SV Langeberg 1 – VV Spaubeek 1 | 1-3

·

·

, ,

| GENIETEN!!!

Voor de sportfan is dit een super zondag. Voor iedereen is er wel iets. Begonnen werd vanochtend met de F1, daarna de marathon van Rotterdam, de Amstel Gold Race en als toetje de wedstrijd van ons eerste elftal. En wát voor een wedstrijd. Meten met een van de betere, zoniet de beste, ploeg uit onze klasse. In de thuiswedstrijd kwamen wij best goed voor de dag, het minpunt was dat het die middag bij ons blessures regende met als triest dieptepunt dat zelfs de ambulance voor onze keeper ter plekke moest komen. 

Langeberg speelt erg constant en heeft deze competitie nog niet veel punten verloren. Na een haperende start hebben Mike en Bart onze ploeg nu goed op de rails gekregen. Als team blijken wij te beschikken over een sterk collectief en niemand is te beroerd om wat extra meters te maken. Of dit voldoende is om bij de koploper punten weg te kapen, weten wij straks.

Genieten; van de instelling van onze spelers,

Genieten; van ons collectief,

Genieten; van de uitvoering van ons speelplan,

Genieten; van onze tomeloze inzet,

Genieten; van het aanwezige voetbalintellect,

Genieten; van onze doelpunten,

Genieten; van het verbale duel tussen Sean en de keeper van Langeberg,

Genieten; van de coaching van Mike,

Genieten; zelfs van onze bank,

Gewoon; genieten van alles.

De eerste twintig minuten waren misschien wel de beste van dit seizoen. Door mijn enthousiasme weet ik zelfs niet meer wie voor ons tweede doelpunt zorgde. In elk geval was de eerste treffer van Gilbert en de derde, een pingel, van Sean. Tussendoor scoorde de thuisploeg nog vanuit een corner, een schoonheidsfoutje.

Maar laat ons toch met de voetjes op de grond blijven. Wij hebben nog altijd punten nodig en de komende wedstrijden komen wij tot de tanden gewapende tegenstanders tegen. Toch mag er nu effe een feestje gevierd worden, want drie punten pakken van de koploper is niet zomaar iets.

Na de wedstrijd kwam de trainer van Langeberg nog in onze kleedkamer en feliciteerde de mannen met de terechte overwinning en hier sluit ik mij graag bij aan.

Verder was het erg moeilijk om een man of the match te kiezen, eigenlijk gaat die titel naar het volledige team. Tot donderdag!