RKFC Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie 1 – VV Spaubeek 1 | 2 – 3

·

·

, ,

| Een zware pot!

Vanmiddag mogen wij naar de Geleense volkswijk Lindenheuvel, alwaar de gelijknamige voetbalclub zijn domein heeft. Een plek waar wij het traditioneel moeilijk hebben. In de  wedstrijd van vorig seizoen waren wij volstrekt kansloos en dat betekende toen de eerste nederlaag van het seizoen.

Volkswijk of niet: ook hier wordt zonder respect niet gevoetbald

Dit seizoen hadden wij thuis ook al de nodige moeite met de groen-witten, kortom een ploeg die ons niet bepaald ligt. Wij zullen vandaag alles uit de kast moeten halen om een resultaat mee te nemen. Ik ben benieuwd wat onze trainers bedacht hebben om de thuisploeg succesvol te bestrijden. Om 16.15 uur weten wij meer.

Dennis Dengering voert uit wat onze trainers hebben bedacht

De titel dekt de lading, een zware pot was het. Er was geen sprake van goed voetbal, maar spannend was het wel. In de zesde minuut een bekeken schuiver van Sean en de 0 tegen 1 kwam op het scorebord. Terwijl wij deze treffer nog vierden, scoorde Lindenheuvel tegen en stond het 1 tegen 1.

Marco Schroen souffleert Rob Terwint tijdens het passeren van zijn tegenstander

In het vervolg was er veel strijd en tijdens momenten liet de thuisploeg zien waarom wij het zo moeilijk hebben met hun. Tijdens een blessurebehandeling van Manuel deden Mike en Marco een aanpassing. Er werd verder in de eerste helft niet meer gescoord. In de rust werd erop gehamerd dat de passing beter moest en wijzigde Mike het systeem naar 4-3-3.

Erik Meijers scoort helaas niet op zijn verjaardag

Bij de start van de tweede helft waren de geel-zwarten bij de les. Vanaf de aftrap een lange bal op Brommer en deze gaf een perfecte voorzet op Dennis H. en de voorsprong was een feit. Een zondagsschot van een speler van Lindenheuvel zorgde voor een wondermooie gelijkmaker.

Dennis Hendrix dikt zijn seizoentotaal aan tot acht

Met nog zo’n acht minuten te spelen kreeg de keeper van de thuisploeg een schot niet klemvast en Robbie was er als de kippen bij om de winnende treffer te scoren. Na negen jaar eindelijk weer een overwinning op Lindenheuvel en een belangrijke.

De scheidsrechter gaat zijn grensrechter raadplegen, maar keurt de 2-3 uiteindelijk goed

Punten in de pocket en een feestje in de kantine.