VV Scharn 2 – VV Spaubeek 2 | 1 – 0

·

·

, ,

| Onnodig verlies tweede elftal

‘De zomertijd, die vannacht is ingegaan, heeft lange zwoele zomeravonden voor ons in petto’, zo viel vanochtend op de radio te beluisteren. Maar toch zeker niet vandaag, want de hemelsluizen staan flink open als de tweede elftallen van VV Scharn en VV Spaubeek om 11.00 uur aftrappen.

Rick Brands verstuurt een loepzuivere pass

Na 45 minuten voetballen staan ze dat nog steeds, nadat een einde is gekomen aan een eerste helft waarin beide doelmannen nauwelijks in actie zijn moeten komen.

Tijdens de tweede helft breekt de wedstrijd volledig open, waarbij de thuisploeg de wedstrijd controleert.

Kevin Janssen zet de achtervolging in

Toch lijkt de ploeg van trainer / coach John Kloth op voorsprong te komen als Luuk Scheffer tegen de lat schiet.

Halverwege de tweede helft wordt een hoekschop niet goed weggewerkt waardoor de thuisploeg de bal door een woud van benen in doel trapt: 1-0.

Doelman Timo Hermsen is verslagen

In de slotfase verdubbelt VV Scharn de voorsprong en lijkt de wedstrijd gespeeld. Maar VV Spaubeek recht haar rug, zet aan en mag vanop de strafschopstip de score milderen. Maar de doelman kiest de juiste hoek en houdt zijn netten schoon.

Natúúrlijk is dit geen strafschop!

Een handvol minuten later lukt het Dylan Drent na een snedige aanval af te ronden, maar tijd om op zoek te gaan naar de gelijkmaker is er niet meer.

Thom Nijsten kan de bal niet tussen de palen knikken

In een gelijkopgaand duel met kansen aan beide kanten lukt het niet om minimaal een punt aan het duel over te houden. Volgende week nieuwe kansen om punten te pakken!