‘n Topseizoen!!!!

·

·

Afgelopen vrijdag was er de traditionele seizoensafsluiting voor de selectie van het 1e van de VV Spaubeek. Met toestemming van de uitbaters van Café Spech werd het terras aangepast aan de behoefte. Nagenoeg de voltallige selectie was aanwezig.

Gestart werd met een heerlijke, goedverzorgde, barbecue. Laat dat maar aan Hans over!

Tijdens de avond werd er afscheid genomen van Ben, onze assistent-trainer, van Erwin, één van onze teammanagers, en van Joey, de speler die bij een lager team zijn carrière gaat voortzetten.

Erwin, dank je wel voor de mooie seizoenen!

Voor allen waren er, naast mooie woorden, cadeaus van het bestuur en van de spelersgroep. Sinds de komst van Mike is het ook een goede gewoonte geworden om na iedere wedstrijd een speler van de dag te kiezen. Dit resulteert aan het einde van het seizoen in een klassement met als resultaat de speler van het seizoen 2022-2023. De top 3 van dit klassement mag ik jullie niet onthouden.

Op de 3e plek eindigde Bram, runner-up werd Jeffrey en glorieus speler van het seizoen werd Ralph. Zij werden verblijd met een VVV-cadeaubon en voor Ralph een mooie beker.

Ralph Vossen, speler van het seizoen 22/23

Hierna werd er nog een groepsfoto gemaakt en daarna werd tot in de kleine uurtjes het seizoen, 3e plek met 50 punten, voor sommigen ook 50 pinten, geëvalueerd. Kortom, een geslaagde, gezellige avond.

Tot volgend seizoen,

Joep.