Septembermaand = fotomaand

·

·

De voorbereiding op het seizoen 23/24 zit er voor een groot deel op. Zondag aanstaande begint het échte werk met de start van de bekercompetitie. Al onze seniorenelftallen komen in actie en gaan proberen om in ieder geval de knock-outfase van het bekertoernooi te bereiken.

De start van het officiële deel van het seizoen luidt ook diverse fotomomenten in. Gedurende september worden op verschillende zondagen elftalfoto’s gemaakt voor onze website.

Op het moment dat iedereen meewerkt zal dat niet veel tijd in beslag nemen, maar desondanks aandacht hiervoor. Zorg ervoor dat je netje gekleed plaatsneemt op de tribune, keurig gestaffeld in twee of drie rijen.

Seizoen 22/23: Spaubeek 4

Zorg er tevens voor dat je een kwartiertje eerder aanwezig bent, zodat het fotomoment je niet stoort in je wedstrijdvoorbereiding. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van onze vereniging, maar zeker ook van je eigen team!

Vooralsnog hanteren we de volgende agenda:

  • VV Spaubeek 5: 3 september
  • VV Spaubeek 2: 10 september
  • VV Sapubeek 4: 10 september
  • VV Spaubeek 1: 24 september

Samen met VV Spaubeek 3 zoeken we naar een geschikte datum. Het is namelijk ook belangrijk dat er zoveel mogelijk spelers en stafleden aanwezig zijn.

Met de verschillende jeugdteams worden aanvullende afspraken gemaakt.