Mike Zwartjes verlengt contract

·

·

Na de seizoenen 19/20 en 20/21 waarin vier trainers voor de groep staan is VV Spaubeek op zoek naar meer stabiliteit. Datzelfde geldt voor Mike Zwartjes die, na twee seizoenen FC Gulpen, op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Half januari 2021 raakt bekend dat VV Spaubeek met Mike een tweejarige overeenkomst heeft gesloten die loopt tot de zomer van 2023.

De start van het seizoen 21/22 is moeilijk, maar half november slaat de motor aan, waarna ons eerste elftal ruim vier maanden ongeslagen blijft. Uiteindelijk sluit het elftal het seizoen af op een verdienstelijke zesde plaats.

Mike Zwartjes ziet tegen VV Hebes dat het anders moet

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 22/23 bouwen Mike en zijn selectie voort op de basis die tijdens het voorafgaande seizoen is gelegd en gaan flitsend van start. Dat resulteert in het winnen van de eerste periodetitel. Daarmee is ook één doelstelling behaald: deelname aan de nacompetitie!

Er wordt volop gelachen na het winnen van de periodetitel

Daar waar in 2022 alles meezat, komt er in 2023 langzaamaan zand in de motor. Doorslaggevend wordt het duel in Maastricht tegen VV Scharn. In extremis wordt er met 1-1 gelijkgespeeld, maar daarmee schieten beide elftallen weinig op.

Vanwege de goede prestaties hebben vereniging en Mike de intentie om de samenwerking te continueren en komen een contractverlenging van één seizoen overeen.

Het lange seizoen eindigt in de halve finale van de nacompetitie waar FC Hoensbroek met 4-2 te sterk blijkt. Toch blijft de teleurstelling niet lang hangen omdat vereniging en supporters hebben genoten van een prachtig seizoen.

Mike is er niet gerust op tijdens de nacompetitie tegen FC Hoensbroek

De contractverlenging met één seizoen houdt in dat het contract tussen vereniging en trainer na het huidige seizoen afloopt.

Inmiddels hebben beide partijen geëvalueerd en die gesprekken hebben geresulteerd in opnieuw een contractverlenging. Daarmee blijft Mike ook tijdens het seizoen 24/25 trainer van ons eerste elftal.