Uitnodiging sponsordag 2024

·

·

De Sponsorcommissie VV Spaubeek organiseert zaterdag 6 april aanstaande haar jaarlijkse sponsordag en nodigt alle sponsoren uit om deze dag bij te wonen.

Na de mooie middag en avond in 2023, waarin Romy Frijns van Energierijk ons meenam in de wereld van duurzaamheid en energiebesparing en Roger Reijners, trainer Fortuna Vrouwen, zijn ervaringen met ons deelde op het gebied van het (professionele) vrouwenvoetbal, mogen we ook dit jaar weer een bekende sportman als spreker begroeten.

Roger Reijners praat honderduit over vrouwenvoetbal

Niemand minder dan Benjamin van Leer, voormalig keeper van onder andere PSV, Ajax en NAC Breda, echtgenoot van Oranje-international Lieke Martens-Van Leer en tegenwoordig actief als makelaar aan de Spaanse kust, zal zijn voetbalervaringen en anekdotes met ons delen.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 17.00 uur speelt ons veteranenelftal tegen de ‘leeftijdgenoten’ van LHC. Komt u hen ‘naar voren schreeuwen / aanmoedigen’, waardoor ze (wederom) drie punten aan hun totaal kunnen toevoegen?
  • Vanaf 18.00 uur kunt u, via de hoofdingang van de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV), naar de kantine van VV Spaubeek lopen, alwaar u wordt ontvangen door één van de sponsorcommissieleden en u kunt gaan genieten van een kopje koffie met een heerlijk stukje vlaai
  • Omstreeks 19.30 uur zal Benjamin van Leer zijn opwachting maken
  • Rond 20.15 uur gaan we met zijn allen gezellig natafelen
Benjamin van Leer in actie voor NAC Breda

Uiteraard wordt u, gedurende de avond, voorzien van een hapje en een drankje.

Wij vragen u om ons uiterlijk 20 maart 2024 via een e-mail aan familie.hermsen@home.nl, met vermelding van uw bedrijf / naam, te laten weten of u komt en met hoeveel personen. Dan zullen wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze sponsordag!