VV Spaubeek 1 – VV Baarlo 1 | 0 – 1

·

·

, ,

| Een minder begin

Een nieuwe competitie, nieuwe tegenstanders, nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en één nieuwe speler (Dennis Hendrix), kortom; wij gaan er weer voor! Ook verwelkomen wij een oude bekende, Marco Schroen is back en zal samen met Mike onze selectie onder handen nemen.

Dennis Hendrix is overgestapt van Rood-Zwart naar Geel-Zwart

Na een niet al te beste bekerronde, wij zijn overigens wel een ronde verder, gaat het nu weer voor het ‘echie’. Ook hebben wij kunnen ervaren dat alcohol en voetbal niet altijd een geweldige combinatie zijn, maar overwinningen tegen Heugem en Berg aan de Maas waren voldoende om een vrije zondag in te leveren.

Robbie Terwint strijdt met alle middelen

Wij starten tegen een voor ons nieuwe en dus onbekende tegenstander. De VV Baarlo is in Spaubeek op ons complex te gast. Zal het lukken om deze keer de competitie te starten met een driepunter? Tijdens de laatste training waren er toch nog enkele vraagtekens, lees uitdagingen, welke onze trainersstaf moet tackelen.

Manuel de Bruijn houdt VV Baarlo van scoren af

Het is een heerlijk gevoel om weer voor punten te voetballen, alleen jammer dat de punten deze keer meegenomen werden naar Baarlo. Ik ben geen voetballer en toch vond ik het een lekkere pot om naar te kijken. Natuurlijk ging niet alles goed en is er ruimte voor verbetering. Onze jongens hadden veelvuldig de bal, maar wisten het net niet te vinden. Het was vaak: nét niet. Lange ballen vielen steeds weer op een hoofd van een tegenstander en wij ontbeerden vandaag een beetje geluk. Tijdens een van de spaarzame tegenstoten lukte dit VV Baarlo wel. Onze gasten gingen met een ietwat geflatteerde overwinning huiswaarts.

Bram Sluijsmans bijt zich vast in zijn tegenstander

Maar laat ons niet wanhopen, ik heb voldoende positieve aankopingspunten gezien waarop Mike en Marco kunnen voortborduren. Er zit in elk geval voetbal in de ploeg en wij zijn nog niet op volle oorlogssterkte. Volgende week wacht alweer een voor ons, onbekende tegenstander.

Tot dan!

Spaubeek1_20232024