VV Spaubeek 1 – DVO 1 | 5 – 0

·

·

, ,

| Weer aon de geng

Na zo’n tweehonderd stukjes geschreven te hebben, kan het bijna niet anders dat ik af en toe in herhalingen val. DVO is het team waar wij steeds goed tegen voetballen, wij vaak complimenten krijgen voor het vertoonde spel, maar slechts zelden punten behalen. Daar moet dan maar eens verandering in komen. Afgelopen donderdag hebben wij in elk geval zelfvertrouwen getankt en aangetoond dat wij als collectief heel sterk zijn.

Voor de onfortuinlijke Luuk Hennes zit het duel erop: beterschap!

Ook vandaag moeten wij ons vaste spitsenduo missen, maar hun vervangers hebben aangetoond dat zij ook een potje kunnen ballen. Aan de weersomstandigheden kan het in elk geval niet liggen, het is vandaag nagenoeg perfect voetbalweer. Mouwen opstropen en aan ‘m.

Ja, ja, ik was er zelf bij maar kan het nauwelijks geloven en niets gestolen of geflatteerd. Wij waren vandaag heer en meester. Smet op de wedstrijd was de ernstige blessure voor een DVO-speler. Na een klein kwartier zette Dylan het eerste doelpunt op het scorebord.

Met een onvervalste snoekduik zet Dylan Drent de 1-0 op het scorebord

Daarna was het de beurt aan Medi, nadat Gilbert in het vijandelijke strafschopgebied een halve oprit gelegd had, passte hij succesvol op Medi en ja, zelfs die kan scoren.

De onvermoeibare Medi Soetelmans zet zichzelf op het scorebord

Daarna was het de beurt aan onze jarige, Bram. Hij zorgde voor de derde treffer en wedstrijd gespeeld zou je zeggen, maar wij speelden wel tegen DVO en dat is onze ‘Angstgegner’.  3 tegen 0 was de ruststand.

In de kleedkamer werd erop gehamerd dat wij er nog niet waren en dat een kat in nood rare sprongen maakt. In de tweede helft zorgde Gilbert, na zo’n vijf minuten voor de bevrijdende vierde treffer en toen was de wedstrijd echt gespeeld. Dat Gilbert nog een tweede keer scoorde, was eigenlijk enkel voor de statistieken.

Ook Bram Sluijsmans slaat toe!

De vloek, welke rust op de wedstrijden tegen DVO, is eindelijk gebroken. Het was vandaag een geweldige teamprestatie en alle op het wedstrijdformulier staande spelers kregen speelminuten (met uitzondering van onze reserve-keeper).

De begeleidings- en technische staf kunnen hun geluk niet op

Ik heb Mike en Marco nog zelden zo’n rustige middag zien hebben. Komende zondag uit naar Baarlo. Voor de geblesseerde speler van DVO: veel sterkte.

Ik hoop dat onze spelers de gegeven kratjes ook verslaan.

DSC_3618
Klik op de foto voor méér foto’s!