VV Spaubeek 1 – Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie 1 | 2 – 2

·

·

, ,

| Een herhaling van zetten

Vandaag staat de eerste wedstrijd tegen één van de twee Geleense ploegen, buren dus, op het programma. Gelet op afgelopen seizoen wordt dit zeker geen eenvoudige opdracht. Tijdens de wedstrijd in Lindenheuvel werden wij van het kastje naar de muur gestuurd en waren wij volkomen kansloos en de thuiswedstrijd leverde ook slechts één punt op. Dit moet vandaag beter en dat kunnen wij.

Vandaag is het tevens de eerste keer dat wij met een complete selectie kunnen aantreden. Iedereen is fit, hoewel sommige spelers nog geen hele wedstrijd kunnen spelen. Mike en Marco hebben een strijdplan bedacht en het is nu aan onze spelers om dit plan uit te voeren. Om 14.30 uur gaan wij aan ‘m en het is te hopen dat de voorspelde wind geen te grote spelbreker zal zijn.

Een voorzet van Erik Meijers landt op het dak van het doel

Na 16.15 uur kom ik tot de conclusie dat het wedstrijdverslag van vorig seizoen zonder meer op deze wedstrijd kon worden geplakt, een kwestie van knippen en plakken dus.

Vandaag waren de betere kansen niet aan onze spelers besteed, voor de goal was men niet koelbloedig genoeg. Toch kwamen wij verdiend op een 1 – 0 voorsprong. Een voorzet van Sean werd door Gilbert op waarde geschat en tot doelpunt gepromoveerd. Dit was ook de ruststand.

Dennis Hendrix zet de verdediging van Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie onder druk

Voetbal kan een ‘rare’ sport zijn. De ene keer ben je de man van de wedstrijd e n de andere keer ben je de schlemiel. Door niet rustig te blijven, kogelde men de bal in eigen goal en stond het plotseling gelijk in plaats van dat wij de voorsprong uitbouwden.

Een domme overtreding zo’n 25 meter van onze goal betekende een vrije trap en deze werd perfect omgezet tot een doelpunt. Met nog een kleine tien minuten te spelen stonden wij achter.

Complimenten dat wij bleven vechten voor een resultaat. Een inworp van Dennis D. leverde voor de goal van Lindenheuvel een echte scrimmage op en plots lag de bal in het doel.

Dennis Dengering gooit in, een verdediger toucheert de bal, de bal ligt in het doel

Net als vorig seizoen weer een gelijkspel tegen Lindenheuvel. Wij zijn nog niet op het niveau van vorig seizoen, werk aan de winkel dus. Maar, ut kump good. Volgende week wacht FC Maasgouw, tot dan.