Wijziging competitieprogramma

·

·

De afgelopen weken waren de droge dagen op één hand te tellen en het lijkt alsof we permanent in een lagedrukgebied bivakkeren.

Een zuidwestenwind heeft de overhand en de Atlantische Oceaan is warmer dan normaal. Hierdoor verdampt veel water dat naar Europa wordt gevoerd en zorgt voor nóg meer regen!

De combinatie van wolken, wind en regen zorgen ervoor dat ook het amateurvoetbal last heeft van een kletsnatte oktober- en novembermaand. Zo werd het duel tussen VV Hebes en SVH ’39 op zondag 19 november afgelast en pas op donderdagavond ingehaald.

Ook deze week beloven de weersvoorspellingen niet veel goeds en het uitduel bij VV Hebes staat op de tocht. De fusieclub verschikt over natuurgras en dat heeft zwaar te lijden van alle wedstrijden. Om niet al te zeer in de knel te komen met het programma is besloten het duel tussen de Midden-Limburgers en ons eerste elftal om te draaien.

Dat betekent dat supporters zondag aanstaande niet naar Beegden reizen, maar gewoon welkom zijn op ons eigen sportcomplex.

Let op: vanwege de wintertijd en we inmiddels de laatste maand van 2023 zijn ingegaan wordt reeds om 14.00 uur afgetrapt.

Bron: Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut