VV Baarlo 1 –  VV Spaubeek 1 | 0 – 3

| Verslag uit derde hand

Op een donderdagavond mogen wij naar Baarlo. Wij spelen tegen het team dat medeverantwoordelijk was voor de valse start in deze competitie. Ik zeg medeverantwoordelijk omdat wij in eerste instantie naar ons zelf moesten kijken en dat het team toen nog niet functioneerde als een ‘geoliede’ machine. Onze tegenstander zelf zorgde voor extra motivatie bij de geel/zwarten, omdat men niet akkoord ging om een half uurtje later te beginnen. Een aantal spelers kwam nu tijdmatig in de knoei.

Ook vandaag kunnen Mike en Marco om diverse redenen niet beschikken over de complete groep en ben ik benieuwd met welke spelers zij gaan starten. Eerst maar eens beginnen met deze ‘wereldreis’ en dan: aan ‘m. Zelf was ik ook niet aanwezig en derhalve het verslag uit derde hand.

Mijn tussenpersoon gaf aan dat er sprake was van een taaie eerste helft met de grotere kansen voor ons. Uit de kluts scoorde Dennis H. de eerste treffer en dat leverde meteen de ruststand op.

In de tweede helft waren wij duidelijk de betere ploeg en scoorde Dylan (fraaie kopbal na een afgemeten voorzet van Sean) en Brommer (na een tikkie breed van de niet-zelfzuchtige Dennis) beiden nog één keer.

De nederlaag van de openingswedstrijd is dus weggepoetst en nog belangrijker, wij nemen afstand van de gevaarlijke plekken. Nu goed herstellen en dan aanstaande zondag de vijfde wedstrijd binnen vijftien dagen. De spelers beginnen de extra inspanningen langzaamaan te voelen.

P.s. Dylan bedankt.