Sportclub Irene 1 – VV Spaubeek 1 | 4 – 0

·

·

, ,

| Een complete offday!!

Vandaag staat de tweede wedstrijd van deze competitie op het programma tussen twee ploegen die eigenlijk een ‘valse’ start hebben gemaakt. Nu een nieuwe wedstrijd en dus nieuwe kansen.

Ik heb begrepen dat wij in de buurt van Toverland zijn en ben dus benieuwd wat Mike en Marco uit de hoge hoed toveren om de thuisploeg succesvol te bestrijden.

De vaste supporters hebben de weg naar Sporting Irene gevonden

Bij de thuisploeg staat niet alleen deze wedstrijd op het programma maar ook Weizen (het bier) en Wurst op de menukaart. Laten wij ons uiterste best doen om ook hiervan iets, één of drie punten mee te pikken.

Dat moet gebeuren tegen een voor ons volledig nieuwe tegenstander, dus zij kunnen ons en wij hun verrassen. Mouwen opstropen en aan ‘m is het devies.

En wij begonnen niet eens zo slecht aan de wedstrijd. De eerste kansjes waren voor ons, maar het vizier van onze spelers stond niet op scherp. Na zo’n twintig minuten kwam de thuisploeg beter in zijn spel, maar toch werd met een 0-0-stand de rust bereikt.

Mooi zicht op het clubhuis van de ‘Tricolores’

Na de pauze stortte de VVS volledig in elkaar. Was het de warmte, de eerste lange reis of de geur van de Weizen en de Wurst? Ik weet het niet. Het team dat vorig seizoen zo lang voor de prijzen meespeelde was niet te herkennen. Overal kwamen wij een stap tekort, niemand wilde voor elkaar het vuile werk opknappen.

Lang hield Manuel ons in de wedstrijd. Bij een strafschop moest hij de eerste keer capituleren. Daarna wist de thuisploeg nog een keer te scoren en zorgden wij zelf ook voor twee treffers (in de verkeerde goal). De ineenstorting was compleet.

Het is te hopen dat wij nu de traditioneel slechtste wedstrijd gehad hebben. Er is in elk geval werk aan de winkel.

Allemaal in de spiegel kijken en opnieuw beginnen, het kan niet zo zijn dat wij het voetbal verleerd zijn.

Kom op mannen, maak Spaubeek weer trots!