VV Hebes 1 – VV Spaubeek 1 | 0 – 1

| Naar het Noorden

Deze zondagmiddag staat de wedstrijd tegen Hebes op het programma. Traditioneel hebben wij het de laatste jaren steeds moeilijk in Beegden. Hoewel, kijkend naar de start van deze competitie, zullen wij met meer zelfvertrouwen naar het noorden rijden dan in voorgaande jaren.

Ook voormalig trainer Leon Janssen is naar Beegden afgereisd

Let op: met zelfvertrouwen alleen win je geen wedstrijden, daar zijn namelijk doelpunten voor nodig en scoren is een kunst op zich. Laten wij hopen dat wij iets zorgvuldiger omgaan met de geboden kansen. Een sterke teamprestatie is de sleutel tot succes. Laten wij de goede start een sterk vervolg geven.

De hoofdcaissière van VV Hebes heeft haar beste pak aangetrokken

Zoals reeds in de intro vermeldt, werd het een moeilijk middagje in Beegden. Wij waren ietwat aan de late kant in Midden-Limburg. Tijdens de warming-up voelde je al dat de echte over-mijn-lijk-mentaliteit ontbrak.

Een waarschuwing vooraf: verlies onze ‘Brommer’ nooit uit het oog!

Er kan niets negatiefs over de werklust van beide teams worden gezegd, maar of dit tot goed voetbal leidde laat ik over aan de neutrale toeschouwers (als die er al waren). De thuisploeg kwam niet tot uitgespeelde kansen en datzelfde gold ook voor de VVS. Het “sterke” punt van de VVS, aanpassen aan het niveau van de tegenstander, lukte ook nu probleemloos. Hiermee wil ik niets negatiefs zeggen over de mannen van Hebes. Wij zijn gewoon geen echt-gras-voetballers.

De bal hebben is één, een medespeler bereiken is twéé

In de rust hamerde Mike op het feit dat wij rustig moesten blijven, maar dat wij de tegenstander wel wat feller mochten benaderen. Ook in de tweede helft was er meer sprake van strijd dan van goed verzorgd voetbal. Toen iedereen zich verzoend had met een kleurloze 0 tegen 0 begon het te regenen.

Mike Zwartjes roept zijn spelers tot de orde

En toen gleed een verdediger van Hebes uit, geloofde Cas in een bijna niet te halen bal en stond Brommer, wie anders, op de juiste plek. In de 85e minuut sloeg de bal tegen het net en stond de VVS voor. Daarna was het billen knijpen. De thuisploeg gooide alle schroom van zich af en stormde in de richting van onze keeper.

Dennis Dengering draait de gaskraan open

Er was in een keer sprake van sfeer en spanning. Na zo’n 94 minuten floot de scheidsrechter voor de laatste keer en konden de punten mee naar Spaubeek. Misschien is er wel sprake van een lelijke overwinning, maar de punten zijn daarom niet minder welkom. Wat een luxe, 8 punten uit 4 wedstrijden.

Het beste van VV Hebes is vanmiddag de kantine

Nu een weekje rust en dan wacht de volgende uitwedstrijd bij SV Argo. Tot dan.