VV Spaubeek 1 – BMR 1 | 1 – 4

| Een zeperd!!!

Vandaag staat de wedstrijd tegen BMR op het programma en ja ik heb het al eerder gezegd: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Onze bezoekers zijn momenteel niet in beste doen, maar daar schuilt ook meteen het gevaar. Tel hierbij op dat wij vandaag toch een aantal basisspelers missen en wie weet. In elk geval kunnen vandaag andere selectiespelers laten zien wat zij in hun mars hebben.

Ik ben benieuwd welke spelers Mike en Ben vandaag de “wei” op sturen en of het net zo’n knotsgekke wedstrijd wordt als de F1 in Australië. Ik weet wel zeker dat wij voor de rest van dit seizoen geen gemakkelijke wedstrijden meer krijgen. Het devies is: mouwen opstropen en ervoor gaan, vechten tot je erbij neervalt.

Ook al doet de uitslag anders vermoeden, de mouwen werden opgestroopt en aan inzet geen gebrek. Maar, wanneer je al binnen één minuut achter staat dan weet je dat het een moeilijk middagje wordt.

Goed doorzetten van Cas J zorgde nog wel voor de gelijkmaker, maar daarna was de inzet en felheid van de tegenstander ons teveel. Toen wij ons ook nog gingen ergeren aan de beslissingen van de scheidsrechter was van goed voetbal geen sprake meer. De nederlaag, ietwat geflatteerd, kwam hard aan en in de kleedkamer hing een begrafenisstemming.

Let wel: wij draaien nog steeds een geweldig seizoen ook al gaat het de laatste wedstrijden duidelijk minder. Aan Mike en Ben de moeilijke taak om deze negatieve spiraal weer om te draaien. Ik weet zeker dat dit ook gaat lukken.

Op Paasmaandag wacht de volgende uitdaging, hopelijk heeft onze trainersstaf dan weer meer mogelijkheden. Gelukkig worden de prijzen pas over 6 wedstrijden verdeeld. Deze zondag snel vergeten en door!