VV Spaubeek JO11 – RKUVC JO11 | 11 – 2

·

·

, ,

| Ook JO11 grijpt titel

Afgelopen dinsdag wist ons derde elftal beslag te leggen op de titel in de 5e Klasse. Voor het team van coach Ben Muylkens is dat alweer de tweede titel op rij.

Maar vanochtend kon nóg een team een titel in de wacht slepen: onze JO11. De nummer twee op de ranglijst is VV Caesar JO11. Zij tellen maar één punt minder en nemen het op hetzelfde tijdstip op tegen De Leeuw JO11.

En dus heeft het team, onder leiding van Michael Verdonschot, Harold Puts en Max van den Bongard, maar één opdracht: winnen van RKUVC JO11.

Voorafgaand aan het duel worden de laatste afspraken doorgenomen

Ondanks dat RKUVC geen hoogvlieger is, verloopt de beginfase moeilijk. VV Spaubeek heeft overwegend de bal, maar er wordt door de bezoekers uit Ulestraten goed verdedigd. En ontstaat er een schotkans, dan staat de doelman paraat.

Puck Beenkens speelt zich knap vrij

Maar halverwege de eerste helft moet RKUVC een eerste doelpunt toestaan als Karem Alnasser doeltreffend uithaalt. Na een schot op de paal van Puck Beenkens schiet Karem Alnasser zijn team naar 2-0.

Lyem Verdonschot overziet de situatie

Na rust gaat het ineens snel als VV Spaubeek via Puck Beenkens uitloopt naar 3-0 en 4-0. Dat de tegenstander via een mooie counter iets terugdoet is een kleine smet op een zorgeloze ochtend.

Karem Alnasser is zijn tegenstanders vaak te snel af

De tweede helft heeft RKUVC het lastig, want het blijft niet bij 4-1. Van dichtbij en van veraf: alle ballen lijken in doel te eindigen. Want ook Noah Krijgsman, Lyem Verdonschot en Bem van der Kamp weten te scoren.

Noah Krijgsman is baas over de bal

Als scheidsrechter Peter van Mierlo fluit voor het einde van de wedstrijd boekt de JO11 een ruime overwinning en is de uitslag van het duel tussen VV Caesar en De Leeuw niet meer van belang. Tijd voor een feestje!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Na een kleine huldiging op het veld wordt het feest voortgezet in de kantine en wordt teruggekeken op een succesvol vierde deel van de competitie.

Spelers en staf, van harte gefeliciteerd met deze prestatie en op naar volgend seizoen!