VV Spaubeek in het ongewisse

·

·

Vandaag stond de laatste speeldag in de 3e Klasse A op het programma. Ons eerste elftal is inmiddels uitgespeeld en rest niets meer dan afwachten hoe de bal rolt op de andere velden.

Naar boven kijken is niet meer nodig voor het elftal van Mike Zwartjes, want SV Haslou kan niet meer worden achterhaald. Het doelsaldo van de Wit-Zwarten is simpelweg te goed.

Wel nog van belang is de uitslag van het duel tussen BMR en VV Scharn. De Maastrichtenaren staat één punt achter op ons eerste elftal, maar een gelijkspel volstaat om VV Spaubeek te passeren op de ranglijst. En de eindstand is van invloed op de aankomende nacompetitie.

Eindigt VV Spaubeek boven VV Scharn, dan heet de tegenstander op 11 juni VV Heeswijk. Zo niet dan speelt VV Spaubeek op 11 juni een uitwedstrijd bij FC Hoensbroek.

Maar het duel tussen BMR en VV Scharn is vanmiddag afgelast. BMR heeft bij de KNVB aangegeven dat het ondoenlijk is om voldoende spelers bij elkaar te krijgen om het tegen de Maastrichtenaren op te nemen. En dus is er niet gevoetbald in Mheer.

Het duel wordt donderdagavond ingehaald en dan pas weet VV Spaubeek waaraan het toe is voor wat betreft de nacompetitie.

Bron: Dagblad de Limburger