VV Spaubeek 1 – Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie | 2 – 2

| Terechte puntendeling?

Na lange tijd kunnen wij weer de degens kruisen met een oude bekende. Lindenheuvel, terug in de 3e klasse, heeft al meteen laten zien dat er met hen serieus rekening moet worden gehouden. Kunnen wij de prestatie van afgelopen zondag herhalen? In elk geval is het al enige jaren geleden dat wij zo goed gestart zijn in deze klasse. Het is nagenoeg perfect voetbalweer dus let’s go en de jongens zullen er alles aan doen om de punten in Spaubeek te houden.

Bij het begin van de wedstrijd was het even wennen aan de zomerse temperaturen. Toch had de VVS de betere start. In de veertiende minuut omzeilde onze Brommer perfect de buitenspelval en bracht de 1 tegen 0 op het scorebord. Verder waren er in de eerste helft nauwelijks uitgespeelde kansen en als er al een kans was, dan was deze voor de thuisploeg. Rond de veertigste minuut kon Brommer alleen op de keeper van Lindenheuvel af, echter deze keeper won dit een-tegen-een duel.

In de tweede helft deden de gasten een omzettin en was de VVS het kwijt. Niet dat het tot uitgespeelde kansen voor onze gasten leidde. Daar waren twee stilstaande momenten voor nodig. Een vrije trap en een verre ingooi betekenden twee doelpunten voor de mannen uit Lindenheuvel. De VVS hanteerde veelvuldige de lange trap, welke nagenoeg nooit bij een medespeler terecht kwam.

Zo’n vijftien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Cas J in het veld en het leek alsof de thuisploeg zich bezon op zijn voetballende kwaliteiten. Uit een echte scrimmage zorgde Ralf voor de gelijkmaker.

Vlak voor tijd toucheerde een schot van Robbie nog de lat, maar met drie punten waren wij wellicht te goed beloond, niet dat de drie punten niet welkom waren. Toch zijn wij goed in dit seizoen gestart. Nu hopen dat de blessure van Dennis meevalt en dan komende zondag op naar Hebes. Tot dan.