Gemeente Beek trakteert!

·

·

Het is zondag 12 maart als ons eerste elftal bezoek krijgt van VV Hebes. Vooraf wordt gevreesd voor een lastige middag en makkelijk gaat het zeker niet. En dus is iedereen uitermate tevreden als er rond de klok van 16.30 uur een 3-0 eindstand op het scorebord staat.

De cijfers zeggen genoeg

Niet alleen in Spaubeek wordt gejuicht. Ook GSV 28, VV Caesar en VV Neerbeek mogen die middag drie punten aan hun totaal bijschrijven.

Voor onze buren uit Genhout het signaal om via Facebook onze Gemeente Beek eraan te laten herinneren dat winst voor alle vier de ‘Beekse’ eerste elftallen dit in het verleden wel eens een financieel extraatje opleverde.

En tradities zijn er om in ere te houden! Want vanuit de Beekse Raadhuisstraat komt het bericht dat de gemeente de vier clubs trakteert op een vat bier.

Dennis Dengering vertelt tegen Dagblad de Limburger dat er op de sponsordag geproost mag worden

Over het moment van overhandiging wordt even nagedacht, maar uiteindelijk wordt besloten dat de jaarlijkse sponsordag een mooi moment is voor de overhandiging.

Jean Wachelder: ‘Laat maar los, Rob, het vat is bij mij in goede handen!’

En zo beklimt Wethouder Rob Schwillens namens de Gemeente Beek de trappen van de BMV Spaubeek om onze voorzitter Jean Wachelder de ‘prijs’ te overhandigen.

Namens spelers, sponsoren, supporters en vrijwilligers van VV Spaubeek willen we jullie van harte bedanken voor deze mooie geste! En de mensen van GSV ‘28 om te refereren aan deze traditie!