VV Spaubeek 1 – SV Argo 1 | 0 – 0

| Alert blijven!

Vandaag staat een wedstrijd op het programma waarin wij de duidelijke favoriet zijn en daarin schuilt ook meteen het gevaar. Vorige week bleek maar weer dat ook Argo flink van zich af kan bijten.

In voetbal is alles mogelijk en daarbij zullen Mike en Ben toch een beetje moeten puzzelen. Robbie en Davey zijn in elk geval niet inzetbaar en of Sean en Brommer kunnen spelen is nog een vraagteken. Gelukkig zijn er andere jongens die staan te trappelen om te laten zien wat zij kunnen. Ook vandaag wordt weer collectieve inzet gevraagd en als iedereen de volle 100% geeft moet een goed resultaat, lees 3 punten speciaal voor de jarige Harald, haalbaar zijn. Maar wij krijgen het niet voor niets.

En dat blijkt. Vakkundig werd door Argo een muur opgetrokken en de VVS vond niet de juiste attributen om deze muur te slopen. Tel daarbij op dat de bezoekers al vanaf de twintigste minuut tijd begonnen te rekken en het werd dus een moeilijk middagje. De wedstrijd lag verder veelvuldig stil door blessures en het uitdelen van kaarten en dat kwam het ritme niet ten goede. Het werd dus een doelpuntloze wedstrijd die door de gasten als een overwinning werd gevierd. Na de wedstrijd toch nog een meevaller: ook Scharn speelde gelijk. Door de overwinningen van Haslou en Lindenheuvel blijft de spanning volop aanwezig in de derde klasse A. Volgende zondag naar Wolder en dan wacht weer een nieuwe uitdaging.