Geusselt Sport 3 – VV Spaubeek 5 | 4 – 2

·

·

, ,

| Verlies in het bekertoernooi

Complimenten voor de inzet, strijd (voor sommigen letterlijk), passie en samenwerking onderling! We hebben gestreden, maar zijn helaas niet beloond.

Vooraf werd al verwacht dat we een sterke tegenstander zouden treffen. Met een sterke selectie die we zelf hadden, trokken we vol goede moed naar Maastricht.

Eenmaal in Maastricht zagen we dat Geusselt Sport heel veel supporters had uitgenodigd voor de wedstrijd; zeker 40 fans vormden het publiek terwijl de selectie van Geusselt Sport 3 uit ± 25 spelers bestond. Tijdens de warming-op stond één helft van het veld al helemaal vol met spelers van Geusselt Sport.

Na een goede warming-up van VV Spaubeek begonnen beide teams sterk en gedreven aan de wedstrijd. De aftrap werd genomen door Geusselt Sport en zij trokken met liefst acht man richting het Spaubeekse doel, maar zonder succes.

Geusselt Sport legde Spaubeek letterlijk en figuurlijk het vuur aan de schenen. Het beloofde voor de rest van de wedstrijd een fysieke wedstrijd te worden met heel veel slidings aan Maastrichtse zijde.

De 0-1 werd gemaakt door onze Pip van Rheenen die letterlijk en figuurlijk ‘on fire’ was.

De heren van Geusselt Sport trokken vol ten aanval na de 0-1 en net voor rust werd door een corner aan Maastrichtse zijde de 1-1 binnengekopt.

In de rust werd iedereen op het hart gedrukt om het hoofd te blijven gebruiken en niet mee te gaan in de wedstrijd van de tegenstander.

Na rust was VV Spaubeek het even kwijt en volgden snel drie tegendoelpunten! Stand 4-1 in het voordeel van Maastrichtenaren.

VV Spaubeek herpakte zich en maakte weer via de man ‘on fire’ de 4-2. Uiteindelijk was dit ook de eindstand!

In de Maastrichtse kleedkamer werd de overwinning in maar liefst drie kleedlokalen gevierd met een heuse microfoon!

Ik geloof dat wij aanstaande zaterdag een beter feestje kunnen vieren met een andere Maastrichtenaar (de enige echte John Tana) of is toch onze enige echte Sander Kools die Maastrichtenaar? Hij verrichte vanavond trouwens weer een aantal goede reddingen!

Hulde voor de inzet vanavond. Als we dit kunnen vasthouden, gaan er nog mooie dingen gebeuren!