De eerste wedstrijd komt eraan!

·

·

,

Via deze weg willen we iedereen die VV Spaubeek een warm hart toedraagt van harte welkom heten op ons sportcomplex. Dat geldt natuurlijk ook voor onze gasten van SVH ’39, die vandaag hun opwachting maken in de 3e Klasse A.

Het seizoen 22/23 wordt een speciaal seizoen, aangezien het ons eerste volledige seizoen wordt op ons complex dat deel uitmaakt van de Brede Maatschappelijke Voorziening. Onze kantine ademt steeds meer voetbal, waardoor iedereen zich steeds meer thuisvoelt in onze ‘huiskamer.

Inmiddels is ook de verbinding tussen de Schoolstraat en de BMV gereed, zodat parkeerproblemen tot het verleden behoren. We hopen dat het ervoor zorgt dat we op zondagmiddag meer toeschouwers kunnen begroeten op ons mooie sportcomplex.

Sinds de overgang naar de BMV beschikken we over uitstekende faciliteiten die goede prestaties in de hand werken. Zo vierde ons 4e elftal afgelopen seizoen het kampioenschap in de 6e Klasse en eindigde ons 1e elftal op een keurige zesde plaats in de 3e Klasse B.

Toch heeft ons 1e elftal de goede prestaties van afgelopen seizoen vooralsnog geen vervolg kunnen geven. Na een ruime overwinning op RKUVC (1-6) in het bekertoernooi bleef het elftal van Mike Zwartjes op een gelijkspel steken tegen SVM (1-1) waarna RKVV Vaesrade de Geel-Zwarten uiteindelijk de weg versperde naar de volgende ronde.

Maar ook onze gasten uit ‘Hirkebosj’ overleefden de poulefase van het bekertoernooi niet. VV Linne bleek de sterkste van het trio SNA, VV Linne en SVH ’39.

Beide teams zullen er dus op gebrand zijn de competitie goed te starten en te beginnen met een winstpartij.