VV Spaubeek 1 – SV Schinveld 1 | 3 – 0

·

·

, ,

| Veur Hub en Sean

De laatste keer dat wij tegen deze tegenstander speelden, was een memorabele wedstrijd en waarom? Omdat het de hele wedstrijd stortregende, omdat wij met 1 – 0 achter kwamen (treffer van doelpuntenmachine Olaf Mazier, nu weer in de punt van de aanval bij Schinveld), omdat wij uiteindelijk toch wonnen, omdat dit het kampioenschap betekende en omdat het toen een latertje werd.

Hoe anders is de situatie nu: nog 0 punten, nog niet gescoord en al vijf doelpunten tegen. En misschien opvallender: ondanks die vijf tegendoelpunten werd Manuel in die eerste twee wedstrijden speler van de week. Vandaag wordt geen makkie, maar als alle spelers hun taak uitvoeren, moet het mogelijk zijn om met een resultaat van het veld te stappen. De spelers moeten laten zien dat vorige week een eenmalig incident was. Voor en met elkaar moet vandaag het devies zijn. Als iedereen tot het gaatje gaat is veel mogelijk.

De supporters die vandaag naar ons complex gekomen zijn, hebben een ander Spaubeek gezien. De wedstrijd begon met een indrukwekkende minuut stilte. Tijdens dit moment was het al duidelijk dat iedere speler vandaag een stapje extra wilde doen. En wat voor een teamprestatie volgde. Zelden heb ik de trainers zo fanatiek zien coachen als vandaag. De stembanden van Mike moeten wel naar de kl… zijn. De bezoekers uit Schinveld waren kansloos. Vanaf de eerste minuut zaten onze jongens er kort op. De wil om te winnen was nu duidelijk aanwezig. Er werd gevochten voor iedere centimeter plastiek. Er werd naar elkaar geluisterd en het “vuile” werk werd voor elkaar opgeknapt. Brommer twee keer en Cas J zorgden voor een dik verdiende overwinning. Dit was het enige en juiste eerbetoon aan Hub. Als wij de komende wedstrijden dezelfde energie en inzet kunnen opbrengen wordt het toch nog een mooi seizoen. Wij zijn er nog.

A.s. zaterdag om 19.00u spelen wij uit bij Vaesrade. Tot dan!