Uitslagen Bekercompetitie

·

·

Gisteren is de eerste speelronde van de reguliere competitie afgewerkt en dat betekent dat voor een aantal teams de bekercompetitie is geëindigd.

VV Spaubeek 5 begint heel sterk aan de bekercompetitie met een overwinning tegen Caesar 5. Maar daarna gaat het midweeks fout bij Geusselt Sport 3 en blijkt ook RKHSV 4 te sterk. Zij mogen zich op de competitie richten.

Dat geldt ook voor ons vierde elftal. Zij verliezen tijdens de eerste speelronde van SVME 2 met 2-0, maar winnen vervolgens met dezelfde cijfers van Wijnandia 3. Het tweede elftal van VV Sanderbout heeft haar beide wedstrijden gewonnen, waardoor zij doorgaan naar de volgende ronde.

Ook ons derde elftal is uitgebekerd. Na het verlies tegen VV Daalhof 2 volgt winst tegen Alfa Sport 3, maar ondertussen heeft VV Daalhof 2 al haar wedstrijden gewonnen en is niet meer in te halen door één van de andere teams in de poule.

Voor ons tweede elftal draait het bekertoernooi op een teleurstelling uit met nederlagen tegen BSV Limburgia 2, Langeberg 2 en DVO 2.

Het enige team dat wel de poulefase overleeft is ons eerste elftal. Zij starten niet goed met verlies tegen VV Voerendaal, maar twee opeenvolgende overwinningen tegen RKHSV en IVS zorgen voor zes punten.

Op de slotdag spelen VV Voerendaal en RKHSV tegen elkaar, maar omdat zij niet tot scoren komen rondt VV Spaubeek 1 de groepsfase als poulewinnaar af.

Inmiddels heeft de KNVB geloot voor de tweede ronde die in het weekend van 21 en 22 oktober wordt gespeeld. Daarin is ons eerste elftal vrijgeloot, samen met nog een aantal verenigingen. De consequentie is dat het elftal van trainer Mike Zwartjes pas halverwege december in actie komt in de derde ronde.

Bron: Dagblad de Limburger