VV Spaubeek bestaat 95 jaar (3)

·

·

Het is alweer enige tijd geleden dat we tijdens een drukbezochte receptie een eerste keer vierden dat we als vereniging 95 jaar bestaan. Maar er zit meer in het vat.

Zaterdag 16 september aanstaande doen we dit nog eens dunnetjes over tijdens een feestavond waarbij drie artiesten acte de présence geven. Vandaag stellen we onze derde en laatste artiest aan jullie voor: John Tana.

Nou ja, is dat wel nodig? Want sinds 2022 kent iedereen wel één of meerdere nummer die deze Maastrichtse chansonier heeft uitgebracht.

John zit in zijn maagdelijk witte smoking met zwarte vlinderdas ‘aon’t buffet in een bistrooke in Wyck’, waar hij al rokend zijn versie van ‘Casser la Voix’ van Patrick Bruel ten gehore brengt.

In zijn typische stijl spreekt hij zich uit tegen het consumeren van foie gras, want ‘Vreet toch sjroep met rommedoe!’

Maar nóg bekender is waarschijnlijk zijn versie van ‘Si j’étais président’, waarvan iedereen de melodie wel kent, maar niet weet dat het nummer wordt gezongen door Gérard Lenorman.

In ‘Boursin’ zingt John over zijn ongeluk in de liefde, waarbij hij zich op ludieke wijze beklaagt over één van zijn liefjes omdat zij ‘Boursin in zien haor’ heeft gesmeerd.

Kortom, er zijn weinig redenen te bedenken om zaterdagavond niet naar onze BMV af te zakken en te genieten van een mooi programma met uiteenlopende artiesten die één ding gemeen hebben: het dak gaat er ongetwijfeld af.

Naast John Tana treedt ook Otto Wunderbar op terwijl DJ Roy Moonen voor de muzikale omlijsting zorgt.

De kaartverkoop loopt hard, maar er zijn nog kaarten te koop. Wil je erbij zijn, dan koop je best tickets in de voorverkoop. Er zijn drie voorverkoopadressen:

  • Café Spech
  • Glenn Bloemsierkunst
  • Kantine VV Spaubeek

Tickets kosten € 10 in de voorverkoop, maar je kunt ook tickets aan de kassa op de avond zelf kopen. Dan betaal je wel € 15.