De kop is eraf

·

·

Het is 19.58 uur als Medi Soetelmans en Jeffrey Shu als laatste het Spaubeekse kunstgras betreden. Nét op tijd, want iedereen kent Mike Zwartjes: 20.00 uur = 20.00 uur. Medi is hersteld van een vervelende blessure en Jeffrey heeft veel zin in het seizoen 23/24. Dat belooft!

Als iedereen op het appèl is verschenen steekt Mike van wal. Hij geeft een korte update van hetgeen de spelers nog kunnen verwachten tijdens de voorbereiding waarna de spelers gaan inlopen.

De technische staf stelt zich voor: v.l.n.r.: John Kloth, Marco Schroen, Mike Zwartjes en Bart Beckers

De technische staf van het eerste elftal gaat werken met veelal dezelfde spelers als afgelopen seizoen. Maar er valt ook een nieuw gezicht te noteren: Dennis Hendrix is overgekomen van de buren uit Geleen Zuid en zorgt voor meer concurrentie in de Spaubeekse voorhoede.

Een vrij omvangrijke groep spelers warmt de spieren op

Voor wat betreft ons tweede elftal gaan John Kloth en Bart Beckers eveneens werken met dezelfde spelers als afgelopen seizoen, al hebben de spelers van onze JO19 het jeugdvoetbal vaarwel gezegd en zijn officieel overgestapt naar de senioren.

Doordat ons tweede veld nog even onbeschikbaar is en spelers van ons vijfde elftal tóch willen trainen, wijken zij uit naar een andere locatie binnen onze Brede Maatschappelijke Voorziening. In de sporthal schaven zij hun technische vaardigheden bij middels een partijvorm.

Ons vijfde elftal benut optimaal de faciliteiten die de BMV ons biedt

Terwijl een aantal supporters de kantine opzoekt, keert een ander deel huiswaarts, want er komt regen aan. De spelerswerken zich nog wat verder in het zweet, maar na anderhalf uur zit de eerste training erop; op naar de eerste bekerduels!

Maar zo ver is het nog niet. Aanstaande zondag volgt eerst nog de tweede training. Dat wordt voor iedereen vroeg opstaan, want die start al om 10.00 uur.