SHH 1 – VV Spaubeek 1 | 2-0

| ’n Maandagmiddag in Herten

Het is zover, de laatste wedstrijd na een lang seizoen en dan meteen op bezoek bij de koploper. Kunnen wij ons nog een keer opladen, er nog een keer vol voor gaan? Geven wij de koploper het kampioenschap niet cadeau? Ik heb in de sterren gekeken, maar kan deze vragen niet beantwoorden. Er werd deze week in elk geval ontspannen getraind en Bart werd nog ff bedankt voor zijn inbreng en inzet. In elk geval wordt met een complete groep de reis naar Herten gemaakt, hoewel de inzet van een tweetal spelers nog een vraagteken is. Laten wij in elk geval proberen om een bevredigend einde te breien aan deze succesvolle competitie.

Laat ik beginnen met een oprechte felicitatie aan de terechte kampioenen van dit seizoen. De wedstrijd was in het begin een gelijk opgaande strijd. De eerste kans was voor de VVS, het schot van Cas J ging echter over. Daarna speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld. Na zo’ n dertig minuten besloot Manuel de wedstrijd te voorzien van wat spanning. Zijn te korte pass werd opgepikt door een aanvaller van de thuisploeg, maar een sublieme ingreep van Bram voorkwam een treffer.

Ook in de tweede helft was er sprake van een gelijk opgaande strijd. Er waren maar zelden kansen. Na 75 minuten volgden twee foutjes in onze defensie en de thuisploeg kon hierdoor twee keer scoren. Bij de VVS ontbrak hierna de kracht om nog terug te komen.

Toch kunnen wij terugkijken op een succesvol seizoen, wij eindigen op een verdiende 6e plaats, terwijl handhaving de eerste doelstelling was. Bedankt voor de steun van onze supporters, blijf allemaal gezond en tot volgend seizoen!