Uitnodiging jaarvergadering

·

·

Over twee weken staat de jaarvergadering weer op de agenda. Je hebt er vast wel over gelezen in een e-mail die je hebt ontvangen. Als bijlage hebben we de agenda meegestuurd.

De ervaring leert ons dat de kantine tijdens de jaarvergadering niet afgeladen vol is, maar als leden de jaarvergadering achteloos laten passeren, dan vinden we dat tóch jammer.

  • Locatie: Kantine VV Spaubeek
  • Tijdstip: 21.30 uur tot 23.00 uur (uiterlijk!)

Natuurlijk, als bestuur houden we gedurende het seizoen een vinger aan de pols en je kunt de afzonderlijke bestuursleden te allen tijde aanspreken over zaken die je mogelijk dwars zitten. Maar een jaarvergadering is veel méér dan dat.

Zo neemt het bestuur je mee terug naar het afgelopen seizoen en gaat in op de sportieve en organisatorische prestaties.

Tijdens de jaarvergadering van afgelopen jaar werd Pascal Nijsten benoemd tot erelid!

Maar uiteraard kijken we als bestuur ook vooruit naar het seizoen 23/24 en leggen uit met welke uitdagingen we als bestuur (en dus ook als vereniging) in de nabije toekomst worden geconfronteerd.

De kascontrolecommissie heeft de administratie doorgenomen en brengt verslag uit aan haar leden. En er moet natuurlijk een nieuwe kascontrolecommissie worden benoemd!

Op bestuurlijk niveau staan we stil bij de overdracht van de voorzittershamer. Het ‘leerjaar’ van Henk Jansen is voorbij en hij volgt Jean Wachelder op.

Daarnaast treedt Ralf van Laar af als bestuurslid, maar hij stelt zich wel beschikbaar voor een nieuwe termijn.

Tenslotte bestaat er tijdens de rondvraag de mogelijkheid je hart te luchten of erachter te komen dat jouw mening door anderen wordt gedeeld.

Als je aanwezig bent, dan toon je betrokkenheid bij onze (en jouw!) vereniging en spreek je waardering uit voor de vele uren die het bestuur wekelijks belangeloos in VV Spaubeek steekt.

Misschien heb je op dit moment al vragen. Die kun je persoonlijk aan het bestuur stellen of stuur een e-mail naar secretariaat@vvspaubeek.nl.

We zien je hopelijk op 29 september!