VV Sittard 1 – VV Spaubeek 1 | 1-0

·

·

, ,

| Zomertijd

Slechts enkele weken gelden speelden wij de thuiswedstrijd tegen de mannen uit Zitterd. Die wedstrijd moesten Mike en Bart een aantal spelers vervangen, vervangers die het overigens uitstekend deden. Toen moesten wij in de laatste minuut de gelijkmaker toestaan en moesten wij tevreden zijn met één punt. Ook vandaag missen wij enkele spelers, Robbie en Dennis zijn er niet bij. Daar tegenover staat de terugkeer van onze Brommer.

Meer dan de helft van onze selectie was gisteren de hele dag in Amsterdam en gezien de beelden op Facebook ben ik benieuwd hoe wij er vandaag  conditioneel voor staan. Positief is dat voor ons de zgn. Engelse weken  voorbij zijn. Om 16.15 uur weten wij meer.

Eigenlijk was het vandaag een gelijkopgaande wedstrijd. In de eerste helft waren er lichte voordelen voor de thuisploeg met als resultaat een “raar” doelpunt voor de thuisploeg. De aanvaller van Sittard stuurde twee man van ons het bekende bos is. Zijn eerste inzet werd gekeerd door Manuel. De terugkaatsende bal kwam weer voor de voeten van dezelfde speler, die een voorzet gaf en zijn collega scoorde. De tweede helft was voor ons, echter de laatste bal kwam zelden aan. Een mooie reeks is nu beëindigd. Aan de spelers kon je na de wedstrijd zien dat zij werkelijk alles gegeven hadden. Vandaag niet gewonnen, maar er komen nog veel belangrijke wedstrijden. Wij kunnen onze borst nog nat maken. Nu volgen “normale” weken. Volgende week wacht SVC2000, die vandaag flink uithaalden tegen Centrum Boys. Tot dan!