Max van den Bongard ontvangt Jeugdvrijwilligersprijs

·

·

Vanavond vond in het Asta Theater in Beek de jaarlijkse vrijwilligersavond van de Gemeente Beek plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontving ‘onze’ Max van den Bongard de Jeugdvrijwilligersprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan jongeren tussen de 17 en 24 jaar die zich op een bijzondere wijze inzetten voor anderen.

Max is vanaf het moment dat hij op jonge leeftijd lid werd bij VV Spaubeek ook buiten het voetbalveld heel betrokken geweest bij onze vereniging. Helpen bij de verkoop van kerstkaarten, helpen bij de lege flessen actie, helpen opruimen bij toernooien: Max hoefde je eigenlijk nooit te vragen, hij hielp uit zichzelf graag mee en was altijd aanwezig.

Ook in zijn jeugdjaren was Max als vrijwilliger betrokken bij VV Spaubeek

Ook nu Max al enkele jaren bij de senioren voetbalt, blijft hij heel actief in het verenigingsleven van VV Spaubeek. Kantinediensten draaien, de jeugd van de JO11 trainen en leider van het 5e elftal. Waar gaten vallen, springt Max erop in en dat altijd met 100% inzet en enthousiasme. Dit was voor het bestuur de aanleiding om Max te nomineren voor deze prijs.

Max toont met gepaste trots zijn vrijwilligersprijs

Niet alleen VV Spaubeek maar ook het KinderVakantieWerkBeek nomineerde Max waarna de gemeente dit verzoek honoreerde. In het goedgevulde Asta Theater ontving Max de prijs uit handen van Wethouder Thijs van Es.

Niet alleen Max wordt gefêteerd door Thijs van Es, wethouder Sociaal domein, Arbeidsmarkt en Cultuur

We zijn als bestuur van VV Spaubeek heel trots Max in ons midden te hebben en prijzen ons erg gelukkig met zijn inzet voor onze vereniging! Max, van harte gefeliciteerd met deze terechte beloning!