Nieuwe sponsor voor VV Spaubeek JO12-1

·

·

Vanochtend speelde onze JO12-1 haar eerste competitieduel in de 2e Klasse (2e fase) tegen haar leeftijdgenoten uit Stein. Leuke bijkomstigheid: de JO12-1 van De Ster wordt begeleid door Ralph Hensgens, die tijdens de seizoenen 10/11 en 14/15 met ons eerste elftal promoveerde naar de 3e Klasse en momenteel voor ons eerste 35 + team uitkomt.

In een enerverende eerste helft wordt er volop gescoord en halverwege staat een 4-2 tussenstand op het scorebord na doelpunten van Puck Beenkens, Noah Krijgsman (2x) en Bren Derks.

Noah Krijgsman kapt en draait zich uit de problemen

Na rust dringt De Ster flink aan, krijgt VV Spaubeek enkele kansen, maar gescoord wordt er niet meer.

Noud Martens probeert de doelman van De Ster te verschalken

Met de 4-2 overwinning start het elftal dat onder leiding staat van Michael Verdonschot en Harold Puts en (mede) wordt getraind door Max van den Bongard meteen goed aan de 2e fase die loopt tot aan de winterstop.

Na afloop van het duel krijgt het duel nog een officieel tintje. Sponsor Bouwens Service gaat samen met de staf en selectie op de foto, waarna in het kleedlokaal symbolisch de eerste sporttas door Jan Bouwens aan Harold Puts en Charlie Caelen wordt overhandigd.

Officieel fotomoment: sponsor Jan Bouwens overhandigt de eerste sporttas aan Bestuurslid Technische Zaken Charlie Caelen (links) en jeugdleider Harold Puts (rechts)

Reden voor het fotomoment is het feit dat het bedrijf van Jan Bouwens, dat is gespecialiseerd in de aanleg van cementdekvloeren, onze JO12-1 van nieuwe sporttassen heeft voorzien. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van één van onze jeugdteams.

We danken Bouwens Service voor deze mooie geste en het ondersteunen van het Spaubeekse verenigingsleven!