren, staf en spelers van ons derde elftal toe

Na het officiële gedeelte gaan de spelers zich klaarmaken voor hun thuisduel en wordt aan de grote tafel in onze kantine nog eens uitgelegd hoe één en ander is gelopen op Mallorca en wordt vooruitgeblikt op een succesvolle tweede seizoenshelft.

Ondertussen heeft ons derde elftal afgetrapt tegen VV Amstenrade en geeft alles om de drie punten in Spaubeek te houden. Tijdens een sportieve wedstrijd blijken de mannen van Ben en Stefan over de langste adem te beschikken en sluiten hun zondag met een 1-0 overwinning af.

Beide elftallen strijden voor een overwinning!

Na de wedstrijd wordt getoast op een succesvolle samenwerking. We danken beide heren voor de fraaie tenues en hopen op mooie seizoenen.